Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на това да живеете в Младост или Дървеница в София?
Какво е Цитросепт и защо е важно да се проучи?
Какво представлява третото класиране и какви са възможностите след него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на това да живеете в Младост или Дървеница в София?
Квартал Младост в София предлага удобства като наличие на млади семейства с малки деца, детски площадки, близост до супермаркети и други удобства, което го прави желан квартал за живеене. Квартал „Дървеница“ в София предлага удобства като близост до училища, хранителни магазини, метростанция, близост до Студентски град и автобусни линии, което го прави привлекателен избор за живеене.
-
Какво е Цитросепт и защо е важно да се проучи?
-
Какво представлява третото класиране и какви са възможностите след него?
Третото класиране е процесът на избор и приемане на ученици в училище. След третото класиране, ако няма свободни места в желаното училище, може да се кандидатства за четвърто класиране, което позволява кандидатстване за свободни места в други училища без полагане на специален изпит за паралелката със свободни места.
-
Какви са предимствата на квартал Светa Тройца в София?
-
Какви са възможностите след трето класиране в НПМГ?
Чета ви редовно. От края на юли вече сме си и в нашето ново жилище. Голяма лудница за пореден път с пренасянето, но още по-голяма беше тази с ремонта. Тук е моментът да ви кажа: Не наемайте колеги или приятели за ремонтиране (освен мноооого проверени хора
И все още ме държи, вярно че вече по-слабичко, но все още си задавам въпроса как ще се разминаваме из коридорите на нашата мила работа, когато се завърна там. Е, има още доста време дотогава, а времето както казват всички - лекува!
Аз от своя страна страшно много искам да се сдобия с още едно отроче ( Ей, тези бебета наистина водят до пристрастяване!
) беше на един служител от куриерска фирма. Та стоеше си човечеца пред входната врата на блока и докато пишеше някаква бележка за съответния липсващ получател, вдигна очи към мене и ме попита :"И трите ли?" Много е странно, но в първия момент не разбрах какво има предвид.
Лесно е когато човек е в нужното настроение!
Явно влиза в пубертета и неговият ще бъде доста по-тежък от този на брат му.
. Все се сърди, цупи, а как отговаряяяяяяяя............ Сутринта ме казвам, че закъснява ужасно много за училище, часа е започнал преди повече от 15 мин. и му се моля да се позатича малко, намирахме се на тротоара на училището, но с Мишо се влачим бавно отзад и те с Явор просто трябваше да изтичат и да влязат. Това между другото се повтаря почти всяка сутрин. Явор се затича и влезе, а той се обръща и ми казва: "Спокойно, Госпожата ми каза как се нарича това!". Аз, усетила какво му е казала Госпожата, му казвам да ми каже, а той ми отговаря, че имало хора зад нас и нямало да ми каже. Продължи да се влачи, на мен тотално ми скъса нервичките и се поразвиках да мърда, ако обича, а той се обърна и ми каза: "Насилие! Госпожата каза, че родители, които карат децата си да правят такива неща са насилници!". И аз съответно като долна и безсрамна насилница, която кара детето си да върви, а не да се влачи, виновно млъкнах, щото ако диалога и влаченето беше продължило, вярно щях да стана насилница
И това е само един пример от днешния ден, отговорите му са безкрайни. Днес например бях особено виновна и лоша, щото съм казала на продавачката от една пекарна до училището да му даде топла пица. Тя ми е позната, много приятна жена и аз просто сутринта и казах да му даде топла и хубава пица. Той отишъл на обяд, тя му казала: "О, Дани, майка ти запази за теб най хубавата пица, щото ти много обичаш пица и бързо да станеш голям!". На инат, той си купил баничка със спанак, нещо което никога не е искал да яде. И като го взех от училище ме направи на нищо, даже на баща си се оплака....