Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 814
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
 wavey!
Ето ме и мен Heart Eyes,4ета ви,но не съм писала,защото бях с абокати и ми е много трудно писането.Пробваме да устискаме положението Praynig.За капак се сдобих и с песъчинки в бъбреците...а и ниакакви отвратителни болки ниско долу към кръста,та комбинацията е приказка.Бебка е добре според док. Heart Eyes.Сега съм на гинепрал,хякои пие ли го? В сряда ще пъскам изследвания,дано са добри Praynig.
F(X) Hug
Дрън-дрън да пращаме ако трябва Heart Eyes
Дорчето стиснати палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.В МД си е мизерия,ама в името на бебчовците ще се преживява,при кои док.си?
 На всички мами и коремчета много,много Hug Hug  bouquet

# 631
desi_aia, аз пия гинипрал и доста майчета тук. Не се сещам,  май f_desi ми каза да съм хапнала преди приема, по този начин се избягва сърцебиенето и падането на кръвното и наистина беше права. По принцип лепвам всички странични ефекти от хаповете, но точно с тези нямам проблем. Жени Ив. даже я приеха в болница да я наблюдават за ефект от тези хапчета. Общо взето всички са доволни от гинипрала и казват, че страничните ефекти са само за майката и да ти кажа аз също за сега съм много доволна от тях. Не се чувствам неразположена по никакъв начин, но за сметка на това си хапвам поряяядъчно преди да ги глътна.
Радвам се много, че все още се държите с бебка, силно вярвам, че скоро ще ти честитя 9-тия месец  Hug

# 632
Момичета, преди няколко дни попаднах на една кампания за набиране на средства за болно момиче. Има тумор в крака и две години наши лекари са я размотавали, като са и казвали, че ще отшуми... сега вече е на ръба и спешно се нуждае от операция и химиотерапия, за да и спасят живота, защото заради загубеното време се е стигнало до риск за живота й! Има клиники в чужбина, които дори са отказали операция и лечение, защото теглото й е много ниско Sad Въпреки това, в клиника в Щутгарт са казали, че ще се опитат да я спасят, като искат да се внесе сума от 150 000 евро, за да започне операция и лечение. Впоследствие сумата може да нарастне още... до момента са събрани около 139 000 евро. Аз разпратих съобщения до колеги и хора, които знам, че могат да преведат повечко пари и по банкова сметка. Понеже нямам възможност за много голяма сума, пращам смс-и, пак е нещо.
Затова моля ви нека всички тук пуснем по един или два смс-а, за да помогнем! Ето линк към фейсбук страницата. А иначе се праща смс с текст: DMS ADI на 17 777!
http://www.facebook.com/HelpAdi

# 633
  • на земята
Вече пуснах смс за това момиче,и се надявам повече хора да се отзоват,даваха и по БТВ за нея,но има много като нея,много дано съвестните хора са повече  Praynig    desi_aia ,стискай фронта и ние стискаме с теб да знаеш,най рано 36 седмица по рано не може.. Praynig Praynig Praynig Лека нощ момичета..))) stefi_sv ,ади лягай и ти ,май само ние двете сме като сомнамбули всяка вечер,как спът тез мами в тези жеги незнам  Joy,аз климатик не давам да се пуска,само ако е много наложително иначе нос,гърло ми става сухо и ужасно,сега се разхлади и лягам  Hug

# 634
ДОБРО УТРО ПУПЕНЦА
ТЪКМО СЕ ЗАРАДВАХ,ЧЕ Е ОБЛАЧНО И ПРЕДПОЛОЖИХ ЧЕ ЩЕ Е ХЛАДНИЧКО,ЗА ДА СПРА КЛИМАТИКА,А ТО ПАК ЗАДУШНО.
ОТ ВЧЕРА КЪДЕ ГО СЪБРАХ ТОЗИ СЪН НЕЗНАМ,ДАНО ДА Е ТАКА ВСЯКА НОЩ ДОКРАЯ
ВЕЧЕ ИСКАМ ДА РАЖДАМ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ САМО ТОВА МИСЛЯ И СМЯТАМ ДНИТЕ,КАТО НЯКОЯ ЛУДА СЪМ
 Hug Hug Hug Hug ЗА ВСИЧКИ СЛАДКИ КОРЕМЧЕТА

# 635
ЕЙ И ЗАКУСЧИЦА НЯМА ДНЕС ДРЪН ЩЕ НИ ЗАСЛАБНАТ ДУПЕНЦАТА hahaha

# 636
Добро утро ама то май вече добър ден стана  Simple Smile Няма закусчица, нямааа  Cry за това вече излапах една голяма купа със салата  Mr. Green
Поне времето е на наша страна днес, да видим до кога. Чакам ви на отчет

# 637
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet

Аз тук съм отворила всички прозорци у нас и правя течение, подухва ветрец и хладно, такова яко време не съм виждал от пролетта  newsm44 newsm44 newsm44

Хайде една закуска за големи дупета!

