Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на това да живеете в Младост или Дървеница в София?
Какво е Цитросепт и защо е важно да се проучи?
Какво представлява третото класиране и какви са възможностите след него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на това да живеете в Младост или Дървеница в София?
Квартал Младост в София предлага удобства като наличие на млади семейства с малки деца, детски площадки, близост до супермаркети и други удобства, което го прави желан квартал за живеене. Квартал „Дървеница“ в София предлага удобства като близост до училища, хранителни магазини, метростанция, близост до Студентски град и автобусни линии, което го прави привлекателен избор за живеене.
-
Какво е Цитросепт и защо е важно да се проучи?
-
Какво представлява третото класиране и какви са възможностите след него?
Третото класиране е процесът на избор и приемане на ученици в училище. След третото класиране, ако няма свободни места в желаното училище, може да се кандидатства за четвърто класиране, което позволява кандидатстване за свободни места в други училища без полагане на специален изпит за паралелката със свободни места.
-
Какви са предимствата на квартал Светa Тройца в София?
-
Какви са възможностите след трето класиране в НПМГ?
. А ти ако не е тайна на колко години си, че да си закъсняла? Аз съм на 33, но ме притеснява, че татито ни е на 42
Последното ни "мъчение" се роди 2 месеца преди аз да стана на 40 години, а таткото беше на 47! Сега девойката е на 4 години и се моли за още едно бебе, но този път наистина няма да мога да изпълня желанието й. Не че не ми се иска пак да гушкам мъничко безпомощно същество, но вече навлизам в областта на неоправданите безумия и високия риск. Какво пък, ще чакам внуци.

. А то си беше планирано!!! Много тежко го изживя с изрази от сорта: "Всяка година - гадина"
. Мина и. Сега му се радва. Нооооо не ми помага - явно е някакъв неосъзнат протест. Не, че се късаше преди това, но веднъж в месеца преспиваха при нея - сега не.

Как се ходи на работа като имаш три деца
А пък да не говорим ако реша да сменям работата /сегашната отсега искам да я сменям/ - сигурно никой няма да ме вземе с толкова деца
. Как пък нямаме дума за това чувство?