Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Рали, точно това обсъждахме сутринта с ММ. Обаче ние винаги паркираме на различно място и не е гаранция дали ще сме в обхвата на камерата( може би 2 трябва да са, знам ли). Не знам, хванала съм се за главата вече. Мислех за прожектор с фотоклетка и като има движение да светва.

Сигурно са едни и същи и аз така мисля, ММ е решил да ги дебне, дано не ги хване, че беля голяма ще стане. Има една S класа, малко по-стара от моята, е на нея веднъж не и взеха нищо. Почвам вече да си мисля, че е лично към мен нещо. Ако е така..... аз почвам да дебна и ще стрелям от балкона, пък ако ще да се разчуе, мамичката им.

# 91
  • sofia
В коя седмица вече може да се ражда бебето при Зайка, колко трябва да стиска още?

# 92
Само да се запиша, че за  друго все не ми стига времето ....

# 93
  • Варна
Пепиинка честита ти страхотна новина Heart Eyes!Много лека и безаварийна бременност ти пожелавам Hug
Бубе значи викаш да го вземам Апетона Simple SmileИскам и аз Викчето да се сърди за ядене(ама не защото го тормозя да яде де).Тва мазило го бях срещнала из форума като мн действащо,ще взема да го пробвам.
адис благодаря и на теб,точно за него се чудех дали е подходящо(че имам в домашната аптечка).Как е ТМ,раничката,болки?
И Заеви държат фронта,хубави новини днес!Колкото и да постискат още,все е от полза.Щом лежи,наливат я там с каквото трябва и има добри лекари,вярвам че всичко,ще е наред!Относно това,кога вече не е толкова страшно да се раждат бебоците-вече и медицината и лекарите са доста напред.След 28-ма има мн мн добри шансове,от там нататък колкото стои,толкова по-добре.Когато са сложени и кортикостероиди за дробчетата,нещата стоят по още по-добър начин.Преско се роди 32-33-та 2350гр,стоя в кувьоз 2 седмици,притесненията са огромни докато се позакрепят нещата.Отново fingerscrossed и здраво стиснати кълки на мама Зая.
Аз вече пуснах климатика,така по-се живее,само да не прецакам Викчето,че бая студ се носи от другата стая.

# 94
малко офф-gali&presi на каква диета си?

# 95
  • Пловдив
ПЕПИНКА ЧЕСТИТО!!! Страхотна новина  Hug

Благодаря за честитките и пожеланията  Hug, дано ми влезе в употреба и тази диплома Simple Smile

Аз не мога изобщо да се мотивирам да се постегна, ям постоянно и всичко, как ще се събличам на морето не ми е ясно, всички се оплакват как в жегите не могат да помислят за храна, а на мен не ми действат  Tired
и аз съм така  Embarassed уж готвя за децата, а накрая аз го изяждам....

В петък "зарязваме" децата на свеки и отиваме за 3 дена до Гърция с кумовете  Party

# 96
Пепинка, Hug Hug Hug HugТолкова се радвам!Пожелавам ти лека бременност!Рая ще е страхотна кака!На колко неща може да научи бъдещото бебе, не е истина просто. Laughing
Зайке с теб сме!Ако  ни четеш - пробвай с медитация,страшно помага! Hug
Ох,развълнувах се и нищ друго не ми идва наум.......освен че искам третоооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 97
  • Варна
bonbolina 90 Дневнатаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668150.0;topicseen.На мен това ми е второ завъртане(90д+90д почивка+сегашните 90д).Като цяло идеята е по-бавно,но и трайно сваляне.Като цяло на основата на разделното хранене е диетата.

# 98
  • Пазарджик
Да кажа пак:Здравейте!
Вече втори път гледам Нелката и Калина(племенницата)за по няколко часа,Джанче все за тебе си мисля през цялото време Mr. Green.Едното на 1г.6мес.,а другото на 1г.2мес.
Зайка дръж се още малко Hug
Любе не знам какво да ти кажа за да те успокоя Hug,а дано е за последен път.За бременността знам,че 37седмица се води доносена бременност.
Буби ако имаш идеи за обзавеждане в повечко,дай насам,че аз от нулата трябва да почвам.Все си мислих,че ще е много лесно,през годините съм имала много идеи какво ще направим с новото ни жилище,да ама сега като го купихме все не ми достигат
Елч ,аз Пантенола го ползвам много,за всякакви рани.За мене е универсалното лекарство,като Аспирина за Американците.
Вал Hug  bouquet
Ставам,че колко за учене имам,а се размотавам Embarassed

# 99
  • София
Пепинкааа, ех, че страхотна новина! Много, ама много се радвам за теб! Накара ме и мен да съм усмихната и еуфорична! Heart Eyes Hug

Много се радвам и за добрите вести от Зайка! Още малко и ще дойде времето да се гушка с малък зайко! Hug

Люба, много неприятно! Ужасно крадливо племе сме и това си е! Оправия няма, единственото спасение е Терминал 2... за жалост това е истината....

И аз чакам идеи за обзавеждане на детската, че все отлагаме, а времето си лети.

Вал, весело изкарване! Hug

Тази нощ оставихме климатика в хола да работи и Виктор спа непробудно цяла нощ! Party Явно наистина обича да стои на хладно, защото не дава да го завивам, облечен е по боди и къси панталони. Ние сме завити, а той гол и отвит! Mr. Green

# 100
и да кажеш кога ще се ражда следващата маша Simple Smile)))
Или пък Денис  Wink Пепинка, голямо гуш  Hug

Пепита, Еления, благодаря за отговорите  Hug

Пантенолът само успокоява или и дезинфекцира?

# 101
Пепинка,  много хубава новина- отново вълнения,  трепети...! Пожелавам много спокойна бременност !Ще имаш време да ги гледаш как растат и да се наслаждаваш и на двете дечица повече време   Hug

Ние правихме детска стая 2009 г. и имах някакви идеи за добавяне на легло и още нещо за Борис, ама скоро гледах че фирмата , която  е правила мебелите не съществува, даже няма сайт вече -криза !!Така , че ще спи в кошарата докато му стане малка

Аз при рани мажа с Хомеоплазмин или Антисептичен крем на ХИМАЛАЯ

# 102
  • София
Пепинка, влизам специално да те поздравя с най-хубавата новина! Страхотно се зарадвах, знам колко много искаше още едно бебче!!! Хайде, разказвай ВСИЧКО! Много лека бременност ти желая!
Аз съм на бременна тема напоследък, макар и без видима причина. Даже взех да чета първите бременни теми, много са зареждащи. Уж трябва да се настройвам за работа, а ми се иска бебе Rolling Eyes Все си чакам "случайното" бебе, че не можем да се решим на второ още.

Буби, разсеяха ли се всички съмнения за твоята бременност? Стискам палци, всичко ще е наред, да знаеш! Hug

Мама зайка чете ли ни? Нямам й тел, но живея близо до Шейново и мога да я навестявам и да й нося каквото има нужда. Тя може ли да става с тия системи?

Покрай бременните забравих какво друго четох, ама карай!

# 103
  • В две тъмни очички
Пепинка, не знаеш просто как ме зарадва. Настръхнах цялата! Знам с колко трепет очакваше това да се случи! С любов всичко се постига! Стискам ти палци и съм сигурна , че ще имате още едно прекрасно и пухкаво бебче, живо и умничко като Рая! Прегръщам ви и да поздравиш и тате-то!

Витамерфен, слагам на себе си главно когато се изгоря и на раните от херпесите (подчертавам на раните, когато са хванали коричка). ММ също много го използва, че нали и той е постоянно ожулен или ударен от работата му... На малката още не съм слагала, не ми се е налагало, но няма да се поколебая да го сложа. Като че  ли обаче, мисля , че е по-добре първо да се почисти раната с нещо друго, защото витамерфен-ът е крем...

Стискам палци на Зайка, още няколко седмици да са 2 в 1!!!

Мелона и аз го чакам това "случайно бебе", ама не ще и не ще! И двамата с ММ много искаме,но като гледам как вървят нещата няма да се решим скоро! Той все още не е стъпил добре на краката си. Развива си бизнеса, но е още много нестабилен. Ако не се върна на работа скоро следващото ми майчинството ще биде някакво смешно (то и да се върня трябва бая да работя за да се нормализира поне малко), а и свеки се пенсионира скоро, така че и тя ляга на наш гръб.. Направо ми се реве ви казвам  Confused

# 104
Еха,какви хубави новини днес newsm68

Пепинка - Честито! Здраво и галямо бебче да гушкаш на финала Hug

Зая
Heart Eyes Стискай кълки още малко Praynig Heart Eyes Hug Не остана почти Peace

Люба - много неприятно Confused Ами то верно,по-добре гараж си вземи,ти толкова пари даде.... Може би наистина един и същи човек ги прави всичките тия зулуми Confused

Вал - Честита ти дипломка и от мен! И весело и изкарване! Hug

И да се оплача и аз Embarassed Малката Бубка снощи така се преби ooooh! - в момента е с подута уста Cry Падна в парка гонейки една топка и като си заби главата ooooh! Кога я вдигам - рев,кръв,направо се захласна по едно време /като се има предвид, че тя по принцип не плаче като падне ooooh! Cry/,поду й се устичката,аз успях с една мокра кърпичка да почистя /само това имах под ръка Embarassed/ и днес устата й е ..... ooooh! Tired

Общи условия

Активация на акаунт