Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • на земята
Aera,появи се и ти най накрая ..)))) Дано всичко вече при теб е наред  Hug я м кажи сега за тези контракций,какво точно ти се случва с корема,аз така и неразбрах за тез контракций,корема ставал твърд,добре ама къде става тввърд,боли ли не ли,сподели  HugБоже аз и да имам кога ли ще разбера ,по добре да не разбирам де  Praynig

# 616
Лаленце, на мен при контракции коремът ми става на топка и се втвърдява целият. Ти имаш ли контракции? Hug
Аера, как са нещата при теб?  bouquet
Попи, всяка от нас има такива меланхолични и скапани моменти, но трябва да отминат от само себе си. Hug
Вал, като бях болна, ми изписаха хомеопатични капки - "Еуфорбиум композитум". Иначе док каза при силна нужда да сложа "Виброцил", но не повече от 2-3 пъти дневно и не повече от 3-4 дни.  bouquet
Ивет, по-бързо се свържи с лекаря си, защото момичетата са прави за контракциите. Praynig
Дрън, много ще набелея, мила, с тези апетитни закусчици.  bouquet
Скаби, дано си права. Hug
Дорче, защо сте в болница?  newsm78

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 14:26 от lali bali

# 617
  • на земята
lali bali ,нямам мличка,но се интересувам да знам ,дано да нямам  Praynig Ти как си?

# 618
Лаленце, тя Лали ти е обяснила. А когато са болезнени, боли като при цикъл, няма начин да се сбърка. Иначе засега съм добре, имам по няколко контракции на ден, но поне не са болезнени.
Лали, ти как си мила?

# 619
Привет! Тъкмо се върнах от работа, не беше зле, опитвах се да стоя повече време права отколкото седнала, че натиска върху шийката е по-малък и ето ме, хоооп и в леглото малко да си почина. На връщане спрях в офиса на DHL, че днес ми пристигна комплекта за взимане на стволови клетки, които трябва да нося с мен при раждането. Това е първото нещо за раждането, което имам приготвено за сега и съм много въудушевена. Е, разбира се, имам и една оборотна чанта за неочаквано постъпване в болница, ако се наложи, надявам се да не се налага  Praynig Praynig Praynig
Да споделя и моя опит със справяне с хремата - мед разреден с малко водичка и се капва в носа. Наистина доста е гадно и болезнено даже, но помага и изхвърляш всякакъв вид екстри. Винаги е по-добре да се консултирате с доктор, но това може да помогне за момента.
Лаленце, ти винаги си късметлийка я с някой дъжд, я с ветрец  Laughing дано да ви разхлади, че пак идват пустинните бури
Aera, тъкмо бях започнала да те мисля, радвам се, че се появи и сте добре  Hug
Ивет, пиши как сте и какво е казал док
Попи, как е настроението сега?
Момичета, как ли са iii, Фея на зъбките, Рени  newsm78 и май още ми се губят

# 620
  • на земята
stefi_sv ,я кажи за стволовите клетки,още отсега как  newsm78 ти ходи в офиса и плати капаро така ли?Коя фирма?Кажи повече аз като се консултирах ми казаха месец преди раждането да отида за договора..)))

# 621
Тук съм Стефи, лежа по цял ден и нощ и чакам да минава времето.
На 31.07 съм на консултация и нямам търпение да се поуспокоя малко и така до следващия път.

# 622
Лаленце, пратих ти на лични малко инфо  Hug
Feq_na_z1bkite, лежи си мило, няма как и това ще мине. Успех на 31-ви, пък дано да ти поотпусне режима  Hug

# 623
и аз съм тук и аз от кълка на кълка цял ден , че тез жеги голяма мъка вече.
но постоянно си ви чета Wink

# 624
Браво и на iii за отчета и че са добре. Покрай бременността открих колко са гадни жегите, особенно със скромните 81 кила от моя страна  Embarassed като каза от кълка на кълка и веднага изтръпнах като се сетя как ми се изпотяват кълките когато съм с рокличка, ужааас

# 625
Само да споделя за момичетата, които са решили да замръзяват стволови клетки, че cryo-save правят отстъпки, ако подпишете договора преди 30-та седмица. За съхранение на ст. клетки от кръв от пъпна връв и част от пъпче се правят 500 лв. отстъпка, но това е ако не е разсрочено плащане. Надявам се да съм била полезна на някоя от вас   bouquet

# 626
Само да споделя за момичетата, които са решили да замръзяват стволови клетки, че cryo-save правят отстъпки, ако подпишете договора преди 30-та седмица. За съхранение на ст. клетки от кръв от пъпна връв и част от пъпче се правят 500 лв. отстъпка, но това е ако не е разсрочено плащане. Надявам се да съм била полезна на някоя от вас   bouquet

И от моя доктор взех ваучер за още 200 лв отстъпка, така че питайте си докторите  Naughty
Аз бях на ЖК, взех си обменната карта и сега лежа, че много ми тежи корема.

Hug Hug Hug

# 627
И аз се потя като прасе на дивана, пък гледам да не пускам климатика, че нещо от снощи гърлото ми се обажда. Утре ще ходя до личната за направление за раждане, та ще я питам за педиатър да видим дали ще ми предложи някой свестен.
И цял ден ми се яде (на който му се прияжда да не наднича)
Скрит текст:
ама няма кой да ми купи да си сваря, и само си я бленувам...

# 628
Дрън, защо ще ходиш до ЛЛ за направление за раждане? На мен ми го даде гинекологът по ЖК. Всъщност ти може да си при такъв, който не работи със ЗК....
Онова от снимката ако мога да ти пратя като прикачен файл... имам де Mr. Green

Деси ми се губи. В болницата ли е?

# 629
  • Стара Загора
desi_aia не е писала май от 3,4 дни  newsm78
f_desi от вчера
Фикси как сте вие,много мило че не ни забравяш   bouquet Hug Hug Hug
Белоснежка и тя се позагуби

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 21:34 от Sunny07

Общи условия

Активация на акаунт