Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 909
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Елч, не е провал, твоята адашка пишка често в гащите, но вече често сяда и на гърнето, бъди упорита и ще видиш че ще има резултат, много бавно става.

# 151
  • ул. "Мечтание"
Елч, цаката е в постоянството и упоритостта.  Peace Не увесвай нос. Hug Справяте се чудесно.
На няколко места срещнах, че са нужни между 3 и 6 месеца детето да се научи да ходи успешно до тоалетна без да се изпуска. А и след това ще има случаи на изпускане.

Моя големия още се напикава от време на време, когато се залиса в нещо. А е на 4 години вече. Simple Smile

# 152
ох, обнадеждихте ме малко. аз си мислех, че става от раз.
иначе тази сутрин нямаме издънки, ама то следобяд е големият зор. незнайно защо сутрин си пичка през час-час и нещо, а следобяд започва да го прави през 15 минути...

# 153
  • София
Пепинка, страхотни сти, много ви се радвам! Heart Eyes А кога ще си идвате към Бг да ви видим и на живо?

И аз да добавя, че срещата беше мноооого приятна, на другата чакаме и още хора! Naughty А и освен това с нас беше и Азис!  Mr. Green А ММ бил в парка с чавето и с един приятел и тъжно сподели, че не могъл да си изпие бирата, през цялото време хвърчал след халата! Mr. Green

Еления, и аз мисля че не е лошо да се консултираш с психолог. Дано бързо да мине този период! Hug

# 154
  • Сандански
Здравейте!

Да драсна няколко реда преди да съм тръгнала на работа.

Джанче викаш в Сандански ще идвате - ще ми бъде приятно да се запознаем,пък и ти с 3 моми аз с 3 юнаци Sunglasses Wink Flutter А студено става - януари за 3-4 дена Laughing

Бубе и тебе те чакам - само да не си се обадила Hug
Други желаещи за Сандански - може и форумска среща да си заформим Sunglasses Party

Благодаря на всички споделили за климатика - решихче,че ще вземем и чакаме да дойдат да ни го монтират,че вярно ще се опечем иначе. Hug

Пепинка като те прочетох и настръхнах - явно стават чудеса Heart EyesЕдна спокойна и безпроблемна бременност ти пожелавам и едно здраво и спокойно бебче на финала Praynig

Нощни,Елч,Мелона стиснати палчета и за вас Praynig Hug

Днес Божидар и навън беше без памперс - категорично отказва да пишка в него,когато и да му го сложа сух си го свалям.В гащите се напикава понякога,но много,много рядко.Повечето пъти си казва.Сега съм в чуденка дали да махаме нощния памперс newsm78

# 155
  • В две тъмни очички
Елч, Влади пишка на около 30-40-50 мин, но ако не е пила сок. Дам ли й го на всеки 7-8 до 10 мин пишка! Така че направи сметка кога Дара приема течности, да не би следобед да пие повече?
А относно пропуските, смятам че са нещо абсолютно нормално! Все си мисля, че поне до 2 ще ги има в изобилие  Mr. Green

Мария, браво на Божидар!

Еления, брат ми ходеше на сън! А нашите никога , ама никога не са се карали пред нас! Обстановката винаги е била безкрайно благоприятна! Така че не се обвинявай! Просто е много чувствителна и преживява ВСИЧКО, което вижда, чува, прави! Наблюдавайте я и недей много много да влизаш във филми! Вярвам, че това ще се израсте без каквито и да е последствия! Просто душичката е много чувствителна! Гушкай си я по-често, казвай й колко много я обичаш и все такива работи, които и без да има проблем е хубаво да се правят  Hug

Аз да ви се оплача малко! През една къща от нас се нанесоха едни .... от гетото. Това не ми пречи и предишните бяха от там, но тези първо, че крещят по цял ден и цяла нощ и второ са направили къщата, улицата и двора отзад, както и излаза към полето в база за вторични суровини! То не са кашони, железа, дърва , гуми и т.н. Направих забележка 2-3 пъти , но не ме отразиха. В понеделник отивам да пускам жалба в общината и в ХЕИ!!! А преди малко щях да се сбия с една дебела ц*ганка! Застанала на прозореца и крещи на чаветата, търпях , търпях и накрая и аз като креснах, че трябва малко да се съобразяват поне от 2 до 4.... Покрещяхме си няколко минути и уж спряха, да видим до кога?!?
А току що си тръгнаха полицаите, които извиках за другите съседи, които пак са през 1 къща , но в другата посока. Те пък 3-та седмица строят една пристройка, в което няма лошо, но го правят в периода 12-17ч. През останалото време не работят! Отидох да говоря с тях ако може от 2 до 4 поне по-тихо да строят, а тъпия дебелак се направи, че не ме вижда и се обърна и продължи да реже с циркуляра и да вдига шум! Куките дойдоха и им съставиха предупредителен протокол за вдигане на шум. А тези, мамка им, обясняваха как им се случвало за първи път, как аз лъжа, че това е постоянно и т.н. Как те работели тихо през останалото време и как всички съседи можели да го потвърдят. В този момент мина обаче една такава и когато шишко каза "Ето питайте и нея", тя подмина махна с ръка и въобще не пожела да разбере даже за какво става дума!  Mr. Green Всички знаят какви са, но не им се занимава с тях. Обаче, аз не мога да търпя някой да ми се подиграва!!! Отидох, чисто човешки да ги помоля, а те се направиха на разсеяни! Е, в такъв случай нямах друг избор освен да повикам полицията!

Оплаках се, написах цял чаршаф, ама май ми олекна! Mr. Green Ша ма извинявате  Mr. Green

# 156
  • София
Еления, сестра ми също ходеше насън, израстна го.
За гърнето - още не слагам. Каката на 2,3 се научи за 1 ден без никакви пропуски. Под научаване разбирам да казва кога и се прави нещо, а не да я слагам под час, да съм спокойна, че няма да се напикае навън и да не нося 3 комплекта дрехи... Надявам се и Боян да схване нещата бързо, когато е готов, а засега не е.
Ние се върнахме от морето. Надявам се следващото да е по-добре и без болести, от това се връщам изтощена.

# 157
Привет и от мен!

Аз съм без дете, дадох го на майка ми и баща ми да го водят на планина и после ще звънна да ги видя как се справят с обстановката.  Wink

Еления, дано мине по-бързо този период при Стела и да няма някакви последствия. Децата изживяват различни моменти и не мисля, че вие сте причината, виж колко момичета споделиха, че са имали такива случаи...  Hug

Бубе, много правилно си постъпила!  Crossing Arms И аз да бях, и аз щях да викна полиция. Който не се съобразява, има нужда от санкции, много се радвам, че си защитаваш правата!    bouquet

Елч, не се притеснявай, нормално е да има повечко гафове в началото. Аз последните дни се страхувам да се похваля, но и ние бележим напредък с гърнето. Аз обаче я оставям по цял ден по голо дупе из къщи и гледам гърнето да й е пред очите. И факт, че тази формула при нас работи. Понеже като е голо дупето и явно се усеща, че няма в какво да се пишка и ака, и ходи на кукото самичка. После естествено пляскаме, има бурни овации и ритуално изхвърляне в тоалетната...  Mr. Green Та, кой знае, може и да стане лека полека...

МарияП, браво на Божидар! И той е от пионерчетата в това отношение!  Wink

Пепинка, успех с пренасянето! И с помагачите!  Joy

Аз днес бях при моя доктор, всичко нормално - и той ми каза същото като Марков. Принципно не пречи на нормалната бременност, ще си се следим и така... После пуснах един БХС и в понеделник чакам да видя какво ще покаже.
И аз изписах не чаршаф, ми не знам какво...  Embarassed

# 158
Момичета, стискайте ми палци утре сутрин, като мине ще ви кажа за какво  Hug

# 159
  • ул. "Мечтание"
Момичета, стискайте ми палци утре сутрин, като мине ще ви кажа за какво  Hug

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

мрън...  Sad

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 21:29 от Нощни очи

# 160
Благодаря ви момичета за отговорите!
Знам,че е често срещано явление, но.....стряскам се като я видя нощем, като призрак,с бавна уверена походка,с отворени,празни ,стъклени очи, гледащи в нищото,няма как да не се притесни човек...Като проучих въпроса се оказа,че е от емоциите.
Постоянно и показваме колко я обичаме,не и липсва внимание,даже мисля, че е малко разглезена,много ни се качва на главите.Други са причините. В градината съм свидетел как ги строяват като войници,има много строг ред и правила,госпожите в повечето време говорят строго и викат,тя там е като пушка.Много се старае да е изпълнителна за да не и се карат.
У дома Виктор я тормози, хапе,бие...Тамън се успокоих,че се кротна малко,а сега е станал толкова неконтролируем,че не съм предполагала,че може да се стигне дотам. Sad....Трябва му ежедневна стегнация,едва ли не постоянно трябва да съм строга,защото в момента в който се отпусна ,подивява....само батковците признава за хора,голям афинитет и уважение има към тях.
Рали Hug

# 161
Ели звучи ми много страшно Sad Не можеш ли да я изпратиш за малко при някоя баба за да се испокои и да видиш дали проблема е вкъщи или в градината. Майка ми има една приятелка много добър клиничен психолог с медицинско образование, ще я питам за вашия проблем дано помогне.  Hug

# 162
  • Варна
Бубе голям филм-то не са мангали,не е дебел съсед:twisted:На пръв прочит смешно,но представям си как ти лазят по нервичките.Дано скоро завършат великата постройка,а джипситата-катунчето и от където дошли.
Бебеш fingerscrossedИ поздравления за манекенските  мерки 4470

# 163
Добро утро, момичета!

Аз се понаспах подобаващо. Детето се чувствало супер на планина, обикалят по разходки, гонят крави и кучета, изобщо рай...
Днес имам бая задачки, а още се помотвам и е време да захващам.

Бебеш, стискам палци! После да се похвалиш.  Wink

Нощни, не се ядосвай на хора, които те провокират.  Hug Аз съм станала много нечувствителна към разни дразнители, особено ако са чужди хора. Виж, с близките е трудно, защото там човек най-много преживява. Но тегли една майна и толкова!  Peace

Хайде, приятен съботен ден!  Hug

# 164
  • sofia
Хора, къде изчезнахте? Къде ще се криете от жегите?

Общи условия

Активация на акаунт