Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 897
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Пепинка, много се радвам за вас!
Вал, честито!

Ние още сме на море, децата са добре (след АБ и Суметролим или както се казва това), ходим си на плаж и по-скоро на кафе на плажа и съм доволна. Но Боян не яде. побърква ме - последните 3-4 дена е ял само АМ и Зрънчо. Много от вас още не са давали такива глупости на децата си, а в нашия случай са основна храна.

Бързо да минават болести и контузии!

# 106
Рал, горката Бубичка!  Sad Да й минава бързо и да й е за последно такова падане!  Hug

Мелона, благодаря!  Hug Последно в петък съм при моя док, че нали беше в отпуска да видим какво ще каже той, но в голяма степен се успокоих.  Whistling

Какче, и ние спим така - климатикът в хола включен, ние завити, дребното - отвито. Аз правя уж някакви опити през нощта да я завия, но ефектът трае точно 30 сек. и се отказах вече...

Бубе, при нас, ако не беше станало случайно и аз нямаше да се навия сега... А аз както мразя ситуацията да ме сварва неподготвена...  ooooh! Но съдбата си знае своето и каквото има да става, ще стане. Гледай философски на нещата, все ще се оправите, само да сте здрави!   Hug

За детската стая събирам идеи от бая време, последно реших, че ще я боядисам в много светло пастелно зелено, като едната от стените ще бъде тапет и ще бъде нещо по-шаренко с детски мотиви, но надявам се в същата гама или поне да има присъстващ зелен цвят и по него. Мебелите ще са бели, като направо ще поръчвам две големи единични легла. Принципно ми се ще да имат табличка отстрани, въпреки че без изглежда по-естетично, но не е добре децата да се опират в стената, пък и знаете как се захабява самата стена... Отдолу задължително ще са с чекмеджета, за да прибирам там завивки, възглавници и пр. И ще наблегна на декорациите, хем да е свежо, хем да е унисекс. Харесах си една библиотечка в ИКЕА, много сладурска, мисля да я забърша.  Wink Пак там има супер свежи килимчета, та ще съчетая и килимчето. Засега май това съм измислила.  Rolling Eyes

# 107
  • ул. "Мечтание"
Искате ли една новина за добро утро?... Хубава, прекрасна, невероятна.
...Бременна съм.

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
Обичам такива новини!  Crazy Heart Eyes
Честито, мила! Леко и безпроблемно бременеене ти желая!   bouquet

Мамо Зайке, много се радвам, че още сте две в едно!
 Praynig Praynig Praynig Praynig
Няма да е леко да висиш толкова време в болницата, но се надявам да устискате докато бебче е готово да се роди напълно доносено и здравичко!  Praynig Praynig Praynig Praynig

Айде, бягам... за повече нямам време!
Гушкам ви всички!  Hug Hug Hug

# 108
Мелона, Зайка е в Шейново. Свиждането май е от 18-20 ч. На системи е, но ти можеш да влезеш в стаята

Ей хора, днес е деня на чудесата- мойто яде таратор, извара и малко прясно мляко. Ййее
Единственото, което не му хареса е един Данон за пиене- сещайте се
И дивя хапна малко. С една дума надежда има

# 109
Пепинка, супер новина. Ей, като знам колко искаше второ... Много се зарадвах.

Вал, честито за държавния изпит!

Зайке, стискай още малко, мила. Сигурно е трудно в болницата толкоз време, но ти ще се справиш.

Ние вкъщи без климатика не знам дали бихме оцелели. Той е в хола. Вратите са отворени, стаите са малки, охлажда и в спалнята. Сега нали правим и детската, там сложихме още един климатик. С него предимно ще топлим.

# 110
аз да се отчета, че днес дара барабара става на година и половина, и ходихме да си пореве при педиатъра, ей така, за отскок Simple Smile най-малко рева като й биха ваксината. затова пък преслучвашето винаги й е мнооооого страшно Simple Smile
та, 10,180 кг. и 79 см. доволна съм, звучи ми в норма Simple Smile

питах нашия лекар за ранички и охлузвания. препоръча йодасепт и за пръскане - репарил.

от днес започнах и махането на дневния памперс. по принуда. дара има едни лишейчета по дупето, които не мога да оправя вече втори месец и стават все по-големи и по-големи, та ще се опитам да видим какво ще стане. стискайте палци!

ох, вие на случайно бебе се надявате, а ние и при бебеправене пак не успяваме Sad дано стане...някога Sad

не знам как да пусна онзи линк, без да го отчете като реклама Sad
а статията ми беше бая интересна.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 17:58 от Елч

# 111
  • sofia
Елч, не става, щото не си ни казала да стискаме палци.  Praynig

Рал, детето сигурно е забравило вече, не страдай.

# 112
Благодаря много на всички. Обичам ви, хора  Hug
Ако знаете колко щастливи истории съм чула и изчела, все се надявах и аз да съм една от тях. Но то чудото си е чудо. Никога не съм преставала да вярвам. Ако знаете как ме разчувствахте. Досега танцувахме с Райчето. Тя със 100 градуса температура от 2 дена, аз повръщаща и уморена, но ужасно щастливи.
Днес Рая става на 1г. 6м., аз официално влизам в 4 месец и ви черпя по случая. Исках много отдавна да ви кажа, но ММ е ужасно страхлив и предпазлив и не даваше. Иначе е майстор  Mr. Green Предполагаемият термин е  рожденият ден на Рая 11 януари.
Буби - пак козлета  newsm53. Само да сме живи и здрави.
Елч - много стискаме палци, съмняваш ли се..

# 113
Пепинкааааа, че то ние пак по едно и също време, кажи речи!  Hug Ей, много се радвам!  Heart Eyes Още ли ти става лошо? При мен вече поотмина, само дето пия едни отвратителни на вкус ампули желязо, които ми преобръщат стомаха зверски...
Да се оправя Райчето!

Честит мъничък рожден ден на двете сладуранки Рая и Дара!  Hug Hug Hug

Елч, я го постни този линк в групата във фейса!  Wink
И не се притеснявай, ще стане, ще видиш!  Hug

Ей, днес направо ми е ден!!!  Party

# 114
Аз сутринта от вълнение покрай новината на Пепинка, забравих да ви почерпя.
Днес моята голяма дъщеричка става на цели 13 години.

Вал, и теб пропуснах, ЧЕСТИТО!

Хайде лека вечер от мен, отивам да празнувам!

# 115
Момичетата 2 в 1 много ви се радвам да знаете Simple Smile

# 116
Пепинка, много приятна изненада! Маша ще става кака!  Heart Eyes

Честит рожден ден на Лени! Започва тийн годините, демек тийнейджърка!  Sunglasses

Вал, на теб доходна да ти е магистратурата!

# 117
  • Пловдив
Пепита честит празник на Лени   bouquet
Пепинка  Hug много ви се радвам.

# 118
Честит Рожден Ден на Лени! Да е жива и здрава! Пожелавам й много късмет в живота, щастие и много успехи!  newsm59

# 119
  • sofia
Нека Лени да бъде здраво и разумно дете. Няма да забравя какъв прекрасен подарък избрахте за Лия( с голямо желание и любов, личеше си как старателно е опакован). Не материалното е важно !

Общи условия

Активация на акаунт