МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 410
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Може и на края на месеца- 26-ти се пада в сряда. Мисля, че дотогава ще се е поуспокоила лудницата около тръгването на училище. Да кажат другите мами дали ще им е удобно! Peace

# 256
  • София, България
Привет, привет, гледам училищни тревоги ви тресът. При нас са още предучилищни, хич и нямаше да забележа ако не трябваше да сменяме градината. И понеже ми се струва много сложно да идем в друга градина реших да търся направо училище. Ходихме на една родителска среща, но се потресох и се отказах от въпросното училище. Дано намерим скоро друго, че не ми се пътува през целия град всеки ден по два пъти.

И въпросче от мен - мамите на дечица с малка разлика - ползвали ли сте количка за породени деца? Удобно ли, има ли смисъл да купувам  newsm78

# 257
Може и на края на месеца- 26-ти се пада в сряда. Мисля, че дотогава ще се е поуспокоила лудницата около тръгването на училище. Да кажат другите мами дали ще им е удобно! Peace

Аз на 26-ти по всяка вероятност ще съм в Козлодуй. Още не е сигурно, но натам вървят нещата. Ще ме е яд да пропусна срещата. Sad

# 258
  • Варна
Радос, моите бяха с 1,7 г. разлика и не ми трябваше. Баткото си вървеше сам. При теб обаче, е по малка разликата и ми се струва, че ще ти е добре. Защото се сещам и друго, че количката ми имаше възможност да му кажа да стъпи на рамката и да го возя. А-а-а-а и когато излизахме на дълга разходка /примерно в парка със следобедно спане в количката/ излизахме с две колички - тогава имах помощница.

# 259
  • София

Вали, вали, вали... Whistling

# 260
  • София
Пожелавам на всички ученици, студенти, родители и преподаватели здрава и много успешна нова учебна година!

# 261
Здравейте мами, сега минавам набързо, но имам намерение да се завърна отново(ако ме приемете разбира се). Тогава ще се представя на непознатите мами. Виждам стожерите са налице... Hug
Вероятно има майчета от Бургас...За тях пускам този линк http://www.chernomorie-bg.com/biznes/10603-obshtina-burgas-otkri … socialen-harakter
Ако някой се интересува от новообразуваното социално предприятие, единствената подробност която знам  е че ще има 3 бройки за многодетни майки. Едната на половин щат, а двете на цял.
Другото...УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА НА ДЕЧИЦАТА!!!
Третото...ЗДРАВЕ ЗА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА! Hug

# 262
  • София
Скъпи малки, големи и още по-големи ученици, родители и учители, дупе да ви е яко!  Mr. Green
Пожелавам ви здрави нерви, непоклатим оптимизъм и непресъхващо чувство за хумор през следващите месеци! Като ги закачите тия усмивки от утре, та до лятото да не ги свалите от лицата си! Успех!
  Hug Heart Eyes

Ние се изпокарахме вече със съпружието по повод началото на учебната година. Не знам как ще изкласим. ooooh! Whistling Crazy

# 263

И въпросче от мен - мамите на дечица с малка разлика - ползвали ли сте количка за породени деца? Удобно ли, има ли смисъл да купувам  newsm78

Ако по голямото не спи в количката, а искаш да можеш да го возиш от време на време, може да вземеш такова:
http://www.lascal.se/products/buggyboard -тук има май в премаман..

И от мен новата учебна година да е успешна и "по вода" за всичките ни ученици!!

# 264
Честито начало на новата учебна година. Нека бъде спорна, успешна и щастлива за всички ученици, студенти, преподаватели и родители.
На добър час!

Честито и на всички, които носят прекрасните имена София, Вяра, Надежда и Любов. Нека мъдростта, вярата, надеждата и любовта ги съпътстват винаги и навсякъде. Хубав празник!

# 265
  • София
Присъединявам се към прекрасните пожелания на Феичка!
Поздравявам всички ученици и именници! На добър час и много успехи!

Аз пък черпя за четвъртия рожден ден на най-малката ни принцеса Галина! Heart Eyes

# 266
  • София
''Днес е хубав ден!''- каза Кати.
Развълнувах се, признавам си. Нямаше как при вида на толкова много цветни, шумни, малки надежди, стиснали огромни букети цветя, да не ми трепне... Blush Heart Eyes

Впечатленията на Номер 1 - в новото училище има ремонт и ще бъдат цяла година втора смяна - не е очарован. Само момчета са в класа - очакваше се - геймър до геймър, мила моя майно льо! Mr. Green   Класната е математичката - честито! :Р  А учебните часове са предимно по английски - голям кеф за него. Joy

Впечатленията на Номер 2 - нови учителки по компютри и испански, всичко друго по старому. Връчи ми бележка с прилежно напечатани имена и цени на помагалата - като чек, дето трябва да го осребя - чиста работа, без разправии и мотаене. Mr. Green

Впечатленията на номер 3 - ''Ох, мамооо, нямам търпение утре да дойде и да отида на училище!''

Честит празник на софиянци!

Честит имен ден на всички, които днес празнуват!

Суит, целувки на малката принцеса! Здрава и щастлива да расте!    bouquet Hug Heart Eyes

# 267
Аз да се запиша при вас,за да ви следя Simple SmileЖивот и здраве,в края на май-началото на юни и ние ще сме с три дечица.
И аз,и мъжа ми сме от семейства с по три деца,така че и ние винаги сме искали 3 дечица.Бяхме се отказали от идеята за трето дете на този етап,за да могат двете деца да поотраснат малко и да не са с толкова малка разлика,но то...нещата се случват,когато най-малко очакваш. Simple SmileИначе по едно време правихме опити за трето,не се получи и решихме,че явно не му е времето и е по-добре да са с по-голяма разлика,но аз лично смятам,че и така ще ми е добре и като че ли по-лесно,но ще видим...
Имаме син,който се казва Боян и е на 3г.2м. и дъщеря-Алина,която е на 1г.1м.Мъничка ще им е разликата,година и девет месеца,но се надявам децата ми да продължават да са все такива кротки,но както се развият нещата....Засега сме страшно щастливи,но не сме казвали на никого,чакам да ми мине прегледа на 26-ти и тогава вече ще кажем на семействата си Simple Smile

# 268
Суит, жива и здрава да е малката чаровница (Боже, тези нейни очи са невероятни! пу-пу). Да расте весела и щастлива и много радост да ви носи.
 bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Съни, добре дошла. 
Hug

# 269
  • София
  Ето ги и моите ученички. За съжаление снимките са с много лошо качество, крайно време е да си вземем читав фотоапарат и да се науча поне малко да снимам качествено...

Общи условия

Активация на акаунт