Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • на земята
Ето ме върнах сееее от СОФЕТО,с д-р Марков разгледахме бебка,момичета желанието ми се сбъдна ще си имаме ПРИНЦЕСКАААААААА  ..))))Има си всичко,гледахме всичко обстойно,надълго и нашироко,много добре вървим,малко напред със 5-6 дни..)))Моя мъж и той е доволен искаше си момиченце..)))Шийкат каза добре 4,колко е нормално незнам каза че след 2,5 е добре мойта 4 какво значи,вашите по колко са ,единия път беше 3,5,сега пък 4,д-р Марков каза че ако е мерена на пълен пикучен мехур показва по дълга,засега нещата са добре,доволна съм от вниманието и от ФМ при доктора,очаква ме трета ФМ 29-30 семица записах час живот и здраве края на септември .гледа са спинабифида  newsm78 май така се казваше..)))                ДРЪН ДРЪН ,избрала съм същата кошара пасва ми цвета на стаята,многоми харесва ,като му дойде времето ще поръчам същата,от къде я поръчахте,аз я гледах в един сайт,за колко време се изработва,няма ли готови..)))Сега лягам да почивам,че станахме рано ..)))Приятен следобед ..  bouquet

# 556
Браво лаленце за добрата новина и за сбъднатите розови гащички  Hug

# 557
Леле къде сте днес бе?Такава скука не е било никога досега,взехте да ме притеснявате чак
Я размърдайте тумбаците и драснете някои ред
Попи,Жени Ив,дрън,ивет,лали,деси,стефи,аера.ииии къде сте

# 558
Лаленце, HugSimple SmileSimple SmileЧестита принцеска!

# 559
  • Стара Загора
 Peace тук съм аз,ще пукна от скука вече  Laughing
Стефи   bouquet чакаме първо lawyer после Дрън и чак тогава аз  Laughing  Hug
 lawyer надявам се вече да си добре,рибката или по скоро старата мазнина в която ги пържат явно не ти е понесла в тия жеги  Hug
Лаленце поздравления за добрите новини и прекрасните емоции който си изживяла от срещата с беб и честит розов щъркел  stork-girl
Аз се каня да тръгвам към лаборатотията за МБ направо ми е заседнала буца в гърлото  Praynig моля се да о ок вече

# 560
и аз съм тук Simple SmileSimple SmileSimple Smile
днес голяма меланхолия , скука и голям мързел са ме е обзели  Blush

много много  Hug от мен на всички Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 561
Лаленце, честита кукличка   bouquet Какво по-хубаво от това да знаеш, че детенцето ти се развива добре и накрая да се зарадваш с това, че ще си имате момиче. Напълни ми душичката  Heart Eyes
Жени, разбира се, че няма да предреждаме другите дами, но е сигурно така хубаво да знаеш, че си в девети месец... smile3535 пожелавам си го, както и на всички други мами. После да кажеш какви са резултатите от МБ, дано в листа да пише нормална флора, без никакви гадинки  Praynig
Да попитам вие как процедирате с пускатето на контролна МБ. Аз отивам при един гинеколог в Свищов, влизам в кабинета и казвам, че искам да ми вземе проба за МБ и си плащам за това 10лв., след което си нося пробичката, там пак си плащам и след като излязат резултатите звъня на док да го питам кво правим, защото никога не ми е излизала чиста МБ. Обаче този хубавец дето ми взима пробата първо нито използва ръкавици, нито спекулум, имам чувството, че мушка пръчката с памучето 2-3 сантиметра и това е. Даже първият път ми вика, аз ще ти дам материалите, ти отиваш в тоалетната и си взимаш проба, но аз отказах. Вече съм се замислила, ако наистина е такава процедурата, поне аз да си ръгам тази клечка. Най-малкото ще е по-хигиенично. Забравих да кажа, че този даже и не си мие ръцете преди това,просто леко ми разтваря ср. устни и действа.    Ако може да споделите при вас как протичат тези процедури и ходите ли някой да ви взима пробата

# 562
този "доктор " при който ходиш е опасна работа ми се струва
дори и нищо да ти няма може да те зарази с какви ли не микроби и пр.
аз досега не съм пускала така да се каже официална МБ.
2-3 пъти мойта док ме е бръквала и на нейния си микроскоп в кабинета оглежда и ми казва как и какво е

# 563
Благодаря на всички за отговорите. Еми май ще ми слагат арсен в крайна сметка, консултирах се с още един зъболекар и той ми каза, че принципно не е безопасен, обаче като е в малко количество  и локално нямало какво да им стане на бебетата, все пак били по 1 килограм, дано да е така.

Относно микробиологията - това ми звучи леко абсурдно. Микробиология се взима само с ръкавици като задължително се слага спекулум. Моята веднъж я питах не може ли да минем без него, но категорично ми отказа, има си стандарти за това нещо.

