Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 876
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря, Жозефин, много ми помогна. сега ще вляза в сайта да погледна цени и подробности

# 511
  • Пловдив
Тази зима не съм ходила, но цените на картата мен ме устройваха - 160 лв мисля беше за цял месец, като може всеки ден да си ходиш, работят нон стоп и на официални празници, дори до 22 часа и от рано сутрин. Имаха и намалена карта за месеца, ако ходиш до 13 ч. - 130 лв нещо такова. Обаче в сайта инфо няма да видиш, иди до Новотела, ще ти хареса. Освен басейна има джакузи с топла вода, в което киснат редовна групичка бизнесменчета, там са за да си лафят и басейна реално се ползва рядко. Същата групичка е в сауната и парната баня, аз като ходя да плувам, след това една парна баня и няма разболяване зимния период - всички бацили измират в организма  Laughing
Вклч. са в цената тези неща, отделно има масажи на 30-50 лв, заслужават си ако не ти пука за парите, добри са момичетата, аз като съм имала някакви пари съм ги давала и бях доволна!  Simple Smile

# 512
Здравейте,момичета ! Влизам с едно питане,ако някой може да ми даде съвет.Големият следващата година ще го записвам на предучилищна и се колебая между ОУ"Димитър Талев" и СОУ"Константин Кирил Философ" . Ако имате впечатления от тези две училища моля да споделите!

# 513
# 514
Здравейте! Не съм пловдивска мама, но съм наблизо - в Стамболийски. От скоро в нашия град се организират музикални занимания за бебета и деца от 6 месеца до 3 години (с придружител, разбира се). Ако някой се интересува от повече подробности, може да ми пише на лични.

Лично аз много ще се радвам. Синът ми, който е на две години е с оцветяване (черен налеп) на зъбите и ще се радвам да науча повече за проблема а и не само Grinning
Синът ми (4г. и половина) имаше такъв проблем - няколко стоматолози са го преглеждали по други поводи, но никой не казваше, че черното по зъбките може да се изчисти. Накрая го заведохме при д-р Атанасов в Пловдив и той му изчисти черното с нещо, което прилича на гумичка и се слага на машинката (съжалявам, но не знам как се казва). Абсолютно безболезнено, търка, плакне, плюе и така вече нямаме черно. Въпросният зъболекар има изключителен подход към децата.

# 515
  • Пловдив

Лично аз много ще се радвам. Синът ми, който е на две години е с оцветяване (черен налеп) на зъбите и ще се радвам да науча повече за проблема а и не само Grinning
Синът ми (4г. и половина) имаше такъв проблем - няколко стоматолози са го преглеждали по други поводи, но никой не казваше, че черното по зъбките може да се изчисти. Накрая го заведохме при д-р Атанасов в Пловдив и той му изчисти черното с нещо, което прилича на гумичка и се слага на машинката (съжалявам, но не знам как се казва). Абсолютно безболезнено, търка, плакне, плюе и така вече нямаме черно. Въпросният зъболекар има изключителен подход към децата.
Да аз също съм го водила на доста зъболекари и всички ми казаха едно и също, че това е налеп и може да се изчисти с машинката, но понеже е още малък ме посъветваха да изчакаме. Мен обаче ме интересува каква е причината за появата му и ще се радвам на отговори ако БАСДМ осъществят събитието, което са планували.

# 516
Черния налеп по зъбките,ако е около шийката на зъба, като гирлянд не е опасен.Чисто естетичен проблем,не е свързан със здравината на зъбите. Премахва се с полиране, на дете на 2 г. трудно би стояло на едно място.Получава се от едни микроорганизми в слюнката,които при някои хора са в малко повече количество от нормата.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 07:33 от palomax

# 517
Нашият д-р- беше категоричен, че трябва да се изчисти, за да не се стопят зъбките. И да намалим сладкото, както и задължително след сладко да мием зъбите. Но на 2 г. наистина ще е трудно.

# 518
  • Пловдив
Черния налеп по зъбките,ако е около шийката на зъба, като гирлянд не е опасен.Чисто естетичен проблем,не е свързан със здравината на зъбите. Премахва се с полиране, на дете на 2 г. трудно би стояло на едно място.Получава се от едни микроорганизми в слюнката,които при някои хора са в малко повече количество от нормата.
Точно за това говорих   bouquet

# 519
Здравейте,нова съм тук и не съм следила форума досега. Има ли майки,които живеят в района на ВСИ или Каменица?

# 520
Здрасти, аз съм до стадион Христо Ботев  Peace

# 521
Бюти, не мога да те засека из темите, та да ти кажа, че един субект ти е прегложил приятелство с инижиали Г. Авр. и една плюшена мечка на снимката. Аз съм!

# 522
Ааа, добре, аз щото не приемам непознати и затова  Hug приех теее  Hug звънкай за разходки, ей

# 523
Майнички, кажете ми добър педиатър - платен? вече на втори попадам по ЗК и съм супер разочарована и пак ще сменям юни  #2gunfire #2gunfire казаха ми за някакъв Пепеланов, ама не знам  newsm78 ако има такава тема дайте линк, че да не спамя тук  Hug Hug
Понеже не мога да те видя напоследък-нека и аз ти напиша-Пепеланов е много добър избор,аз водих Оливия при него преди около месец като върлуваше грипа-беше супер внимателен и много спокоен.Наистина има абонамент-160 лв.-10 посещения,и е зад Бирената WinkХайде дано скоро се видим на кафенце с вас  bouquet

# 524
Здравейте,нова съм тук и не съм следила форума досега. Има ли майки,които живеят в района на ВСИ или Каменица?

аз съм на Източен,сравнително близо до Каменица Peace

някой да се е излъгал да си плати данъците вече,за да подшушне аджеба  какво е увеличението и дали ще се наложи да линчувам кмета пред Общината Mr. Green Laughing

така и така съм влезнала тук,ще взема да питам на поразия Wink

от къде да поръчам хубава детска торта за РД на сносна цена ? вчера ходих до Неделята и Чочко,имам вече нещо предвид,но ако знаете по-добри варианти - споделете Peace

Общи условия

Активация на акаунт