Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 858
  • 739
  •   2
Отговори
# 585
  • на земята
stefi_sv,ами като се пастюризирано ти вариш ли го да кипне или само така го пиеш,май требва да се вари ,че да нема бактерий  newsm78 знам ли и аз..))))     f_desi ,да ги атакауваме тез мързелани а  Joy   Sunny07,казвай с коя булва да мислим,момиченце ще нали,охххх и аз искам да стана  36 г.с. че да се успокоя  Praynig  ЛЕКА НОЩ ПУПЕНЦА  Hug Hug Hug

# 586
  • Стара Загора
ще стигнеш Лаленце както и всяка една бъдеща мама от нашата вълшебна тема,ама после пак няма да дишаш спокойно защото раждане ще ти предстои  Laughing мен лично започва да ме хваща шубето
За името миналия път се включиха много мами все с хубави предложения,но аз просто не мога да се спра на едно и да кажа да това е,имам там няколко варианта нооо  newsm78
там е работата че нямам и конкретна буква  Laughing

# 587
  • Варна
Лаленце, пастьоризираното мляко е обработено на висока температура и не е нужно да го вариш, но за твое спокойствие може да му дръпнеш нова термична обработка, този вид млека са минали проверката на ДВСК и няма страшно, домашните пък от друга страна не са проверявани и не се знае дали на животните е правена туберкулинизация,точно от това мляко се предава туберкулозата............това че може да има акита в млякото или че е доено в мръсни кофи е най-малкия проблем,за това живо ви препоръчвам когато ви се пие мляко да си го взимате от магазина  а не от бабите пред блока!

Sunny(Жени).........бебето си идва с името, не е нужно толкова да го мислиш(ако вече не си планувала да го кръстиш на някои от родата)........Хубаво е в името да има послание , значение ........такова име е пълно и късметлийско.

И вярно вчера бяхте големи мързели,какво сте ми се отпуснали аткива Wink

Лали, това че водите не са в норма не е толкова  страшно,едва ли изтичат .....доки щеше да ти направи тест  ако се съмняваше в нещо такова.
Докато лежах в болницата се роди едно "смърфче" което е живяло с една кафяна чашка околоплодни води,роди се  в термин и сега е бебе голямо и здраво на цели 4 м.
Не се паникьосвай всичко ще  е наред!

За  гладните .........Добър апетит!

# 588
Добро утро поспаланки!
Лаленце, лично аз не го варя за да кипне, просто го стоплям в микровълновата и добавям какао предимно.
Жени, ако мога и аз да се включа с името.  Ние ако имахме момиче щяхме да го кръстим Вяра, защото  покрай всичко около бременността има вяра да успеем и всичко да е наред. Хубаво българско и кратко име е, а и е с много хубав смисъл и затова много ми хареса.
Много е сложно да измислиш име на детенцето си, особено ако го свързваш с познати хора и някакси колкото и да е хубаво името нещата се пречупват от енергията на този човек със същото име.

# 589
Добро утро  wavey Как сте тумбачета?

Много е сложно да измислиш име на детенцето си, особено ако го свързваш с познати хора и някакси колкото и да е хубаво името нещата се пречупват от енергията на този човек със същото име.
  202uu Абсолютно, с няколко имена се простих заради бивши гаджета или глупави съученици от миналото Mr. Green Ние вече имаме май консенсус, макар таткото да се поналожи, ама и аз клекнах бързо  Mr. Green Името е тип пожелателно, защитно. Добре ми звучеше отначало, не го отхвърлих таткото като го предложи, и колкото повече си го повтарях толкова по-ми харесваше сякаш Simple Smile И така имаме една грижа по-малко.

За млецето - млякото от магазина е абсолютно безопасно. Най-малкото е предимно сухо мляко вътре и то бактерия едва ли живее в него, особено като знам каква трайност имат с месеци. Освен това минава все пак санитарен контрол. Тези млека не е нужно да се варят. Варят се Непастьоризирани млека, каквито можеш да купиш пред блока от някой багажник на москвича на някой дядо или на село. Лаленце, лично ти забранявам да купуваш такива  Naughty Едва ли чак толкоз ти се е припило селско мляко, че да рискуваш баш сега да си докараш някоя беля  Hug Съветвам те същото относно сиренето и кашкавала. За киселото - ние постоянно пробваме различни марки, аз не съм много по киселото мляко, но мъжо обожава. Последното което ни хареса беше Родопея.

# 590
Докато се ровех из фейса, намерих едно вкусно кафенце, айде да ви е сладко, нищо че е време за обяд вече Simple Smile

# 591
Дрън, страхотно кафенце Simple Smile аз чакам мъжо да стане и да направи Simple Smile
Вчера го побърках от разходки до 1.00 часа през нощта, като лудите и сега не мога да го събудя  hahaha
При нас няма изгледи за предстоящо раждане, положението е супееер спокойно, а аз нямам вече търпение Simple Smile
За имената и ние все още сме в чуденка- едното е Александрина, като ще е кръстена на нея си, а другото Марина, в този случай на свекър ми, който е Мирослав (но Мирослава не ми харесва много и затова Марина). Клоним повече към първото, защото е идва от име на владетел, освен това има имен ден на 30.08 ( т.е. носи в себе си името и на светец), кратките варианти- Алекс, Сани, Ина са все добре звучащи... на Марина ме притеснява на кратко да не и викат Мара или Мими и не знам, ще видим като се роди кое ще ми дойде първо на акъла  Joy

# 592
  • на земята
Опс как сте красавици,това исках да чуя дрън-дрън ,аз не обичам домашно мляко,домашно ситене и (мирише ми и не мога да го погледна)значи мога да си пич пастюризирано ,супер ще си пия такова нусък процент..)))Благодаря ви че споделихте.И аз не съм привърженик да се кръщава детето на баби ,дедовци и т.н. Аз си имах име за момиченце само още от преди да забременея,дадохме си обед смоя мъж,ако от този оит инвитро забремнея ,и ако е момиченце ще се казва еди как си..)))За мъжко име пък хич не се сетих и етоооо,то било принцеска(името коети съм излмислила означава нещо)веднага и двама го харесахме и така..)))    skabiela ,ще си хапна пак от твойта закуска кроасана ме привлече  Joy.Днес пак жега момичета ,вече ми писна от таз жега,много ми пада кръвното и на два пъти ми става лошо,сигурно от бременноста,преди не ми се е случвало,не точно лошо ами едно такова усилно все едно ще припадна и после ми минава  ooooh!,хем седа на в къщи пред деня..)))С ниско кръвно съм,но съм свикнала с него..))) Айде покривайте се на сянка..)))Попчито къде изчезна..))

# 593
Привет бонбонки аз малко се поизморих днес помогнах малко на мъжо с  домакинската работа и сега релакс,че ми дойде малко нанагорно
Попииииииии къде сииии???

# 594
Последно време наистина в темичката ни е "няма никой в къщи", но се надявам да се оправят нещата в скоро време и да започнем да пълним поне две странички на ден, че сега и една запълваме трудно. Thinking
Кака ви до сега прави компоти, не беше предвидено в графика, но на пазара днес си харесах много хубави прасковки и мама ми даде идея, а на мен само това ми трябва. Обожавам да правя най-различни зимнини, пък може и синдрома за гнездене да ме е ударил. hahaha Joy hahaha
От утре съм само следобяд на работа, че счетоводителката много се е заринала и аз да ударя едно рамо. Но сам предупредила, че ще е само следобяд и ако нещо не ми е добре си тръгвам на момента.
Готово, отчетох се как ми мина деня, сега е ваш ред  smile3534

# 595
Добар ден Hug имам бая четене т.к пак сте писали-писали  Joy Всчики сте ОК нали?  bouquet

# 596
Здравейте момичета, аз чета, ама ми е трудно да се включвам, защото наистина основно лежа та писането ми е малко трудно в лежаща поза. Общо взето скука при мен, гледам филми и чета някакви книги за гледане на бебета, ама май нищо не ми влиза в главата. Иначе ви препорьчвам -Какво те чака през пьрвата година на детето, доста полезна ми се вижда.

# 597
Здравейте мили мои.Аз нямам никакво време почти...чистя,готвя,излизам с Радост се занимавам,абеее лудницата е пълна,не усещам как минава времето...Вчера правихме питка на малката,беше лудница,та днес ще релаксирам до колкото е възможно.Пазете се много в тея горещини,целувки от нас,надявам се скоро пак да успея да ви напиша някой ред.Хубав ден  bouquet

# 598
Еееей, поспаанки, наистина вчера голяма пустота в темичката  Hug

Айде всички на масата, че деня свърши  Mr. Green

Нямам нищо ново да се похваля, в нас се боядисва с не особено бързи темпове, ама и аз гледам да не изнервям мача и си мълча тихо в другата стая Simple Smile
Имам страшни болки в сухожилията между краката, особено докато спя или лежа явно се схващат по няколко минути се обръщам от едната страна на другата, направо е кошмарно... ама още 3-4 седмици, все ще издържа:)

Лойърче, на мен Марина май повече ми харесва, и то най-вече че Александрина и производните му направо са заляли България. Колкото до умалителните имена, познавах една Марина, викахме си й Марина. А една приятелка кръсти детето си Александра и на всички бее абсолютно забранено да й казваме Сашка:) Да, обаче детето тръгна на градина, и там леличките го почнали Сашке туй, Сашке онуй, и като го питаш как се позква познай то как отговаря  Mr. Green Вие ще си решите, може пък като видиш малката просто да й залепне някое от имената:)

Стеф, не се преуморявай  Wink

Емси, радвам се че с малката сте добре и кръстосвате улиците:) Да я нагушкаш от нас  Heart Eyes

Поздрави на всички останали   bouquet

Ко стана с туй Попиииии  newsm78

# 599
Добро утро сладки коремчета
Дрън закуската отново е страхотна
Емси радвам се че сте добре с малката бонбонка,защо и при мен времето не летеше
Абе наистина Попи къде изчезна,доктора и беше забранил да пътува  newsm78,някои няма ли и телефон да и звънне
Къде са и другите?????
Айде размърдайте се и драснете някои ред да се видим всички че сме тук
 Hug Hug Hug за всички

Общи условия

Активация на акаунт