МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 403
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ви още веднъж за подкрепата,топлото посрещане и милите думи! Hug
Аз утре съм на преглед,за да чуем сърчицата,така че може да стиснете по едно палче! Heart Eyes

Аз пък снощи се замислих за едно нещо,не можах да открия решение,та реших да ви питам...Кажете ми вие с какви коли сте и как събирате децата?Особено,ако са повече от 3 Rolling EyesМоята кола е малка,събира точно двете столчета и до там,за трето,пък камо ли и за четвърто място няма...На мъжа ми колата уж е голяма,там място за три има,но за четири в никакъв случай....Повечето коли май нямат повече от 3 места отзад Rolling Eyes

Saly,благодаря ти! Hug То,ако само нагласянето на режима ни е проблема,хич няма и да го мисля,все някак ще се нагласим,но ще има и други трудности,но вярвам че ще се справим Simple SmileНие с мъжа ми и двамата сме от семейства с по 3 деца,така че....свикнали сме с "лудницата" Grinning
Много неприятни случки сте имали ConfusedДано от тук-нататък вече всичко да е наред и да нямате проблеми с твоята дъщеричка! Praynig

# 346
  • София
Sunny_Girl  ние сме с три, но сме се насочили към VW шаран. Там има пет места отзад.
Засякох те в близнашката темичка също, с нетърпение очаквам новини от прегледа.
С близначета не е лесно, но когато не са първи деца, е по-спокойно и като че ли е по-лесно отчасти.
В момента най-важното е да си почиваш, да си спокойна, да се храниш добре и бебчетата да се родят големи и доносени. Всичко останало ще се нареди  Simple Smile

# 347
  • Варна
Sunny_Girl,
темата с колите я проучвах дълго и основно. И тук разпитвах момичетата Simple Smile В повечето коли три столчета отзад се събират (освен в най-малките),  проблемът е с със средния колан , който при по-старите години е двуточков, което прави закрепването на детско столче трудно. Обикновенно модели след 2002 имат триточков колан и по средата. И това важи не само за 5, но и за 7-местните. Та големи ванове , които попаднаха в моето полезрение, като подходящи за многодетни (без да коментирам качествата на марките, че там всеки си е с мнеие и си решава ) VW Sharan, Seat alhambra, Forda Galaxy (тези трите са еднакви), VW Touran малко по-малък е от Sharan-a, Renault Espace, Peugeot 807, Crysler Grand voyager, Mazda 5, Mitsubishi Grandis, Shevrolet Orlando (съвсем нов модел) .  Има и една друга тройка , на която и викат еврован- Fiat Ulysse ,Citroën c8,  Lancia Zeta/Phedra, всъщност и пежото е към тая група, те май са доста еднакви. Има и много други разбира се , но тези са от най-популярните. Ние последно се насочихме към някое от първите 4 , но да видим на края къде ще ни излезе късмета

# 348
Saly ,благодаря за подробната информация.По-късно ще ги разгледаме с мъжа ми,от голяма помощ си ни Simple Smile Hug

Aila ,много ти благодаря и на теб! Hug Виждам,че и ти си с близначета Simple Smile,а и по принцип съм те засичала в разни теми за кърменето(ако не се лъжа),така че вярвам,че и ти ще си ми от голяма помощ! Hug

# 349
Да съобщя официално:
Коледният празник на "Пълна къща" ще е на 9.12. от 11 до 16 ч. във Виваком АртХол в София.
Всички ние, още чакащи или вече сдобили се с 3 и повече дечица, сме сърцето на купона.
Какво и как ще се случи на празника, зависи само и единствено от нас. Каквото си измислим и организираме, това ще си имаме. Simple Smile Имаме точно два месеца, за да си изпипаме нещата. На ход сме.

# 350
  • София
Да съобщя официално:
Коледният празник на "Пълна къща" ще е на 9.12. от 11 до 16 ч. във Виваком АртХол в София.

Йееее! newsm44 Дано да съм свободна!

# 351
  • София
Ехо, за утре няма ли желаещи за среща? Rolling Eyes Аз мога от 14 часа.

Ще има ли среща утре все пак ? Че много ми се идва ... Simple Smile

А за
Да съобщя официално:

Йееее! newsm44  Дано да съм свободна!
Дано си свободна Simple Smile

Супер , че ще бъдем в тази представителна зала ! Дано е достойна да дойдат да ни уважат по - власт-имащи  гости , който да ни видят ,че сме образовани българи . Ако съумеем и да поставим на всеослушание нашите проблеми и желания пред тях и пред повече медии ще е напредък . Аз ще поканя от радио Христо Ботев .

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 02:20 от titico

# 352
Да съобщя официално:
Всички ние, още чакащи или вече сдобили се с 3 и повече дечица, сме сърцето на купона.
Какво и как ще се случи на празника, зависи само и единствено от нас. Каквото си измислим и организираме, това ще си имаме. Simple Smile Имаме точно два месеца, за да си изпипаме нещата. На ход сме.

Благодаря, Цвет!!!! Искрено вярвам,че ще се видими на 9.12......

Моля, разпространете събитието във фейс-страниците си - http://www.facebook.com/events/366195586791188/

# 353
  • София-Велинград
Ако си бях в София щях да дойда на срещата но в момента сте ми далече ,за което много ме е яд.
Да ви кажа друго си е да си бременна на 22 друго си е на 38.Уморявам се бързо ,а съм едва в 5 месец и то в началото .Ама ЕГН-то явно си казва думата,иначе изобщо ама изоооооооообщо не се чувствам стара(въпреки че почти 16годишният ми син отдавна е решил ,че съм в третата възраст) Joy.
Да ви похваля sweetkids_mama,която ми изпрати дрехи и сама не знае как ме спаси от излишно ходене до Пловдив.Много и благодаря Peace.След няколко месеца се надявам и аз да има на кой да ги изпратя-например някоя нова форумска мама.

# 354
Момичетаааа така ви се радвам и ме изпълвате с възхищение . Пълна къща с детски смях си е направо чудесно.

Ние имаме две деца - дъщеря на 12 и син на 2. Много искам трето детенце ,но мъжа ми не е на същото мнение за съжаление . Ако все пак си промени мнението някой ден се надявам да се присъединя към вас. Така ми се гледа бебенце  Laughing

На всички бъдещи мами пожелавам леко и безпроблемно раждане   bouquet

# 355
Някой да иска утре да участва в репортаж по бТВ за предстоящите разходи през зимата и планирането на семейния бюджет? Казаха, че ще отнеме около половин час.

Пишете ми име и телефон за връзка на лични тази вечер до 24 ч., ако имате желание за включване.

# 356
  • София
Хайде, момичета, трябва да участваме в медийни изяви, за да се промени отношението на обществото към многодетните семейства. Не е страшно, а и всеки има какво да каже по въпроса. Пишете на Кабо Алма, моля ви!

# 357
Хайде, момичета, трябва да участваме в медийни изяви, за да се промени отношението на обществото към многодетните семейства. Не е страшно, а и всеки има какво да каже по въпроса. Пишете на Кабо Алма, моля ви!

Съгласна съм с теб, но медиите търсят хора за репортажи винаги от София!

# 358
Sunny Girl, по въпроса ти за колите нещо да допълня. Тъй като ще имате кошници за бебетата и столчета за по големите дечица, мисля че мазда 5 не е подходяща, защото средната седалка отзад е твърде тясна в сравнение с другите. Разгледайте и опел зафира-7 местен е-в "багажника" може да слагате по-големите, а бебетата и ти-на нормалния втори ред седалки Peace само място за багажи и колички не знам как ще се намери-евентуално с доп.багажник-кутия отгоре..

# 359
Sunny girl, честито! Върна ме 3 години назад, когато същата новина изненада и мен- две близначета на път, но моите по-големи деца бяха на 11 и 9 години! Много късмет, здраве и спокойна бременност ти желая!
По въпроса с колите- ние купихме Мерцедес Виано след раждането на малките- седем местна кола, с голям багажник за двойна количка и багаж като за великото преселение на народите  Embarassed, когато пътуваме!
Трудно ми е на мен да свикна с габаритите на колата при шофиране, но пък е много удобна и широка кола!

Общи условия

Активация на акаунт