# 638
Здравейте, момичета! Аз минавам за малко да ви пожелая приятен ден и да ви помоля да ми стискате палци, днес съм на преглед при д-р Марков и силно се надявам да ме зарадва с добри новини, дай боже принцесата ми да е добре и да е наедряла и се моля шийката да не е поддала и да е с добри размери! Благодаря ви много прегръдки за всички:)))

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 12:18 от *Ina*

# 639
Здравейте, момичета! Аз минавам за малко да ви пожелая приятен ден и да ви помоля да ми стискате палци, днес съм на преглед при д-р Марков и силно се надявам да ме зарадва с добри новини, дай боже принцесата ми да е добре и да е наедряла и се моля шийката да не е поддала и да е с добри размери! Благодаря ви много прегръдки за всички:)))

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 640
  • на земята
Здравейте и от мен,аз днес не съм в настриение,сестра ми бяха на море и някой ги обрал,взели на малката залатото и пари,и странно че никъде другаде не са ровили  newsm78 и няма следи бравата да е счупена,прифесионалисти,чакаме екпертизата от бравата ,тъпа работа  ooooh!Българио,за нищо не ставаш ,опетниха те изордите..)))Е оплаках ви се  Hug      *Ina*  успех ,стискам ти палци,всичко ще е наред,аз бях миналата седмица пр МАРКОВ,невероятен човек е ,много ми допада..)))       poppy-fairy ,незнам при вас ама тука е страшен задуххххххххххххххх...аман от тази жега писна мииииииииииииииииии..ма малко вятър само..)))

# 641
Добър ден госпожи и госпойци:)
Сега се прибирам от задачки, взех направление за раждане (Фикси, бях на платена ЖК), и направление за изследванията преди раждане. Изядо една мазна кашкавалка с боза, която преди малко се срещна с небитието на двете нули  Mr. Green Хремата е във вихъра си, за сметка на това гърлото се пооправи.
Деси_ая, стискай кълки, всички сме с теб  Hug За доброто на бебка всичко ще изтраеш, ти на 10-тия етаж на МД ли си? Имаше две стаи дето ги водеха уж ВИП, с по две легла вътре и собствен санитарен възел и душ, имаше и телевизирче в стаята. Не че нещо кой знае какво, ама поне не сте като сардели вътре и могат да ти идват да те видят когато поискат. Плащаше се нещо символично, и то като дарение, примерно 30 лв. за седмица...
Попи, мерси за кремчето  Rolling Eyes
Инче, пиши след прегледа  Flowers Four Leaf Clover
Лаленце и всички останали мами които не съм споменала  Hug

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 15:44 от Дрън-дрън

# 642
Попи, за какъв ваучер за отстъпка от 200 лв. става въпрос?  newsm78 Срещнах се с координаторката на "Крио сейв", която спомена за отстъпка от 500 лв., но не и за 200 лв. Днес се обадих  и в  МЦ "Афродита" за условията за съхранение. Цената им излиза при плащане в брой 5200 лв., но съхранявали тъканта и 4 камери, а кръвта - в 2 и съхранението е във Великобритания. По-скъпо е от "Крио сейв" с 350 лв., ако се плати в брой. В "Био хеленика" не се задълбочих, защото съхранението е в Гърция и нещо не ми вдъхна доверие. Hug
Деси айя, ти в болница ли си?  Стискаме ти палци с бебана! Praynig
Ина, успех на прегледа!   bouquet
Дрън, ти вече правиш последни приготовления преди важната среща. Hug
Лаленце, жалко, че живеем в такава скапана държава. Едва ли ще излезе от разследването. Hug
Лойър, ще пусна един СМС.  bouquet
Ф/х/ как сте с бебока? Peace

Днес бях на преглед и док е доволен от водите. Няма как, като се има предвид, колко мляко и млечни продекти изпих и се схванах от лежане на лявата страна. Grinning

# 643
Ина, успех, стискам палци Grinning
Аз съм добре вече, да чукам на дърво се отървах май леко, защото явно беше вирус. Повръщането и диарията ги овладях още вчера на обяд, но после вдигнах лека температура, но и нея свалих с парацетамола и днес съм си супер. Общо взето се консултирах само с майка  ми - тя е лекар и в повечето случаи ми дава по-адекватни съвети от гинеколозите. Виждам, че повечето момичета от тази темичка са вече на финалната права, много се вълнувам, скоро ще има хубави новини нодушвам  Hug

# 644
Здравейте майчета! Нещо слабичко напредва темата май.  Rolling Eyes Аз днес ходих до службата да си оставя болничния, та едвам додрапах до там, такива разкопки са при нас.  ooooh! Сега лежа, а малчо ме подритва отвреме-навреме. Вчера обаче имах чувството, че кан кан играеше цял ден.  Crazy Heart Eyes
Лаленце, това наистина е гадно. Нас по-миналата година ни обраха в Гърция, докато бяхме на почивка та звъняхме по спешност да ни изпратят пари, за да се приберем. На границата ни питаха дали сме имали проблем по време на престоя ни там и като им казахме отговорът беше, че крадците са били или българи или албанци.  Close Каква ни е репутацията само.
Стиснати палчета и за момичетата, които са на преглед.  Praynig Hug
Надушвам и аз в скоро време бебевалеж.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт