Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 238
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
huliganka ,маршрутка №6 минава от централна гара,по бул.Руски,моста на Герджика,автогара Филипово, Брезовско шосе.

# 181
SINEICKA, много благодаря   bouquet

# 182
  • Plovdiv
Тръгнаха ли децата на ясла.Споделете как се чувстват. 
Нашият Емо миналата седмица стоеше по 1 час в яслата като го оставим не плачеше закусвал си в 9 пил чай и после  30мин проплаквал искам вънка искам тати.Вчера и днес още по голямо мрънкане и плачеше за нас като отидохме да го вземем  Rolling Eyes

# 183
  • Пловдив
Ей изтървах темичката ни!
 Да не е само запис- малчо направо на градина смятам да го давам, яслата ще пропуснем /надявам се/. Както и детската кухня пропуснахме, ама аз към нея още от племенника ми имам лоши чувства, така че мнението ми не е обективно  Simple Smile

# 184
  • До хладилника, който обичам
Утре в Градската градина на централния асфалтов площад с каменните пейки се събираме на Бебешко кафе с ЛЛЛ, ако има бременни или кърмещи майки, които искат да се присъединят, са добре дошли Simple Smile

Hand Made Day беше много интересен, успях да посетя в края му. Тази събота съм решила с децата да ида на ПарцалФест-а, да участваме в някоя работилница за изработване на играчки Simple Smile

# 185
Утре в Градската градина на централния асфалтов площад с каменните пейки се събираме на Бебешко кафе с ЛЛЛ, ако има бременни или кърмещи майки, които искат да се присъединят, са добре дошли Simple Smile

Hand Made Day беше много интересен, успях да посетя в края му. Тази събота съм решила с децата да ида на ПарцалФест-а, да участваме в някоя работилница за изработване на играчки Simple Smile
от колко часа?

# 186
  • До хладилника, който обичам
Бебешкото кафе е от 11, предполагам за него питаш Simple Smile

Иначе за ПарцалФеста също е от 11 в събота, видях от плаката му (нямам нищо общо с него, освен че ще идем да участваме в работилниците).

# 187
  • Пловдив
Ето страничката на Парцал феста, в албума със снимки има всички участници и информация какво ще покажат и правят на място.
За децата ще има доста неща. От Веселата къща ще правят работилница:
- Фенери от хартия - от хартиени остатъци и салфетки;
- Хартиени цветя и фигурки;
- Рисуване на камъчета, с които да се подреди името на детето;
- Камиончета от опаковки;
- Рисуване на керамични саксии и засаждане на цветя.
Българското дружество за защита на птиците ще изработват с децата хранилки и къщички за птици от различни материали, ще има и игри за по-големите дечица с еко въпроси.
Бум арт ще правят работилница за меки играчки от чорапи, може да си вземете някой самотен, ако ви е останал Simple Smile
Пясъчни картини за деца с КопчИ.
Абе, разнообразно ще е!
Носете си някакви стари дрешки, които може да освежите с рисуване или пък да ги нарежете и да си изработите брошки, гривни, герданчета или пък да си изтъчете нещо от парцали Simple Smile
А също така се включете и в игрите по скачане на ластик, особено пък, ако детето ви не знае какво е това! Simple Smile

# 188
  • Cyprus, Пловдив
Ех, надали ще успея за Бебешкото кафе, кухнята ни е от 11:30  Crossing Arms
Като некърмеща бях по-редовна, от колкото сега  Crazy Laughing

# 189
Здравейте.
Прочетох една статия, че ще въвеждат карти за градския транспорт за децата до 7 г.Ще да бъдат безплатни и ще служат като застраховка при злополука, както билетчето. Някой знае ли от кога ще влизат в сила?
Пълна безмислица според мен. Особено за кърмачета, които се променят непрекъснато.

# 190
  • Pb
Ако не ни мине котка път, ние сме на парцаления фест.

# 191
Препоръчайте ми надежден майстор за поставяне на гранитогрес, моля  Praynig

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 07:05 от huliganka

# 192
  • пловдив
Мили мамчета! Искам да Ви благодаря, че за поредна година много от вас подкрепиха инициатива на ДБМ Пловдив и днес въпреки дъждовното време , дойдоха на Парцал феста и донесоха учебни помагала за децата от институциите! Страхотни сте!  omm

# 193
  • Пловдив
Мамчета,четох за памперси Чико и Хумана и бих искала да ги пробвам.Вие използвали ли сте ги и доволни ли сте.Не знам също така от къде мога да ги купя.

# 194
  • Пловдив
Аз пък да попитам мамите на по-големите ни даца.
Къде се намира борсата за учебници в Пловдив? В 8клас сме.

Общи условия

Активация на акаунт