Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
 Hug
Аз съм в нас сега Laughing.Ще се следим изкъсо и така,бебка си се развива добре,плацента,води,са в норма.На база данни от тестта за преждевременно раждане сме взели мерки,даи боже да устискаме повече Praynig.
Дрън Hugне знаех,но ти благодаря.Условията не ме притесняват толкова,колкото примерно,че в неделя една стсжантка не намери едното краче на бебка #Crazyна видеозона.
Лали,този МЦ Афродита не е ли и инвитро център?
Ина,стиснати палчета от нас Hug
Аерка,как си?

# 646
Лали-бали, ваучера ми го даде д-р Минев. Говори с д-р Ставрев, защото те имат лични впечатления от банките доколкото знам, ходили са на място, знаят как се съхраняват тъканите. Питай го и за ваучера Naughty Naughty

# 647
Забравих да пратя гушки на другите момичета  Hug Hug Hug

Деси, дръж фронта, мило!
Аера, Ивет  Hug Hug

Дрън, взе ли вече да ти трепери под мартинката  smile3534

# 648
здравеите аз сам нова в форума и мн ме интересувам от 1 вапрос.....малко ми закаснява с 12 дена моя приятел тварди,че не трябва да има бебе....уж бил сигурен.ако мойе случаино някои да ми обясни какви са псимтомите,защото аз нямам никакви за да ми доиде само ме болят зарната моля ви

# 649
Попи, ти с "Крио сейв" ли сключи договор? newsm78 Доколкото си спомням, беше с тях, но може и да  се бъркам. Лойър с коя банка сключи договор? newsm78 Днес питах Ставрев и той каза, че няма значение, коя ще избера.
Деси айя, ще устискаш до 36 г.с., няма начин. Praynig Сега пази леглото! Peace Да, МЦ "Афродита" е ин-витро клиника, но към нея има тъканна банка, която съхранява стволовите клетки във Великобритания.
здравеите аз сам нова в форума и мн ме интересувам от 1 вапрос.....малко ми закаснява с 12 дена моя приятел тварди,че не трябва да има бебе....уж бил сигурен.ако мойе случаино някои да ми обясни какви са псимтомите,защото аз нямам никакви за да ми доиде само ме болят зарната моля ви
Ако бременността ти не е желана, постът ти не е за тук, според мен, защото всички мами от този форум се борим със зъби и нокти за бебетата си.
Момичета, гледахте ли снощи този репортаж за падналата мазилка върху новородено във ВИП-стая? Направо съм изумена, що за ВИП-стая е това. newsm78

# 650
Шейки, вземи си направи тест за бременност, и ако не искаш да забременяваш вземи някакви мерки, а не разчитай само на приятеля си. Освен това тук не е правилното място за въпроса ти  Naughty

Поп, да ти кажа странно съм спокойна, сигурно като наближи датата ще ме хване шубелъка.... но засега само искам да приключим с ремонтните дейности които се бавят все повече и повече от план-графика...

Деси, това му е отвратителното на МД, че все пак е университетска болница, и студентите те бъркат и оглеждат че и групово по някога Simple Smile Ама и докторите все отнякъде трябва да тръгнат какво да се прави... Да не говорим за баш светилата дето са дядковци на възраст дето като ти мушнат някой инструмент супер грубо и ти идва да заревеш от унижение...

Лали-бали, не знаех че млекцето увеличава количеството на водите. Чувала съм само че може да допринесе за калцификация на плацентата, но честно казано не ми се вярва, осбено акто знам колко калций има в уж прясното (сухо) мляко. А за бебето и мазилката не знаех... егти ужаса...

# 651
напротив даже мн ще се радвам ако си имам бебе аз сам почти 6 г. с моя приятел....чесно казано това ще е най-хубавото което може да ми се случи....само искам да знам какво става с теб ако си бремена...има ли нещо по което  мога да позная като ми закаснява 12 дена и някои и др съвет или поне кажете каде да задам въпроса си

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 15:57 от shakey

# 652
Направи си тест за бременност. За ранните симптоми чети тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18377.0

# 653
Засега да стискам палци съм окей, надявам се болезнените контракции да почакат за когато им дойде времето. Иначе си имам по няколко стягания на ден. Thinking Деси ти по-добре ли си? Поотшумяха ли болките?
В Тина Киркова като лежах за задържане в "Патологична бременност" правеха ремонт на целия етаж и дори в стаята, в която лежахме боядисваха с латекс и блажна боя. Естествено ни изпонатровиха, защото освен всичко друго бяха и страшни жеги навън. На третия ден започнаха болезнените контракции и в късния следобед по спешност ме закараха в МД с 6 см. разкритие, защото не можеха да поемат отговорност за бебето. Да не говоря, че докторката, която мина на визитация сутринта искаше да ме изписва същия ден. Бяха си за съдене отвсякъде.  Close

# 654
Здравейте, момичета.
Отдавна ви чета, но сега се "престраших" да се включа.
Очаквам моето момченце до 19.09.2012г. и съм "наказана на леглото". Като повечето от вас се надявам да стъпя поне 1 ден в 9-ти месец, пък нататък каквото Бог даде. Със скъсена шийка съм от 23-та седмица, засега я удържам до 2см. само с магнерот. Малкият ми юнак върви 7-10 дни напред, като на последната ФМ на 10.07. беше 1540гр. И аз да се оплача от безсъние, киселини, болки в кръста и краката, а отскоро и в пръстите на ръцете?!?!? newsm78
Ми... това е за нас накратко... поздрави на всички!

# 655
Добре дошла Криси.   bouquet Желая ти по-бързо да минава времето до 9-ти месец, когато ще гушнеш малкия бонбон. То при теб повечето е минало, така че още малко търпение.  Hug

# 656
  • на земята
Добре си ни дошла,решила си да се включиш почти на финала,стискаме ти палци всичко ще е наред  Praynig попаднали си в най КЪСМЕТЛИЙКАТА ТЕМИЧКА,тук всеки си спазва реда  Hug

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 17:15 от лаленце.

# 657
Криси, добре дошла! Още малко търпение трябва да имаш и ще влезеш в 9-ти месец. Hug
Белоснежка, гледам, че надничаш отгоре. Влез и драсни някой ред, че момичетата питаха за теб.  bouquet

# 658
Благодаря на всички за стиснатите палчета имаше страхотен ефект! Прегледа мина добре, бебка е вече 1600 гр. с десет дни сме по-напред, шийката ми е 38мм не можах да повярвам, а д-р Марков не спираше на ми повтаря " супер размери" и аз толкова се развалнувах, че веднага си докатах контракция, която не усетих и се виждаше ма екрана как шийката си скъсява размерите, но слава богу стигна до 20мм и след секунди се възстанови отново. Марков ми обясни, че се поддавака на контракциите и че тях трябва да овладяваме, изписа ми и гинипрал и продължавам с магнерот и утрогестан, но без нош па, бил категорично против приемането му и ми го забрани. Успокои ме определено, каза че мога да дишам малко по-спокоино, но да продължавам да почивам да си пия лекарствата, това е начина:) а да, каза че околоплодните ми води леко са намалели, увери ме че не е страшно, но трябва да се следи! Каза, че е нормален природен процес, не съм се притеснила, но все пак ще ги следя на 2 седмици, както и шийката.
Деси, радвам се че вече си вкъщи, почивай и без излишни емоции, за да не си докараш контракции, аз днес от радост и пак контракция. Ние с теб сме в една и съща седмица и ще си стискаме най- малко до началото на 9-тия, нали! Ще успеем;)))
Лаленце, в тая държава кво ли не се случва, никъде няма спокойствие!
Лали бали, ще ми кажеш ли нещо повече за намалелите околоплодни води, какво трябва да пия в повече:)
Сега гледах за падналата мазилка в Тина Киркова, то е било нещо страшно!
Иве, браво че си се оправила и повече без такива вируси:)
Аера, дано контракциите да изчакат за по- нататък и всичко да е ок!
Дрън и така трябва, бъди спокоина всичко ще мине както трябва:) дано всички да те догоним:)
Попи, гуш и на теб и благодаря за късмета!
Криси, добре дошла и аз съм новичка в темата, но момичетата са страхотни и не съм самотна тук. Бъди спокоина всички ще стигнем до край и ще гушнем здрави бебенца:)
Благодря ви на всички:) гушкам ви

# 659
Здравей Криси  Hug Hug Hug Ще устискаме, няма къде да ходим! И аз лежа и не спирам да мрънкам напоследък, че много нанагорно взе да ми идва това отшелничество у нас, но малко ни е останало! Идвай тук да си приказваме, темичката много ни замря нещо напоследък!

Общи условия

Активация на акаунт