# 564
То затова и не се следя тука, независимо мненията на много познати, но просто тукашните доктори и докторици са... мамата си джасат. Всъщност този индивид първият път сложи ръкавици, но вторият не и аз меко казано бях шашната като го гледах къде са му вече ръцете, но то след дъжд качулка, не  му казах нищо. Затова искам да разбера как стоят нещата, че хич не ми се ходи пак там, а имам 2 дена да слагам още лактажин и ще трябва да пусна МБ да видя дали съм утрепала моя джурасик парк.

# 565
Здравейте и от нас! Ние с Лали Бали днес колективно бяхме на ФМ и увековечихме момента със снимки, качила съм ви една в Снимка.бг, да ни видите и нас с коремите. При мен всичко е нормално, за сега, момчетата ми са по 1084 гр. и 1095 гр., почти си отговарят на седмичката, с разлика от 2-3 дни напред. Шийката ми е 2 см., но уж било добре, серклажа добре ми се бил отразил. Околоплодните води са ок, общо взето,само хубави неща. На Лали бебката е малко по-едра, въпреки че сме с еднакъв термин, тя вече е почти 1500 гр.,но все пак е самичка, а моите две, но и казаха, че околоплодните води са и малко, почти на долна граница, може би другата седмица ще я приемат в болница.

Лаленце,честита ти принцеска! Шийката ти е перфектна, тук повечето от нас можем само да си мечтаем за такава шийка 4 см.  Wink

Дрън, честита ти кошара, изглежда много кипричка! Hug

stefi_sv, ами щом така ти я взимат тази МБ, преспокойно може да си спестиш 10 лв. и да се бръкнеш и сама, поне ще се измиеш хубаво и ще си без чужди микроби  Simple Smile Мисла, че Лали Бали ми е казвала, че си е взимала и сама секрет за МБ преди да забременее.

# 566
Оф, аз дремнах малко и сега съм по-добре Simple Smile
Лаленце, браво за хубавите резултати и честито за момиченцето   bouquet Шийката ти е със страхотни размери- 3,5 - 4 е супер. Моята не помня на колко беше намаляла, ама беше към 2  newsm78
f_desi, повече не искам да чувам за риба до края на живота си  hahaha
stefi_sv, наистина този начин на вземане не е много правилен, да не кажа хич. Единствено мога да кажа, че не е задължително да те разтварят със спекулум, но за ръкавиците и измиването на ръцете е задължително. Той каквото и да прави там отдолу и да бърника, задължително трябва да е с ръкавици и с миене на ръце! Относно спекулума може и без него, ако успее да постави достатъчно добре и навътре въпросната клечка. Мен не са ме разтваряли с това гадно нещо, но пък доки си беше с измити ръце, с ръкавици и така ми завъртя навътре клечката, че чак ми беше неприятно Sad в дупето като ми я сложи не я усетих, ама във влагалището беше гадно... смятай колко навътре е пъхнал, а и мисля леко въртеше, за да може вземе хубаво секрет  newsm78 За самостоятелното вземане нищо не мога да кажа, не са ми го прилагали!
Белоснежка и при теб хубави резултати, браво... къде бяхте на ФМ, да не би при Кръшков? Това за водите на Лали Бали сериозно ли е?

# 567
Лаленце, честити розови гащи  Hug Hug Hug Знам колко искаше да е момиченце, принцеса ще бъде тя! Дай Боже да си я износиш до края безпроблемно!

Белоснежка, Лали Бали, много сте готини   love001  Виждам Селена на заден план, хи-хи.

Мамета, мен също ме е налегнала една лятна тъпотия, нямам настроение да пиша, толкова ми е смотано.

Обикновената урина ми излезе ОК днес, без белтък, ще видим в понеделник и стерилната.

# 568
кога и как се мери шийката ?  newsm78
на мен май не са ми правили такова нещо или поне аз не съм разбрала ....  Thinking

# 569
Здравейте,момичета Hug
Виждам,че ме мислите и влизам да се разпиша,после ще ви чета.
От миналия петък бях в болницата,изписаха ме вчера.Кръвното ми беше много високо,160 на 100,откриха ми и белтък в урината и беше задължително да полежа,защото и тоновете на бебето не бяха добри.Диагнозата ми е прееклампсия,много страшно звучи,ама се надявам,че засега нещата са овладяни.Вече нямам белтък и кръвното се нормализира,днес бях на запис на тоновете,и те са ок.
Иначе като че ли съм малко по-спокойна вече-от вчера съм в деветия месец newsm44 и много се кефя,откога го чаках.Сега целта ми е да издържа до 1 август,за да може да порасне достатъчно бебка и доктора ми да се върне от отпуска.Преди да ме изпишат я гледахме обстойно,вече е 2 785 гр,отговаря на 37 седмица,две седмици напред е,но док ми обясни,че въпреки,че вече се води доносена на кг,на време не е  и колкото повече устискам сега,толкова по-добре за бебето.Иначе докато бях в болницата,се роди бебче 1350 гр,в началото на осмия месец и засега всичко е наред с него,само дето е много мъничко.
Много мило ми стана,че ме мислите Hug,аз също ви четях от телефона,но ми беше трудно да пиша.Сега ще ви прочета докрая и ще мога да се включа по-адекватно по темите.

Общи условия

Активация на акаунт