Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 908
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Пазарджик
Жоржи ,когато Таня ми беше на 3г.и се появи такава кашлица без други симптоми.Къде ли не я водих,най накрая един док.ми каза,че е на алергична основа.Кашлицата се появяваше при рязка смяна на времето/климата.Изписаха ни капки Зиртек,а доктора ми каза,че ще я израсте.Бях много скептично настроена към това му твърдение,но е факт,че от няколко години не се е появявала.
Елч стискам палци и на ръцете и на краката ,скоро да ни се похвалиш с новината за втора усмивчица Hug Praynig
Пепита,честит рожден ден на Лени,да ти е жива и здрава и много да се гордеете с нея! Hug

# 136
Тути, сега като ми казваш се сещам, че това се появи точно когато се върнахме от морето.  Thinking

# 137
Привет момичета! Hug

Все още не съм се записала в темата...ама не остава време. Пропуснала съм много, опитах сега да прочета, но не успях всичко!

Успях да доловя една прекрасна новина - Пепинка, честито! Няма по-хубаво от това, ех, много съм щастлива за вас! Hug Hug Hug

Честито дипломиране на Вал!  bouquet

Пепита, да ви е жива и здрава Лени! Много късмет, щастие и успехи във всичко!

Сами е много мрънкав днес, ама адски много. Мисля, че са тия зъби, съчетани с адската жега. В момента спи, като още не е обядвал.
От детенцето с което излизаме с триколките се научи от вчера да се изправя в нея, и днес за малко да се изтърси.

Оф като не съм седнала на компа толкова неща искам да кажа, попитам...а сега не помня нищо.

Ще ви попрочета още назад! Прегръдки на всички, липсвате ми! Heart Eyes

П.С. Забравих да кажа, че ходихме на родителска среща за яслата на Сами. Живот и здраве, от септември ще се тръгва, а аз на работа. Мъчно ми е, притеснявам се как ще свикне, и затова сега максимално се радвам на времето докато съм постоянно с него.

# 138
Пепинка, честито! Страхотна новина, много се радвам! Лека и безпроблемна!
Болните бързо да оздравяват!

# 139
Радвам се за хубавите новини  Simple Smile. А за Апатона да споделя, че и при нас действа, започна да хапва повече след като отказваше всичко различно от солети и кърма.

# 140
  • ул. "Мечтание"
Привет, дами!

Днес не знам какво ми стана. Като приспивах на обяд Искрен така ми се доспа. Ужасно просто! Затварят ми се сами очите. Кръвното ми ли падна, какво ли не знам. Спах 4 часа като заклана!  #Crazy Тъкмо станах преди малко и се пробвам да фокусирам.  Crazy
Но пък за сметка на това цял ден нямам нищо съществено за вършене и си мързелувам. Simple Smile

Чакам малко да мине жегата и да излезем с Искрен. Имам да купувам разни неща. Най-важното е да си купя нов сак, че стария се спраска.

Айде, чезвам, че Искрен ме дърпа за пазвата и иска да суче.

Болничките да се оправят бързо!  Hug

# 141
Направо се сдухах сериозно.... Sad
Стела от извесно време започна да ходи на сън,та съм се зачела за сомнамбулството при малки деца.Оказва се,че е наистина патологично чувствителна личност щерката.То не бяха тикове ,стресове, страх сега и това...Едно ми е гадно, виновно Sad
Много е чувствителна и още повече страхлива.Красавицата и звяра ако гледа после го изживява 3 дни, да не говорим ако се скараме за нещо. Confused
Мамите с по-големи дечица, имали ли сте такива случчки?
Нощна, да не би = ? Simple Smile

# 142
Еления, брат ми ходеше като тинейджър насън. С времето го израстна без някакви психолози, то по време оно нямаше такива. Не помня подробности, била съм много малка, но нашите постоянно залостваха врати и прозорци. Консултирай се с психолог, не се шашкай. Сега поне има такива бол

Той и много бълнуваше, една нощ цяла нощ брои бири Laughing

Сега пък мъж ми бълнува, някой път какви глупости дрънка hahaha

# 143
  • ул. "Мечтание"

Ще разберем след 11 дни!  Whistling

За Стели... не се шашкай излишно.  Hug Може би да го израсте с времето. Наблюдавайте я как се развиват нещата. Би могла да се консултираш с детски психолог както и кака Рали ти е писала. Също би могла да опиташ с Бахови есенции. При Божидар действат чудесно при разни страхови състояние. И хубавото е, че можеш да си ги приготвяш сам и не ти е нужен непременно терапевт.  Peace Ако те интересуват есенциите, пиши ми на лични или в скайп.

