МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 409
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София

Той е достатъчно памперсите да му сменя на ''чудото на живота'' и да ти носи закуската в леглото, докато му  го кърмиш! Wink Hug

Ванче, добре го каза. В твоя случай човекът го е правил има няма 4 години...... Mr. Green
Беше възхитен от способността ми да приспя дете за две минути само с една гърда! Joy  А историята как сънено дете засуква от баща си се разказва с патоса на спомен от казармата.
Абе, вълшебни моменти колкото щеш! Joy

Сега се сещам за едно раждане, което никога няма да забравя, въпреки, че не е мое лично преживяване, но ей този татко може много да ви разкаже за вълшебствата!  Wink
СуитHug  Heart Eyes!

# 331
  • София-Велинград
Връщам се от пазар и съм много ядосана Twisted EvilВ цял Велинград няма и няма и няма,панталон за бременни.Обиколих де що има магазини и няма.Преди съм си купувала от София и Пловдив,но сега не ми се очертава скорошно ходене натам.А от утре като стане студено времето аз няма какво да облека освен един анцуг за вкъщи.Тати се чуди какъв ли е пък този мой проблем и защо ли така се къхаря-мъжка му работа #Crazy :
Днес и нещо ми е тъжно и ми се плаче без видима причина.Наоплаках ви се,но пък на всички вас пожелавам слънчева неделя Hug Hug

# 332
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Гонджа я се усмихни и се зарадвай на хубавото време.

# 333
  • София - Дианабад
Гонджа, ако ти се занимава, провери в някой интернет сайт, може да ти доставят до офиса на някоя куриерска фирма.

# 334
  • София-Велинград
Горис ,това е идея Peace,сега се сетих да проверя и в Продавалника.

# 335
Мария, аз съм за таткото да присъства на раждането, общо взето по света е такава практиката и дори е странно, ако таткото не присъства, та в този ред на мисли, нашите мъже да не са по-чуствителни от останалите та да не могат да преживеят едно раждане! Отделно и за майката е много по-добре да има подкрепа от близък в този момент!
Моето бебе пък се опита да суче от кака си,  въпреки, че по-скоро тя го заблуди, че ще го кърми Simple Smile, ама само колкото да го разреве, защота бебчо си помисли, че наистина ще му дават да суче! Simple Smile

# 336
Здравейте!Аз скоро се записах при вас,но не съм писала,тъй като тогава не ми беше минал и прегледа,та бях притеснена....След прегледа стана ясно,че ще имаме близнаци...Сега в сряда отново съм на преглед и се очаква да чуем 2-те сърчица Praynig,но докато не ги чуем няма как да бъдем спокойни.
Много ни изненадаха с новината за близнаци и с мъжа ми се бяхме шашнали страшно много,но в крайна сметка обсъдихме какво е положението и решихме,че това е дар от Бога,още повече,че и двамата сме искали поне 3 дечица,нищо че се оказа,че ще са с малка разлика във възрастта.
Все още никой не знае,не знам как ще кажем на семействата си.Почти сигурна съм,че реакциите им няма да са толкова лоши и ще се зарадват,макар че предполагам,че в началото ще се стреснат от новината.
Аз лично бях доста стресирана и се чудих как ще смогвам да се оправям с 2 бебета и отделно с още 2 деца,тъй като съм свикнала да не разчитам на помощ от никой и да се справям с всичко сама и само и единствено с помощ от мъжа ми....Но сега няма да е така и предполагам,че често ще ми е необходима помощ от бабите,а хич не ми се иска,искам ние сами да се оправяме,понеже не мога да разчитам безрезервно на помощ от другите,в крайна сметка,това си е наша отговорност и грижа...Затова ми е криво,просто не съм свикнала да искам помощ и се надявам и да не ми се налага...
Много се разписах,така че приключвам засега,но ще се включвам по-често вече! Hug

# 337
  • София
Страхотна новина, Sunny_Girl! Пожелавам ви всичко да е наред с бебетата! Praynig Hug Не го мисли справянето от сега - ще се справите! Няма да е лесно, но пък ще е много интересно! Grinning Heart Eyes
Ние ще оказваме морална подкрепа! Peace

Гонджа, панталони с ниска талия не ти ли вършат работа? Успешно намиране на каквото търсиш! Hug

# 338
Съни, прекрасна новина, макар че предизвикателството ще е голямо, но щом си свикнала сама да се справяш ще успееш! Само да са здрави дечицата, ще се справите, дори и да има нужда от помощ в началото, постепенно ще се нагодите и ще сте едно голямо и щастливо семейство! Hug

# 339
  • София-Велинград
Вани ,панталоните с ниска талия някак си след 6 месец не са ми удобни,като си бях в София лятото не си купих,реших че е още рано,пък сега ...
Е,ще потърся нещо в продавалника ако има.

