Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 239
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Да и аз съм доволна от Слънчеви лъчи в Северен, макар че взимам храна от филиала до поликлиника Аврора.

# 151
  • До хладилника, който обичам
Я, добра стига! В пловдивската тема не съм писала от сума време и с повечето не се знаем даже Grinning

(освен ако не сте идвали на кърмаческите ЛЛЛ срещи)

# 152
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Да споделя и тук, че на 15-ти септември в парка в центъра ще има Парцал фест с базар, творчески работилници и демонстрации какво да си изработим от отпадъчни или естествени материали. В тях ще могат са включват малки и големи. Ще има и турнир по скачане с ластик, така че може да се включите с детето Smile ДБМ също ще участват с набиране на учебни пособия за децата лишени от родителски грижи, а Animal Hope ще имат благотворителен щанд за набиране на средства за бездомните животни. Ще бъде интересно и забавно, на дневен ред са зелените идеи и опазването на околната среда!
Ето и участниците до момента:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.417513334968143.106774. … 137302&type=3

# 153
А тази събота има Hand Made Day до Кукления театър, който е ходил и преди, знае какви интересни неща се намират там.

# 154
  • Пловдив
Мами, бихте ли ми препоръчали магазин/и в Пловдив от където да купя здрава раница на сина ми за училище (8кл.) на прилична цена? Спешно ми е, училището наближава, а нямам идея от къде да купя хубава такава. 

от Даимънд

Много ти благодаря!  bouquet

# 155
А тази събота има Hand Made Day до Кукления театър, който е ходил и преди, знае какви интересни неща се намират там.

smile3521

# 156

А за който не е ходил, ще дадеш ли повече инфо? Какво ще има,какви техники, участници и т.н?

# 157
А има ли в тази темичка бременни мами- зърнах една?
Искам да попитам -къде са решили да раждат, и има ли някакви списъци за държавните болници -Весела, Пещерска, Втора градска?
Водя се в ноемврийската тема за родилки -ама там само Софиянки и Варненки, и няма никаква информация за Пловдив!

# 158
neonaa, аз раждах миналата година декември в Окръжна болница. Мисля, че държавните са Окръжна, ВМИ, втора градска, Весела не знам дали е държавна. Ако нещо те интересува за Окръжна ми пиши, ще ти дам информация.
Бу, аз идвах миналата година на няколко срещи в Мола Simple Smile

# 159
  • Пловдив
Аз раждах на Пещерско в ВМИ, има тема ако искаш питай там, но ако нещо те интересува ще споделя.

# 160

А за който не е ходил, ще дадеш ли повече инфо? Какво ще има,какви техники, участници и т.н?
Аз съм само посещавала, нямам по-пряко участие Simple Smile На предния Хенд мейд дей (и на по-предния, и по-по-предния) идват всякакви хора, които правят интересни неща - често се занимават с това сериозно и нещата, които правят, са красотни и готини. Цените са по-високи от масовото производство, но си струва, ако това е, което търсиш.
Има разнообразни неща - от дребни текстилни неща през играчки през украси за дома и подаряване до бижута.

Бу, аз идвах миналата година на няколко срещи в Мола Simple Smile
Заповядай, идвай пак, правим редовно два пъти в месеца срещи Grinning (само че по към центъра)

А има ли в тази темичка бременни мами- зърнах една?
Искам да попитам -къде са решили да раждат, и има ли някакви списъци за държавните болници -Весела, Пещерска, Втора градска?
Водя се в ноемврийската тема за родилки -ама там само Софиянки и Варненки, и няма никаква информация за Пловдив!
В подфорум Здравни заведения и специалисти има теми за пловдивски болници Peace и доста мнения в черния и белия списък за конкретни имена. Ако не си била там, надзърни, виж и с търсачката какво излиза, има интересни теми.

# 161
neonkaa, не мога да съм много полезна за държавните болници, понеже първото човече го снесох в Селена, второто, живот и здраве, пак мисля да е там. За Весела обаче, съм сигурна, че е държавна болница.  Peace

# 162
Весела е държавна и поне преди 3 години (и преди 9) не искаха кой знае какво. Пакет с любимия лигнин и другото - лични вещи за майката и бебето. И шише за вода, но в моя случай беше за парлама - аз не я давах, те не ми сипваха съответно, само стоеше в ъгъла на бебешкото легло.

# 163
Намерих темата -раждане във Вми!
Много благодаря момичета -чудя се между ВМИ и Торакс -но тъй като ми е трето раждане и да чукна на дърво при първите и шевове нямах, таткото ни е на мнение да не си даваме парите на вятъра, а да ги вложим в бебето!

# 164
Имам ученическа униформа за момче за ОУ "Княз Александър" приблизителна височина 156 см,  но за по-слабо дете. Подарявам я, ако някой се интересува да пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт