Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 211
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Plovdiv
Нашето семейство сме всички при Дюлгерова в поликлиниката в тракия.Много внимание ни обръща и сме доволни

# 91
  • Пловдив
Знам че е банално, ама запис  Mr. Green Приятни събота и неделя в града ни или в близост в прохладата на Родопите. newsm41 family

# 92
  • Пловдив
Здравейте пловдивчанки! Да се включа и аз с  въпроси.В магазин Джъмбо само играчки ли продават или има и дрешки,а в Хиполенд май има дрешки,но продават ли памперси,биберони и др.дреболии.Вие от къде пазарувате за бебетата си изгодно?Моето момче е на 3 месеца,но му купувам дрехи като за 6-месечно бебе.

# 93
  • Пловдив
И в Хиполенд и в Джъмбо има играчки, дрехи и принадлежности. Аз пазарувам и от двете места , както и от много други магазинчета за детски дрехи.
Сега обаче за подарък трябва да търся спален чувал за бебе и се чудя откъде да взема, не съм гледала все още.

# 94
Във Вис Виталис има богат избор на чувалчета.

# 95
Аз дрехи купувам отвсякъде, магазини бол,а за евтиното, то това си е индивидуално разбиране-за някои 5лв е евтино, за други 25.
Иначе в Кючука консумативи- памперси, мокри кърпи,храни-пюрета, каши са на добра цена в търговията и н магазин "Рая"

# 96
Откъде да си купя възглавница за кърмене на сносна цена (примерно 20 лв)?
Момичетата от моята бремелинска тема са си накупили и спят с тях, та и аз така.

# 97
  • Cyprus, Пловдив
В Продавалника може да има  Rolling Eyes

# 98
  • Пловдив

От Вис Виталис. Аз си купих от там и останах доволна. Докато бях бременна само с нея спях. Около 17 лв. май беше.  Peace

# 99
Аз си купих моята миналата година от Карфура за 18 лева. Подредени са в бебешкия щанд, а не там където са възглавниците.

# 100
  • Пловдив
Мамчета вие какви бебешки чанти ползвате ? Аз досега ползвах обикновена чанта тип торба,но като че ли ми се ще някоя бебешка чанта,че пише че имали много вътрешни джобове.

# 101
  • В царството на мечтите
И в Хиполенд и в Джъмбо има играчки, дрехи и принадлежности. Аз пазарувам и от двете места , както и от много други магазинчета за детски дрехи.
Сега обаче за подарък трябва да търся спален чувал за бебе и се чудя откъде да взема, не съм гледала все още.
Аз взимам от вис виталис и стеда

# 102
  • В царството на мечтите
Мамчета вие какви бебешки чанти ползвате ? Аз досега ползвах обикновена чанта тип торба,но като че ли ми се ще някоя бебешка чанта,че пише че имали много вътрешни джобове.
На мен лично са ми удобни раничките с повече джобови

# 103
  • Пловдив
Zolka къде се намира този магазин Рая?Че аз в Кичука знам само този,който е до Медицински Център Кичук Париж.

# 104
Zolka къде се намира този магазин Рая?Че аз в Кичука знам само този,който е до Медицински Център Кичук Париж.

Близо до парк "Белите брези"-на улицата, свързваща Скопие и Даме Груев, ама как се казваше... Има месарница,хранителен и фото отсреща, също и електроника, а точно до магазинчето има бяла техника-втора употреба. Голямо обяснение дръпнах.

Общи условия

Активация на акаунт