ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 696
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
poliville 16гр е смятам аз киноата .

Carmen ,благодаря и аз за статията Simple Smile
Оф,аз съм в няква дупка напоследък - от времето ли е ,от това че не мога да си влезна в някъв ритъм ли  Sad

# 436
Moharet, roksi12, Ini` Благодаря, радвам се че ви харесва, и дано да е ясна и за новите момичета Hug  Hug  Hug

# 437
Благодаря ти Ini  Mr. Green сготвих си я днес на обед с малко зехтинче и сиренце, супер стана  Peace
Нрави ми се и идеята с песто ( магданоз и босилек), обсъждали ли сте и него? А някой пробвал ли е да го прави по зоната, защото знам че има доста зехтин вътре и чесън  Rolling Eyes

# 438
poliville Хмм, в моето песто знам, че има сиренце и няма чесън, но нямам бурканче подръка да видя точно колко е. Иначе си е мазнинка - ето тук така излиза.
Ако някой има рецепта за домашно песто, нека да я сподели  newsm10

# 439
  • Universe
  bouquet Carmen, ВИНАГИ Е ДОБРЕ ДА СИ ПРИПОМНИШ НЕЩАТА Hug

Ако някой има рецепта за домашно песто, нека да я сподели  newsm10

Аз имам , но понеже е в чаши, не мога да го изчисля

ЦЪК

# 440
О благодаря ви момичета, аз точно за дженовезето говорих, интересно как ще го направя зоново това песто  Confused или просто да си го слагам ( босилека изчислява ли се ???) и считам като БМ? например 32 гр киноа и 1 ч.л песто? Какво ще кажете? А тази вечер пак не се сдържах и си хапнах солетки с 3 чашки винце по 150 гр....не знам как може цял ден да съм зонова пък вечер....май ще е най добре да си спретна едно меню седмично и така да съм по стриктна. Лека вечер на всички  Hug

# 441

Аз имам , но понеже е в чаши, не мога да го изчисля

ЦЪК

Виж ти! Рецепта за домашно песто Simple Smile Супер, мерси!  Hug
Аз днес си взех поредното бурканче песто на моя любимец Джейми Оливър, и гледам, че в него има страшно много съставки: босилек, кашу, магданоз, сирене Пекорино, бадеми, розмарин, каперси, чесън, мащерка, зехтин, слънчогледово олио. В 100 г съдържа П 6.8 г, В 6.1 г, М 45 г, Фибри 3.5 г.
Потърсих и открих рецепта и на сайта на Джейми, по-различна от бурканчето му, и по-подобна на твоята, но пак със задължителното сирене.
chef

# 442
Momi4eta vapros V momenta peka vav fyrnata kyfteta ot pe4eni 4y6ki /ot receptite na Dani/ vav formi na mafini 6 br imam o6te ot smesta no niamam formi na dvapati Grinning
Ta vaprosa mi e za kolko bloka se broi edno kyfte vav forma ot mafini?

# 443
plama4e ,най-лесно ще разбереш ,като претеглиш всички кюфтенца ,които си направила,без значение каква форма са,после разделиш на блоковете ,които се съдържа в цялото количество и така ще знаеш колко грама са ти един блок.Аз понеже не съм правила рецептата още и не знам колко блока е цялото количество,но мисля,че така най-лесно ще се ориентираш Simple Smile

# 444
Receptata e dadena za 8bloka /Taka e napisala Dani/ 4*2/
Ako misla pravelno zna4e po 2kyftenca

# 445
Ами ако цялото количество ти е 425гр примерно 425 : 8 = 53 за блок
Така мисля ,че е .
Кажи после как са били и аз да си направя  Sunglasses
Аз в момента се боря с една салата от карфиол,морков,домат,зеле ,краставица и айсберг ,която си направих и снощи такава и в нас ми викат - Ехе,каква вълнуваща салата.  и дори после майка ми ме пита дали съм я изяла.

# 446
STANAXA SYPER Ini napravi si gi mnogo sa fkysni i mnogo zasi6tat az xapnax 3 mafiki i sam dobre
Az sam ot Plovdiv vidiax 4e ti sa6to Grinning

# 447
  • Universe

Az sam ot Plovdiv vidiax 4e ti sa6to Grinning

+ 1  Hug

Carmen, да ти е сладко пестото  Heart Eyes

Успешен зонов ден

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 15:25 от Lenny_Pld ॐ (With love)

# 448
....
Сурова или сварена?

# 449
  • Universe
....
Сурова или сварена?

По моите сметки излиза 1 ВБ=14 гр. сурова/42 гр. сварена

Но има различни видове, вижте си етикета  Peace

Общи условия