Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 243
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Преди години беше до Ц. поща.

# 196
И в двора на Търговската гимназия се препродават учебници -употребявани и неупотребявани, също така в Тракия в книжарничката срещу Черноризец училището -продават!

# 197
Мами да знаете информация около новото електронно записване за детски ясли и градини в гр.Пловдив? Thinking

# 198
Слуховете са, че ще се пусне пробно в началото на октомври

# 199
Мами, да ви попитам как стои въпросът за педиатрите. Почти в 8 месец съм, време ли е да се ориентирам?
Не съм от Пловдив и се чудя дали да не запиша бебето при моята ЛЛ, пък да ходим на частно на педиатър, или направо да я записвам при педиатър? Какво бихте ме посъветвали? Също така ще се радвам да ми препоръчате някой, по възможност да работи със ЗК и да е около Кършиака, Центъра, Мола, да е за късното захранване и кърмене до късно.

# 200
Аз отидох да правя проучване за педиатър като бях в 9-ти месец и се убедих че е по-добре да е едновременно и личен лекар и педиатър, за да не се разхождаш при единия за направление, при другия за ваксини и т.н. За съжаление се оказа, че пак трябваха връзки, защото всички които попитах ми отказаха. Не мога да ти препоръчам, защото живея в друг квартал.

# 201
  • До хладилника, който обичам
Мола, да е за късното захранване и кърмене до късно.
Това е труднонамираемо в целия град, не само в квартала...
Намери педиатър, който да е добър диагностик, да не прибързва с антибиотици и да има индивидуален подход към децата, а кърменето и захранването ще се наредят - все пак, те не са към лечението на детето и там родителите имат думата, даже педиатърът да не е на 100% съгласен.
На 29-ти (другата събота) имаме Ла Лече Лига среща за кърмене, ако дойдеш, след нея можеш да поговориш с майките дали има лекар, който биха ти препоръчали в светлината на кърмене и захранване.

# 202
Объркана съм.
В нашия град има педиатър, на която аз съм пациентка, обаче съм сигурна, че си кара по старата руска методика на захранване пък и едва ли ще е в час с новите тенденции и честно казано не ми се струва добър диагностицик. Обаче ако педиатърът е и ЛЛ това означава, че за всяко нещо ще тр да търчим до Пловдив, което си е разход на време и пари и... не знам. Бу, ще се постарая да дойда.

# 203
  • Пловдив
Шушулче, ако те устройва Тракия като квартал - пиши, ще ти дам координатите на нашата Peace

# 204
Честно казано, изобщо, защото идваме от Голямоконарско Tired, ама в краен случай и до там бих стигнала Peace...

# 205
  • Пловдив
Аз записах малкия при личната и вече съжалявам.Но не успях да намеря свободен детски педиатър в квартала.Сега каквото и да ми каже тя все се допитвам до други.Напр. вчера ми каза да давам плодови сокчета,а то е на 2 мес и половина и всички казват,че е рано.А ако ще ходиш на частно няма смисъл-пак ще се разкарваш,а и да плащаш излишно.Ако можеш най-добре при педиатър.

# 206
Тя, тая, е луда!
Как ще даваш сок на тримесечно бебе Shocked? Тя статии на СЗО чела ли е?
Значи, събирам координатите на добри педиатри Hug.

# 207
  • Пловдив
Мили мами, моля за съвет.Вчера бяхме при личната за 2-те ваксини.Детето е на 2 месеца и 20 дни и понеже било едро (7кг) каза да увелича вигантола на 4 капки и да започвам да му давам плодов сок и пюренца.Като чета из нета май е рано и се чудя какво да правя.

# 208
  • Пловдив
Мили мами, моля за съвет.Вчера бяхме при личната за 2-те ваксини.Детето е на 2 месеца и 20 дни и понеже било едро (7кг) каза да увелича вигантола на 4 капки и да започвам да му давам плодов сок и пюренца.Като чета из нета май е рано и се чудя какво да правя.

Виж какво,не се чуди ами направо се махай от тая ЛЛ Stop Само дето повечето са такива...ама иска търсене!
Ако си в Кичука препоръчват мамите тук Дипчикова,на ул.Кичево е някъде. Peace

# 209

Ужас! И за мен това не е редно. Аз на моята щерка и дадох сок за 7 месеца за първи път,а зеленчуково пюре на 5 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт