Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 256
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • До хладилника, който обичам
Oставете ги вие ресторантите.Гледайте тея кретени кво ни приготвят.Направо паднах.Няма такава тъпотия.
http://news.plovdiv24.bg/383369.html

Кретени.

Това за застраховката е пълен бошлаф - нима нашите билети са поименни? Не. Застраховка ли са? Да.

Очевидното решение е за деца под 7 години, за които транспортът е безплатен, да се дава билет за безплатен транспорт, който да служи за застраховка.

# 241
Луди, луди хора!

# 242
  • Пловдив
Не е само за Пловдив...
Доколкото разбрах, картата ще важи до края на годината и в София за градския транспорт и метрото.
Януари месец наново трябвало да се изкарват карти, които вече ще важат цялата 2013

# 243
Мегакретения на национално ниво, тогава.

# 244
  • Пловдив
Ахам и аз съм на същото мнение...
Засега пасувам, но най-вероятно от другата година ще трябва да вадим карта #Cussing out

# 245
Аууу .... да се смееш ли, да ревеш ли?!?!?....
Хората по света гледат да си опростяват живота, ние все по-сложен го правим... Аман от неразумни юруди.... #2gunfire

# 246
Ами, неразумни. Нали не се съмнявате, че ваденето на "безплатните" карти със снимка ще струва пари?

# 247
Фемили си е типична чалгарница. Обстановката е като на квартална кръчма, иначе готвят вкусно.

Това е и моето мнение.  Peace

А по отношение на картите за бебета - нямам думи просто  ooooh!

# 248
  • Пловдив
В София са отложили това с картите за догодина, от януари ще е в сила, именно за да може да се реагира. А тук.....Кажете ми аз как да чакам на опашка с две годишно не особено търпеливо дете? Немислимо ми е, а точно сега ученици и студенти са по опашките. Хубаво карти, ама от по-рано да знаехме. А ние като нямаме кола и често пътуваме с автобус... сега какво- докато не изкарам карта - 4 лв едно излизане извън квартала. А бе нямам думи просто!

# 249
Абсолютна глупост е, разбира се, но ... някой е трябвало да вземе кинти - бонус.

Табакова - казаха, че майки с деца обслужват с предимство (преди всички чакащи), ако това ще помогне...

# 250
  • Pb
За картите, до колкото прочетох от друга тема, ще започнат да ги искат от 1ви Ноември за Пловдив (1 месец ще има гратисен период).

Така или иначе днес извадих на детето - важат за 1 година.

# 251
  • Пловдив
Абсолютна глупост е, разбира се, но ... някой е трябвало да вземе кинти - бонус.

Табакова - казаха, че майки с деца обслужват с предимство (преди всички чакащи), ако това ще помогне...
Ооооо, той като си пусне недоволния гласец в действие ще ни пуснат и още как, само и само за да се махнем  Laughing И аз четох че е от ноември, другаде казват октомври.....а то било гратисен период-един месец. Много бе!
елхичка те и в събота работят??? А имаше ли хора и ако да- обслужиха ли те с предимство?

# 252
  • Fort Worth, TX

Ооооо, той като си пусне недоволния гласец в действие ще ни пуснат и още как, само и само за да се махнем  Laughing И аз четох че е от ноември, другаде казват октомври.....а то било гратисен период-един месец. Много бе!
елхичка те и в събота работят??? А имаше ли хора и ако да- обслужиха ли те с предимство?
Работят, щото днес е работен ден.

# 253
  • Пловдив
ooooh! То безработните от къде да ги знаем тия неща  Embarassed

# 254
  • Fort Worth, TX
ooooh! То безработните от къде да ги знаем тия неща  Embarassed
Нищо де.И аз съм безработна, ама едва вчера разбрах.За мен всеки ден е понеделник. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт