Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 822
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Тук съм! Налегнала ме е лятната летаргия и депресия и ми е толкова смотано, че даже не ми се пише  Hug Hug Hug
Мъжът ми вчера боядиса коридора най-накрая, приключихме с боядисването, след тримесечна сага... сега останах някои дребни неща да дооправим. Искам да купя матрак на бебка и едни хубави чаршафи, ама то човек трябва да може да излиза, за да я свърши тази работа. Нямам търпение да влизам в 36 седмица.

# 601
Добро утро и от мен, макар за мен хич да не е добро. Хванало ме е ужасно разстройсто с адски болезнени спазми в стомаха, даже и повьрнах ведньж. Пия тука чайове от мента и препечени филийки, ама май няма особено подобрение. На някой случвало ли му се е?

# 602
Добро утро и от мен, макар за мен хич да не е добро. Хванало ме е ужасно разстройсто с адски болезнени спазми в стомаха, даже и повьрнах ведньж. Пия тука чайове от мента и препечени филийки, ама май няма особено подобрение. На някой случвало ли му се е?

На мен да, влязох в болница. По-добре се обади на лекаря си. Тези напъни от повръщането и проблемът с червата могат да ти докарат контракции.

# 603
Хайде гут морнинг и от нас  Hug
Дрън, въпреки че хапнах порядъчно днес и съм си отяла всички порции за деня  Mr. Green не мисля да отхвърля закуската ти и ще се възползвам, доста е изкушаваща и интересна
Емси,  Hug за теб и малката принцеса. Ще си почиваш днес мило, ама ако малката прецени  smile3521 да ти е жива и здрава
Попи, още броени дни до 36 седмица, даже и на пръсти можеш да ги броиш, толкова са малко, а ти толкова много издържа. Не се спичай на края, та ти си герой  Hug
Ивет, на мен ми се е случвало когато съм прекалявала с някой плодове, но и ако си хапвала нещо, което не ти понася.....според мен не пий това ментово чайче, знам че предразполага към контракции, а от разстройството вече си имаш доста болчици. Мама ми беше дала преди брашно размито във водичка и доста ми помогна. Пиши като си по-добре да не те мислим.
Добре те е посъветвала Попи да се свържеш с лекар, аз също лежах в болница заради повръщане и силни контракции, но при мен беше от непоносимостта към папаверина

# 604
poppy-fairy, Hug от мен,малко остана.
На мен ми е рано за пазаруване, ама ходих по магазините за да си сверя списъка за бебето и едваммм се сдържах да не накупя едни бодита,гащерозинчета хахах аз дори пол не зная още, а ми се купуваа ли купува. Но ще чакам до септември-октомври и започвам трескава подготовка на стаята за бебе и покупките, тъкмо да преборя жегите, че едвам издържам. Климатикът вкъщи и по колите ни ме спасява, ама носа ми е все запушен и съм с капките. Ям само 2-3 пъти на ден най-много, то в горещините не ми се яде особено.
Много целувки от мен и лек и прохладен ден, сладурани.

# 605
Вал, здравей миличка! Какви капки за нос слагаш? Гинекологът ти знае ли? Да знаеш, че повечето са противопоказни и разширяват кръвоносните съдове. Моят док ми ги е забранил, аз не знаех и си слагах, а той като разбра и ми се скара!

# 606
  • Стара Загора
ivette надявам се да не е от прословутите вируси,че аз след такъв полежах и аз в болница,ама беше адско повръщане- толкова много че контракции си докарах.Най-добре консултация с лекар,ако се задълбочат нещата.
И добро утро на всички... то вече обяд де .. ама нищщоооо  Heart Eyes newsm51

# 607
  • Стара Загора
Аз даже знам че се привиква към тях ....

# 608
Добър денр ние пак сме в болницатар ох аман ве4е ooooh! добре 4е квартирата е наблизо и ве4ер се прибирам Mr. Green абе вкъщи си е др работа Hug Стиср стис палците за вси4ки по-касно 6те гледам пак да се вкл 4е нета тука много зле  bouquet

# 609
  • Стара Загора
Дорче надявам се всичко да е наред  Hug Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 610
Стискаме палци и за четирима ви  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 611
Попи,мила,различни комбинации правя, Олинт най-много ми помага, но е най-вреден. Ходих на специалист, гинеколога не знае за сега, ще го обсъждаме в петък. Нямам много варианти, защото ми се качва в главата и имам по няколко дневни  главоболия. Дано всичко отмине със захлаждането на времето и спиране на климатиците. Ти как си решила проблема когато си спряла капките? Аз за сега нямам решение-нито соли, нито хомеопатия помага.

# 612
  • на земята
ООО пупенца,тоз вятър ми отнесе всичко на балкона днес от през ноща е започнал да духа,поне да завали..))) ДРЪН мерси за закуската  Hug    dor4eto48,стискаме палци и по скоро да сте добре и да сте вкъщи  Praynig     ivette ,оправяй се бързо  не си прави самолечения,с тез чайове шега не бива..пий течност повече ..))) на всички по една  Hug и лек ден от мен..  bouquet

# 613
Вал, аз бях болна и правих инхалации по няколко пъти на ден. Изстрадах си я хремата. Сега от климатика пак имам постоянно, но няма начин трябва да изкарам, не можем у нас без климатик, в Пловдив е кошмар. Сутрин особено ставам със страшна хрема.

# 614
Привет момичета! Аз нямах нет известно време, та затова не писах. В петък имах страшни контракции, та се наложи да увелича нифедипина. Засега уж добре, но само се  Praynig, че докторът е в отпуск до 11-ти.
Лаленце, честити розови гащи.  Party
Жени, а на теб честит ти, толкова чакания от всички ни 9-ти месец.   bouquet Вече можеш да поотпуснеш душичката.  Sunglasses
Ивка, радвам се, че си добре. Минавай по-честико вече в темичката.   bouquet
Попи, никакви такива настроения  Naughty. Ей на, и ти си на финалната права вече.  Hug
С хремата и аз съм така, сутрин не спирам да кихам и да ми тече носът, направо почвам да се чудя дали не правя алергия към нещо, защото не стоя на климатик.  Rolling Eyes Аз лично разреждам физиологичен разтвор с няколко капки клеева тинктура.
Деска, ти как си?
На всички останали момичета, че стана много дълго  Hug Hug  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт