Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 231
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Намерих темата -раждане във Вми!
Много благодаря момичета -чудя се между ВМИ и Торакс -но тъй като ми е трето раждане и да чукна на дърво при първите и шевове нямах, таткото ни е на мнение да не си даваме парите на вятъра, а да ги вложим в бебето!

Първото ми раждане беше във Весела, избора беше между Весела и Торакса. Избрах Весела (да отбележа, че избирах между тях, защото доктора, при който исках да раждам работи и в двете) от сантименталност, понеже преди 25 години и аз съм била раждана там. Навсякъде бих родила, само доктора да беше с мен Simple Smile Торакса е добре клиника, работи със ЗК и ако един ден пак се наложи да раждам ще ида там, защото лекаря ми е там Simple Smile Мисълта ми е, че болницата е важна, но по-важно е да имаш добър специалист, нищо, че е трето раждане, няма леко раждане! Успех, спокойно бременеене и раждането да мине успешно Simple Smile

# 166
  • До хладилника, който обичам
Ако е нормално раждане, по-по-най-важното е да имаш добра акушерка Grinning

# 167
Ако е нормално раждане, по-по-най-важното е да имаш добра акушерка Grinning
smile3521 smile3521
Абсолютно вярно.. мен доктора само ме заши..изроди си ме акушерката и дори епизиотомията тя ми я направи  Peace

# 168
  • Пловдив
fifi2011, за кухнята в Тракия мога да кажа само хубави неща Mr. Green
Взимахме от "Слънце"/вече май "Бон-бон" се води, филиал на Слънчев рай - готвят вкусно (БЕЗ сол, което за мен беше доста важно) и разнообразно.
За десертите, обаче не мога да се изкажа - взимах ги няколко пъти в началото, но обикновено отиваха в 00 - на малкия предпочитах да си му давам плодове за десерт, аз такива работи не ям, а на мъжа не му харесаха hahaha

# 169
Да кажа и аз за кухните. От държавната изобщо не бях доволна(пак за Тракия говоря, от Слънце взимах).Малката само ги плюеше,изобщо не искаше и да ги помирише даже.От както е на една година и взимам само от "Първа лъжичка" и съм много доволна.Такова разнообразие просто в държавната кухня няма как да осигурят.Цената е 3.60 лв. на ден и ти я носят сутрин вкъщи.

# 170
  • До хладилника, който обичам
3,60 на ден ми звучи добре. Кухня не съм ползвала, но когато каката тръгна в първи клас, се хранеха на кетъринг срещу 2-2,50 на ден и бях записала и малката Mr. Green По това време беше на година и половина може би, ядеше вече всичко, храната беше добра, без много сол, десертите бяха плод, много добре ми идваше. Още имам няколко замразени порции в камерата даже Simple Smile

# 171
Честит празник пловдивчани bg

# 172
А има ли в тази темичка бременни мами- зърнах една?
Искам да попитам -къде са решили да раждат, и има ли някакви списъци за държавните болници -Весела, Пещерска, Втора градска?
Водя се в ноемврийската тема за родилки -ама там само Софиянки и Варненки, и няма никаква информация за Пловдив!
А, има и пловдивчакни, но сме 3-4 и се губим в мнозинството.
Аз се чудя за ОБ и за ВМИ и не мога да реша Tired.

# 173
Кой автобус или маршрутка ходи до Войводиново или по-точно до  Керамик Мега Маркет, който е по пътя преди Войводиново ? newsm78

# 174
  • Пловдив
Маршрутка 6

# 175
ЗлаВещица, откъде минава тази маршрутка, откъде мога да я хвана?  newsm78

# 176
Здравейте,

можете ли да ми кажете хотел в Кършияка или около квартала на сносни цени?

# 177
# 178
Аз избрах преди две години Окръжна болница-доволна съм.В сайта им имаше списък за необходимите неща. Във втора градска нямат неонатология, а и бебчетата не са при майките, а се носят за хранене. На мен това не ми допадна.А е и публична тайна, че там се искат пари.

# 179
Lucky_luck, много благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт