Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Лаленце, честито ти розово щъркелче! Hug
Стефи, ти направо ме изумяваш с този начин на вземане на секрет. Какви са тези методи? newsm78
Лойър, може олиото, в което са пържили рибата, е било застояло. Нали все това повтарят по новините. Трябва да си по-бдителни с храните навън. Peace
Попи, често се получава така с урината, но в крайна сметка се оказва, че няма нищо.  bouquet
Ивка 777, вече дишай спокойно, защото си в безопасни седмици. Hug
Иии, шийката ми я мелят на УЗИ. Днес д-р Кръшков каза, че е 26 мм, което си е много добре. Simple Smile
Жени, успех на МБ! Praynig
Белоснежка вече е споделила някои неща с вас: Вече сме 1400 гр. Днес д-р Ставрев щеше да ми поотпусне режима, но като видя малкото води и отново ме върна на леглови режим. Във вторник ще видим, какво точно се случва. Ще ходя с чантичката за приемане, пък, дай Боже, да не се налага. Praynig

# 571
Иии, шийката ми я мелят на УЗИ. Днес д-р Кръшков каза, че е 26 мм, което си е много добре. Simple Smile

а от кога трябва да започне да се мери ? и имали странични симптоми ( не знам как точно да го напиша ) от който да се види , че има нещо притеснително и тогава да започне меренето ? от какво зависи ?

# 572
  • на земята
Благодаря ви момичета,дано си я износя жива и здрава докрай и всичко е наред,както и със всички тук  Hug Разбрах че шийката ми е добре,дано си е така докрая,но защо така се мени незнам,при единия доки едни см,при другия други..))))Както и да е..)))     ИВКА_777 ,радвма се че си по добре,вече си в 9 месец и това е супер Hug   lali bali ,всичко ще е наред ,успокой се,защо намаляват тези окол.води  newsm78     *Белоснежка*браво и при теб новините са хубави..)))   lawyer,stefi_sv ,poppy-fairy , Sunny07 ,f_desi , val_74 ,дрън дрън  Hug     iii ,шийката се мери и се следи,да не се скъси и да доведе допреждевремнно раждане (не дай боже)понякога не се разбира как става скъсяването,друг път е съпроводено с контракций,болезнени и ли не които почват в по ранни седмици,ще ти я премерят другият път,към 17-18 седмица има време ,не се вкарвай във филма,другит път ще кажеш да доки  Hug

# 573
  • Стара Загора
Стефи смени го този доктор  Naughty
Блелоснежка радвам се когато чувам такива добри новини  Hug Hug Hug Лали  Hug
Ивка радвам се че си вече удома,надявам се нещата да останат така до финала,честито девето месече   bouquet (ти като ходиш на тонове дават ли ти един лист и ако да- пише ли на него някакви цифри,много са ми странни моите с долна граница 50 горна 210,док уж каза че са добре ама аз пак се изкуших да чета в нета и такива цифри не видях)  newsm78
АААаааа да се похвала след флажила и лактажина имам три черни печата на МБ че не се изолира патогенна аеробна флора,анаеробна флора  и кандида  Crazy Crazy Party

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 21:23 от Sunny07

# 574
мн ти благодаря , лаленце  Hug Hug

# 575
Да се отчета и аз след днешния преглед след като споделих само за зъболекарските неволи. Бебчовците си растат нормално, отговарят си на седмичките, вече са около 1 килограм, околоплодните води са в норма, шийката ми е 3.2см, което си е доста добре при положение, че един не много в час доктор искаше серклаж да ми прави още преди 4 месеца, но аз отказах. Въпреки бактериите в нормалната урина, в стерилната нищо няма и ми казаха, че няма страшно. Единствено хемоглобинът продължава да ми пада и ми е 100, ама там явно няма какво да се направи, защото желязото ми е добре и в норма, b12 и фолиевата също, така че няма какво повече да се направи по въпроса, а и аз си пия желязо.
Успех на всички които скоро са по прегледи

# 576
Добро утро поспаланки  Hug Лелеее, направо не мога да ви изчета  Mr. Green

Лойър никакви експерименти повече с риба и месо по заведения. Аз хем съм морско чадо, риба не вкусвам, никак не обичам... Кошарката е на Мебел Джен, Арбор точно такова моделче нямат. Искаше ми се да видя на Арбор кошарките, но във Варна ги няма никъде на живо и реших да не рискувам и заложих на сигурното:)

Лаленце, страхотни новини, и честити ти розови гащи:) Шийката ти е повече от перфекна, за такива сантиметри повече бременни могат да мечтаят. Най-важното е че бебка е здрава и всичко с вас двечките е наред  Hug Кошарата я поръчах в магазин, но може и от сайта на Мебел Джен или някой друг дистрибутор.

Жени
, никакво пререждане всички да си знаят реда. Ох момичета след последния преглед, сега като знам че наближава, нещо взех да се спичам... Предишната нощ сънувах че съм родила ужасно сладко чисто черно кученце  Crazy

Стеф, на мен така никога досега не са ми взимали МБ  newsm78 Винаги със спекулум, ама са ме и оглеждали отвътре, т.е. комплексен ми прегледа, така не знам може ли направо с клечката да се мушва...

Белоснежка, Али-бали, големи сте сладурани с тумбаците:) Всъщност сте петима на снимката нали  Mr. Green

Ивче мила, радвам се че сте се стабилизирали с бебка и сега ще можете да пораснете още малко поне, всичко ще е наред оттук нататък  Hug

Ивет, Попче  Hug

На лаптопа мишката се скапа и сега се мъча с курсора.
Вчера купих пак някакви дредни неща, ваничка обикновена и мрежичка за къпане. Прибирам се, тя ваната много дълга за мрежата... сега ще трябва да връщам едно от двете. Ама така е, нали сега се уча....  Mr. Green

# 577
Иии, Лаленце вече ти е отговорила вече за шийката. Моята е мерят с УЗА след серклажа, който беше в 15 г.с. Дотагава не знам, дали е мерена, док не ми е казвал. Само знам, че в деня на серклажа е била под 1 см.  Hug
Ивет, супер ти е шийката, като се има предвид, че си с близнаци. Бебетата вече са доста пораснали. Браво на тях! Ти в коя г.с. си?  bouquet
Лаленце, водите или са си такива по принцип или е възможно да има изтичане.
Дрън, много се радвам за 9-тия ти месец и за покупките ти. Дали ще стигна и аз дотам?Тези мрежи не стават ли за всички модели вани? newsm78

# 578
Разбира се Лали че ще стигнеш, хич недей и да си помисляш друго  Hug  Ами на ширина мрежичката става, ама се оказа че не се разтегля достатъчно на дължина  newsm78 Май ще трябва ваничката да сменя по-скоро, че мрежичките са универсални... Ако някой е решил да си купува, да си измери ваничката първо, не като мен през просото...

# 579
Здравейте   bouquet  bouquet

Аз станах, смених си пижамата с друга пижама и ще гледам филми  newsm45 newsm45  Много ми е скучно вече, направо патладясах!

# 580
  • на земята
ПУПЕНЦА как сте.пак сте се покрили като вчера аааааааааа.ша има шамари вече  HugДнес тук е много жега пак,ще се отдавам на филми аз днес,като ПОПЧИ.Иначе е скука голяма.  ДРЪН-ДРЪН   Hug   lali bali ,силно вярвам ,че и ние ще стигнем до 9 месец  HugПриятен следобед на всички,почивайте си и се наслаждавайте на бременните тумбачета  Hug

# 581
  • на земята
ААААААААААА покрихте се всички,браво на вас. СЪРДЯ ВИ СЕ ДА ЗНАЕТЕ !!!!!!!!!!! Кажете ми бързо какво прясно мляко си купувате,казаха ми да не ям пастюризирано,а само от това дето се вари,какво взимате вие,че аз като се замислих не съм пила прясно мляко откак съм бременна .. ))) И къде се скрихте в миши дупки ,какво правите пфууу,ще вадя ТОЧИЛКАТА ДА ВИ НАТУПАМ ЕЙ..))) Joy

# 582
Лаленце, аз пък знам, че трябва да е пастьоризирано  newsm78 Заради не знам какви си бактерии, които можело да съдържа. Аз лично си взимам на Бор-Чвор 3.5% много съм капризна на млеката било то кисело или прясно. Имам много чувствителни рецептори, трябваше да уча навремето за дегустатор ама ей ма на  hahaha
Аз  се бях покрила, че ми се беше дояло едно нещо и ходихме на ресторантче да си похапна. Цял ден чета една тема и се късам да се смея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.270 Много е положителна и зареждаща.
Само  да вметна, че на пазара май всички млека не се нуждаят от варене, доколкото съм запозната аз. Ако си намериш някоя баба с кравичка,  тука има един човек дето продава, ама мамка му, как да му се доверя като не знам как е доил, в какви съдове и какво е падало в млякото преди да го прецеди.

# 583
Лаленце и аз мисля че са за бой другите мацки,ще ядат шамари два дема всеки се е скрил

# 584
  • Стара Загора
голяма скука,винаги събота и неделя пада бомба  Laughing
аз цял ден спах и сега ще броя овце  Crazy
гледам си лентичката пише че остават 28 дни,че може и по малко,а моето бонбонче си няма име,майка му нищо не харесва  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт