Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на това да живеете в Младост или Дървеница в София?
Какво е Цитросепт и защо е важно да се проучи?
Какво представлява третото класиране и какви са възможностите след него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на това да живеете в Младост или Дървеница в София?
Квартал Младост в София предлага удобства като наличие на млади семейства с малки деца, детски площадки, близост до супермаркети и други удобства, което го прави желан квартал за живеене. Квартал „Дървеница“ в София предлага удобства като близост до училища, хранителни магазини, метростанция, близост до Студентски град и автобусни линии, което го прави привлекателен избор за живеене.
-
Какво е Цитросепт и защо е важно да се проучи?
-
Какво представлява третото класиране и какви са възможностите след него?
Третото класиране е процесът на избор и приемане на ученици в училище. След третото класиране, ако няма свободни места в желаното училище, може да се кандидатства за четвърто класиране, което позволява кандидатстване за свободни места в други училища без полагане на специален изпит за паралелката със свободни места.
-
Какви са предимствата на квартал Светa Тройца в София?
-
Какви са възможностите след трето класиране в НПМГ?

А историята как сънено дете засуква от баща си се разказва с патоса на спомен от казармата.
!
:
,сега се сетих да проверя и в Продавалника.
, ама само колкото да го разреве, защота бебчо си помисли, че наистина ще му дават да суче!
,но докато не ги чуем няма как да бъдем спокойни.
Макар че аз последно като бях бременна си носех клинове и туники,които си бяха нормални,само с 1-2 размира по-големи от обичайния ми и нямах проблеми,но сега ще бременея зимата и ще се наложи нещо по-така....
А аз се върнах на работа, за сега на половинден, точно с цел да му давам насоки. А неговата най-голяма грижа е дали ще му остане време за игра, а според мен има време за всичко - и за учене и почивка и игра и извън класни занимания - свършват в 11,35 училище . Играе след училище, прибира се обядва, учи и после пак иска да играе на вън. Записала съм го на курс по английски, 2 пъти седмицата, почна и ушу - пак 2 пъти в седмицата, и вероятно ще продължи плуването.