# 340
Благодаря ви! Hug Аз съм ви чела и преди,така че знам,че мога да разчитам на вас за морална подкрепа и упора! Wink Hug

Гонджа,в нашия смотан град и аз не можех да си намирам дрехи за бременни,та се налагаше да си поръчвам от онлайн магазините.Ако искаш мога да ти пусна някой сайт,от който съм си поръчвала,но наистина по-добре виж в продавалника,там ще е по-евтино.В сайтовете понякога направо прекаляват с цените StopМакар че аз последно като бях бременна си носех клинове и туники,които си бяха нормални,само с 1-2 размира по-големи от обичайния ми и нямах проблеми,но сега ще бременея зимата и ще се наложи нещо по-така....
Сори за спама...

# 341
  • София
Гонджа, имам запазени хубави панталони от бременностите. Ако искаш, пиши ми на лични какъв размер носиш! Hug

Sunny_Girl, ще стискаме палци всичко да е наред с бебенцата! Heart Eyes За помощта от близките не го мисли отсега- живот и здраве, като се родят, ще видите кое и как. Wink

Ванче, благодаря, че припомни отново нашето вълшебно трето раждане! Hug

# 342
  • Варна
Добро утро,
да се наканя и аз да се разиша най-сетне. Simple Smile
Колко много нови бременни мами, развълнувах се и ми стана носталгично. Добре дошли на всички!

Sunny_Girl , наистина страхотна новина, няма да е лесно, още повече с малка разлика, но щом сте свикнали да се оправяте сами, ще усеете. пък ако има кой да помага лошо няма, Simple Smile Трудното ри децата с малка разлика е в напасването на режимите им - ядена , спане , разходки. Но при добра организация може да се реши въпроса.

Мария, аз лично подкрепям присъствието на таткото при раждането, но както е казала и Ванчето,, зависи много от таткото, дали той иска и каква е неговата нагласа. При нас за съжаление не се получи, така се стекоха нещата. Но здрав да е.

Иначе за нас какво, борим се с организацията на ежедневието. Второкласникът ни тази година не е целодневно, а на смени, опитвам се да го приуча сам да се подготвя за училище, успехът за сега е променлив, ето днес видях, че има забележка , "без домашно по четене". а уж го проверявам,  Thinking А аз се върнах на работа, за сега на половинден, точно с цел да му давам насоки. А неговата най-голяма грижа е  дали ще му остане време за игра, а според мен има време за всичко - и за учене и почивка и игра и извън класни занимания -  свършват в 11,35 училище . Играе след училище, прибира се обядва, учи и после пак иска да играе на вън.  Записала съм го на курс по английски, 2 пъти седмицата, почна и ушу - пак 2 пъти в седмицата, и вероятно ще продължи плуването.
Каката ни почна детска градина, доволна е и и харесва, госпожите казват, че била оправна, но инатлива и се опитвала да командори.  Joy
Белослава, вече прави първи крачки, но проблемите  с нея  не свършват. преди месец направи бронхиолит , бяхме в болница, точно месец след това, баш на рожденния ми ден, нещата се повториха, след 2 дена сополи пак се озовахме в болницата. Мислих, че е бронхиолит пак, казаха ,че не било, но е напрвила силен спазъм на бронхите в следствие на възпаление на горните дихателни пътища. Сега се притеснявам, какво ще стане при следващ вирус , знам че ако се повтори още 2 пъти вече ще е с диагноза астма.. Някой има ли опит с такива неща? Тя е склонна към алергии, има алергия към млечни продукти, кожна форма, а и цяло лято се обриваше, много чувствителна и е кожата. Абе въобще тя ни е една чувствителна и финна - тежи едва 8,300.
Приятен ден и ползотворна седмица!
Във Варна заваля дъжд, дали и тази седмица ще сме по къс ръкав ? Дано пък си откраднем още малко лято!

# 343
  • София-Велинград
sweetkids_mama благодаря  за предложението  ти ,писах ти на лични .
Във Велинград все още не вали дъжд,но облаци са се вкупчили по небето,и не  за къс ръкав.Днес бебчо,е решил че ще си прави рали в моят корем.Когато се оплача на баща му от побутването и поритването му,той ми отговаря"Остави детето на спокойствие да си се развива"-е да ама нали не е в неговият корем.До миналата седмица го усещах само как се движи,а от два дни взе и да рита,и то сериозничко-палавник се очертава.Но след няколко месеца ще знам,че това ще ми липсва.

# 344
  • София
Ехо, за утре няма ли желаещи за среща? Rolling Eyes Аз мога от 14 часа.

Общи условия

Активация на акаунт