И нещо забавно дето току-що го гледах:

Joy Joy Joy

Аз нали почти не гледам телевизия и съм назад с материала! Simple Smile

# 144
Еления,  според мен детето ти е много впечатлително и  трябва да се подбира информацията, която стига до нея .Дано да е период и бързо да отмине Praynig
 Големият ми син също беше много чувствителен- като беше по-малък и ходихме на кино / гледаме детски филмчета/- от някоя малко по- тъжна сценка и той реве, та се къса, цялата зала се смее... като види болни или ранени животинки/ по ТV или на улицата/  му се насълзяваха очите- абе много милозлив беше..  Cry.
Ходила съм да му леят куршум и жената ми казва- приказките за лека нощ много внимателно да се подбират / без сцени на насилие, чудовища, вещици /, защото те си го представят буквално и другото е гледането на филми ...
Сега го е израстил според мен- един хитрец и тарикат,  много рядко ще доловиш от предишната му чувствителност  newsm08

# 145
Нощни, стискаме палци  Hug

Успех и на другите бебеправещи  Hug

Еления, децата за съжаление попиват всички негативи и реагират по един или друг начин на това, аз също забелязвам някои неща при марти, които си мисля, че са следствие от взаимоотношенията вкъщи, въпреки, че напоследък доста се съобразяваме с това. Ако се притесняваш може би наистина е добре да направиш консултация с психолог, въпреки че не се знае на какъв точно ще попаднеш, а пък и надали ще ти каже нещо по-различно от това което и ти си знаеш  Hug

пепита, честита ти рожденичка, да е жива и здрава!   bouquet

вал, честита ти диплома! Много успехи и удовлетворение да ти носи!   bouquet

гали, благодаря че попита, добре е, вече, няма оплаквания. А, вие как сте, как е брадичката?

бързо оздравяване на всички болнички!  Hug

пепинка, много ти се радвам и аз, да знаеш  Hug

# 146
Рая няма темп тази сутрин - след три дни с висока - днес е пушка... Но няма как.
Днес се местим в по-голям апартамент. Всичко е на камари и кашони. Рая рови в един кашон, Лъчо в друг....помагат децата. Ще ми дадат ключовете на обед и трябва до довечера да се изнесем  Confused Добре, че сме голяма банда и се местим през две врати  Laughing Обаче с тези двамата не става. След малко ги пращам на "детска градина''. А аз междувременно и готвя, че страшно ми се ядат чушки с доматен сос  Embarassed
Днес пренасяме и утре зарязваме всичко на камари, грабваме палатките и отиваме на къмпинг.
Весело ни е  Laughing
А Рая готви някакъв чай с оцет  Mr. Green и разнася магданоза.

# 147
Eй, толкова часове от никой нищо.
Добро утро от мен и пожелание за много вода, че хлад е ясно, че няма да има.
Поименно няма да изброявам, че ще има пропуски, на честито и  Hug от мен на всички с повод.
Болните бързо да се оправят, а аз става, че пак не ми стига времето   bouquet

# 148
  • sofia
Добро утро!
Ние снощи си спретнахме супер среща с Ети , Жужи, Какче и Кака Рала. Много приятно и разтоварващо, понаговорихме се и така.
Моето дете вече е побъркало баба си и дядо си, та вторник си я взимам  Mr. Green

# 149
пуу, аз пак съм проспала среща. хич нямам навик да я отварям онази тема!

седенето без памперс е на път да стане голям провал - веднъж се пишка в гърнето, веднъж - в гащите. иначе й е много гадно като си пишка в гащите, ама какво да прави, така й идва явно Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт