МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 345
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Кажете няколко думи за метода Су ДжУк.... Wink
Сладка, и аз си падам по този метод.   Wink  Mr. Green

За това ли става въпрос? Май някои хора сериозно го практикуват. Wink  Mr. Green

Танче, шегувам се, нали не се сърдиш.  Hug Сега ще ида да разгледам линка ти, защото алтернативната медицина често върши чудеса.

Ние пък имаме друг проблем: Поли без видима причина се е вкопчила в мен и не иска никого, освен мен. Играе си с баща си и момчетата, НО гледа и аз да съм наоколо. Започна и в детската градина да плаче, когато я оставям. След това си е спокойна целия ден, играе си с децата, вечер ми разказва щастливо за всичко, което се правили през деня, сутрин отива до там с песни, но като стане време аз да тръгна, започва драмата.... Същото стана и оня ден, когато исках да я оставим при баща ми за един ден, че нали правим ремонт и у нас е лудница. Е, не се получи. Съдра се от рев и се наложи Гого да я прибере... Това започна уж като на шега това лято на морето, но сега съвсем не ми прилича на шега... Ще се вгледам повече в нея, зад а се опитам да приложа другия ти метод, но ..... дано не се налага да купувам куче....  Confused Но пък това, което Поли най-много иска е... ново бебе.... Каква дилема, а?  Mr. Green Дано по-скоро намерим решение.....

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 13:29 от Пролетната Фея

# 511
Честит рожден ден и от мен на дечицата на Пролетна фея и Таня!  bouquet
Пролетна фея, аз обикновенно в такива случаи просто чакам да отминат такива периоди, няколко пъти при голяма тревожност от страна на детето съм варила и жълт кантарион и мисля, че и се отразява добре, става въпрос за най-голямото ми дете. При нея доста често има някакви страхове, но все си мисля, че с малко помощ от моя страна ще ги израсте тези неща!
Относно срещата през декември и на мен ми се идва да се запозная с вас, но май-ще е по-добре да го отложа за догодина, да поотрасне малко бебето!

# 512
Танче, честита ти рожденичка. Здрава и безгрижна да расте Simple Smile
Относно Су Джок метода, като се информирах от нета, попаднах на мнение на едно момиче, което се опитвало да отслабва по този метод. Та тя все го четяла Су Джук метод Mr. Green, пусти глад......

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 00:11 от Еластина

# 513
  • София
sweetkids_mama как си направила лентичките сменящи се

Добре дошла и лека бременност! Hug

Линийките в подписа ми са от тук. Най-долу има опция " 3 линийки в 1". Wink

Пролетна, добре са ми познати тези периоди на вкопчвания. Simple Smile Галя (май) тъкмо излезе от един такъв. Струва ми се, че се страхуват да не пораснат прекалено бързо. Търпение, гушкане и любов в големи дози. Hug Ще й мине. Peace

Tanja, честит рожден ден на Маги! Нека расте здрава и щастлива! Heart Eyes

# 514
Честито на всички пораснали деца, на майките им и на семействата им!   bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошла на Преси и Сиана! Надявам се да ви е добре тук!

При нас също го има този проблем с вкопчването, ама не взимам мерки щото.... ми е много приятно Embarassed Дивна много желязно се справя с разделите, но в къщи ми е като сянка.

Търпение, гушкане и любов в големи дози. Hug Ще й мине. Peace

Това го раздавам в щедри дози, то май от там дойде и проблема. И не й минава, на мен също. Rolling Eyes

# 515
Търпение, гушкане и любов в големи дози. Hug Ще й мине. Peace
Това го раздавам в щедри дози, то май от там дойде и проблема. И не й минава, на мен също. Rolling Eyes

О, при нас гушкането не е спирало от първия миг. Аз нямам нищо против в къщи да се лепи за мен, в края на краищата е момиче, нормално да й е интересно какво прави другото "момиче" в къщи (т.е. мама). Само ако можеше да не прави всяка сутрин панаир в градината, че успява да разреве почти цялата група.....  Confused

# 516
Деспина, проблемът с първокласника може да е от това, че са му се струпали прекалено много правила наведнъж и той, за да се спаси от объркването, просто ги игнорира. Може да помогне постепенното въвеждане на определени правила - примерно, тази седмица работим само върху това, да си приготвя всички неща за училище, а на това, доколко красиво си пише домашните въобще не обръщаме внимание; другата седмица работим върху приготвянето на нещата + да не става от мястото докато не напише едно домашно; третата седмица - двете изброени + домашното по още един предмит и т.н. Това са само примери - какво точно ще упражнявате и в какъв ред, ще прецените вие, идеята е да не се опитва да научи всички нови изисквания наведнъж и най-важното - да не му се карате за несвършеното, а да му показвате колко добре се справя със свършеното и колко добре се чувства от това. След време вероятно ще се научи да се справя с все повече неща.

# 517
  • София
Благодаря за пожеланията,момичета, бъдете и вие живи и здрави! Рожденичката беше много щастлива, и днес продължава празничното настроение. Laughing

Светли в понедлник тръгва на ясла.Надявам се че ще се адаптира бързо, доста се вълнувам от сега. Ще се опитам да се овладея , за да не предизвикам тревога у детето. Той за сега нищо не подозира,макар че като го питаме: "Ще ходиш ли на детска градина ?" той отговаря: "Даааа"  Joy Много е сладко-смешен. Heart Eyes

# 518
  • София - Дианабад
Привет и от мен!
Честит рожден ден на дечицата на Пролетна фея и Таня! Да бъдат здрави и весели, за да бъдат усмихнати и мамите!  Peace

Честит Ден на будителите!

Сега за празника - колежката се съгласи да измислим игри за децата и да действаме.
Според мъжа ми обаче ние не сме многодетно семейство, а малодетно  Mr. Green и съответно няма какво да правим там  Wink. Щом съм обещала обаче, ще участвам и ще помогна с каквото мога  Peace.
  bouquet

# 519
  • София
Рождениците и майките им да се чувстват поздравени и от мен!  bouquet

Наградите ви за кулинарния конкурс са почти готови, така че - гответе се да готвите и да ядем! Laughing
Аз ще изпробвам на ваш стомах едни нови рецепти. Mr. Green Hug

# 520
  • София
Tanja, пожелавам на Светли да му хареса в яслата. Wink

goris, радвам се, че ще помагате с колежката ти за забавлението на децата. Hug

Относно спонсорството- появи се малка светлинка. От Клевър Бук ще предоставят красиво опаковани ваучери за 30 % намаление на техните комплекти. Мисля, че ще бъдат приятна добавка към подаръчетата. Peace

# 521
От Чиполино обаче ни отказаха за тази година. Евентуално... за догодина.

# 522
  • София
От Чиполино обаче ни отказаха за тази година. Евентуално... за догодина.

Хм....жалко... Confused

Сега пускам още един имейл до Чико и разни български производители на играчки. Ако имате идеи на кого още може да се пише, казвайте!

# 523
Сещам се за Амек тойс и Лимекс тойс. Предполагам че имат координати в нета. Вис Виталис май също не видях...
Забравих какво друго беше описано, но може да се пробва при търговци от типа на store.bg и разни електронни магазини за играчки- toytown, кикиморско царство-биха се 'изрекламирали" добре..

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 14:39 от second

# 524
  • София
На Амек тойс и Toytownbg писах. Лимекс тойс и Вис Виталис ги бях забравила, мерси, че ми припомни. Hug Сега ще им пусна имейл.

Общи условия

Активация на акаунт