Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 898
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • ул. "Мечтание"
ох, вие на случайно бебе се надявате, а ние и при бебеправене пак не успяваме Sad дано стане...някога Sad

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Стискам палци скоро да се похвалиш.
И аз като теб си чакам чудото!  Hug  bouquet Ние на практика не се пазим откакто съм родила. Имам цикъл от една година, а от половин година правим целенасочени опити, но за сега резултата е нулев. Та чакаме си и така! Вярвам, че нещата се случват точно когато трябва. Пък и Искрен е малък още, няма за къде да бързам.

Еха, Пепинка, ти си вече много напред с материала!  Crazy Ще е много забавно да се роди новото бебче на датата на кака си.  Joy

Пепита, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава!   bouquet Hug

# 121
Честит Рожден Ден на Лени newsm59! Да расте здраво и умно дете, и да не създава главоболия на мама Hug  bouquet

Елч,Нощни fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Ха,дано Praynig Hug

Мелонка - пожелавам ти да стане, когато му дойде времето и когато наистина го желаете. Дано да е скоро Peace Praynig Hug

Hug

# 122
мерси за палчетата, мацки! а дано сте на кадем! Simple Smile

пепита, честит рожден на Лени!
да е много щастлива със себе си и с вас, друго не й трябва! Simple Smile

# 123
Честито Пепинка! едно здраво и пухкаво бебче на финал.
И аз в отбора на благородно завиждащите и надяващите се на още едно бебче. Не че сме цъфнали финансово , но .... Искам второ а годинките вървят, вървят . Ние се подготвяме за ясла към края на месеца. На моменти така ми домъчнява Cry Ама трябва да свикне малчо  преди да започне учебната година за мен , че тогава ще е още по трудно
Честит рожден ден на Лени! Да е много здрава и да следва мечтите си!
Елч и аз почнах да махам памперса и дори на вън излизаме без. Нося още 1-2 рокли и резервни гащи.
Оние ден два пъти я сменях / с акооооооооооооо/ , днес нито веднъж - ама Вики по 3 часа не пикае много стиска,.

# 124
Добро утро Sunglasses

# 125
бебо, принципно и дара си пишка наведнъж. зимата според мен пишка 3 пъти на ден, обаче сега пие адски много вода. тя под литър на ден не пада никога. та сега ще се ориентирам как ще е.

добро утро, мацки!
и приятно пържене! Simple Smile

# 126
Ех че хубави новини, как се радвам само Пепинка  Hug Hug Hug

Елч, много положителна енергия от мен, ще стане ще видиш  Hug

Ох аз да се оплача, Ел от няколко дни кашля страшно много с влажна кашлица, водихме я на трима доктори и тримата казват, че са и чисти гърдите и гърлото и сега пие Вентолин, Синекод и Фенистил,онази вечер в 2ч. нощес й даваха и Медрол, но  не спира да кашля, почти не може да спи не знам какво да я правя, ще съм много благодарна за идеи и съвети.

# 127
Жоржи,само да ти кажа за едно комшииче-онзи ден се появи хрема и след това кашлица,в понеделник го водиха на лекар-Имало в моментанякакъв вирусен бронхит и майка му и тя е болна.То е на инжекции,майката на хапове

# 128
От сутринта само поглеждам...

Утре ще пращам малкото на балкан на Горна Арда с баба й и дядо й за уикенда и се надявам междувременно да успея да свърша туй-онуй по апартамента, че всичко работа чака, а кога и кой не е ясно...

Много вируси, много нещо... ужас!
Жоржи, да оздравява бързо Ел!  Hug А този Медрол защо й го дадоха? Знам, че е противовъзпалително, но е и имуноподтискащо (баба ми е с ревматоиден артрит и го пие редовно)...  newsm78

Пепинка, как е Рая? Спадна ли Т?

Другите болнички как са? Надявам се всички по-добре!

# 129
Забварих да кажа, че няма температура изобщо.

Бонболина, при положение че гърдите са й чисти на дали е бронхит, по скоро като чета какви са тези сиропи, ми прилича на някаква алергия или астма.

Буби, заради кашлицата, защото не спираше да кашля в продъулжение на час и нещо, след него спа цяла нощ.

# 130
Явно се използва ударно при такива кризи... По-добре да е нещо вирусно, да мине и да замине, отколкото някаква алергия. Стискам палци!  Hug

# 131
Забварих да кажа, че няма температура изобщо.

Бонболина, при положение че гърдите са й чисти на дали е бронхит, по скоро като чета какви са тези сиропи, ми прилича на някаква алергия или астма.

Буби, заради кашлицата, защото не спираше да кашля в продъулжение на час и нещо, след него спа цяла нощ.
Ами именно-детето беше и е с чисти гърди,затова го пратиха за снимка.Кали пролетта и тя бе така.надявам се да не е това,просто споделям.  Peace

# 132
Жоржи,ако имаш инхалатор,прави инхалации с физ.разтвор.

# 133
Жоржи, не ти ли казаха диагнозата?

# 134
Жоржи, не ти ли казаха диагнозата?

Не, да им се не види, според тях е кл. здрава, с алергия с неизяснен произход  ooooh!

Обмислям да закупя инхалатор и да я почвам с физ. разтвор.

Общи условия

Активация на акаунт