Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 887
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Пепинкоооооооооооооооооооо страхоооотна новина!!!! Ех, видя ли, че стават и чудеса!!! Hug Hug Hug Hug

ха сега добро утро  Wink

Бубе Ема хапе, бута и скубе, направо в чудо се виждам и аз се притеснявам за яслата, защото не съм много убедена, там с какъв метод ще я отучат, ако още се държи така  Sick

яденето- Ема се е разяла нещо от 3-4 дни и днес пак съм записала ДК, много се надявам да не е нещо моментно, а да продължим така

# 76
Пепинка,  много се радвам за вас! Винаги съм вярвала, че ще имате друго детенце! Чакаме подробности:)

# 77
  • Пазарджик
Нямам време да пиша,но не мога да подмина новината за Пепинка.
Пепинкаааааааааа ,много,ама много се радвам мила.Желая ти една лека и безпроблемна бременност,а накрая едно здраво бебче Hug

# 78
Добро утро!

Пепинка, мноого ме зарадва, чудесна новина! както винаги си казвала, когато човек силно вярва и иска нещо, то рано или късно се случва, силно гуш и се пази  Hug

Буби, браво за добрите разултати, стискам палци за прегледа в петък, вярвам, че всичко ще е наред  Hug

Елч, много се смях на обясненията на Дара  Joy Ивайла онзи ден, тамън се събудила, скача от леглото, вижда баща си и започва да сочи първо обувките, после вратата, въпреки, че няма, няма каже някоя дума, особено АМ, когато е гладна, предимно сочи, коагто иска нещо.

Ние бяхме малко на село, Марти беше там и предната седмица и имахме намерение да си го вземем вчера, но той категорично отказа да си дойде, дори като отидохме, първото нещо което попита, е нали няма да го върнем в София, даже ми стана малко криво...по въпроса за яденето, единия го молиш да яде, другия го молиш да спре...  ooooh! при нас така се получава...имам чувството, че това малкото може да яде постоянно  Whistling

Гали, мм нали се контузи мин. седмица, на него хирурга му препоръча да маже раната с гентамицин.

Бонболина, според мен лл да се опитват да поставят диагнози като паническо разстройство е малко прекалено, просто не е в тяхната компетенция. мисля, че за тези оплаквания до голяма степен играе роля и горещината, дано не се повтаря повече  Hug

Хубав ден!

# 79
  • в Надежда-та
Пепинкааааааааааааааааааааааааааааааааа   мн, мн, ама мн силно Hug

# 80
  • София
Пепинка, честито!  Hug

Човек наистина трябва да вярва, че когато силно желае нещо, то се случва! Лека бременност и здраво, пухено бебче на финала! Дай подробности!

# 81
Мале, мале, ставам и каква новина ни чака!!!  newsm44
Пепинка, много се радвам! Браво на вас!  Hug Знам колко много се надяваше и съм ти стискала палци. Да се пазиш много! Дай малко инфо кога очакваме втората хала?  Mr. Green

После ще допиша, че нещо се развълнувах и аз...

# 82
  • sofia
Пепинка, мнооого лека бременност ти желая!

Елч, за рани се ползва също Пантенола и много помага, на мен като малка все това ми пръскаха, че бях една послушнааа.

Мъжът ми ме събуди с новината, че за трети път са ми откраднали парктрониците на колата. Направо ми се реве вече, от безсилие, не от друго. Майстора ги беше залепил и явно недостатъчно добре. Мъчили са и огледалото, но и него съм побългарила, та не са могли да развият винтчетата. Боже, до къде ми се налага да стигам в тази прекрасна наша държава. Писна ми! Няма какво да направя и това ме кара да не мога да си намеря място.

# 83
Пепинка,честито!мечти се сбъдват  Wink
Люба,наистина е адски натоварващо това. Hug
Ех тази Дара-донка  hahaha

# 84
Обичта и вярата правят чудеса!Пепинка,честито HugПрекрасна бреенност!

# 85
Пепинкааааа ако знаеш как ме зарадва само  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Много много се радвам за теб усмихна и моя ден Simple Smile

Люба няма ли как да намериш гараж където да я паркираш или да си наемете  Thinking

# 86
  • sofia
Бебеш, едвам намерихме един гараж, но там прибираме другата кола. Ако беше опция до сега да съм я ползвала. Аз за една година дадох пари, колкото за половин гараж

# 87
Ей много хубаво потръгна деня!   Nature Sun With Face  Hug

Елч, нещо този линк, дето си го пуснала не ми зарежда. Сигурна ли си, че е този?

Люба, голяма тъпотия значи!  Close Бананова република сме и това си е... Помня, че скоро пак се оплаква (зимата май беше), направо не знам какво да те посъветвам. Гараж или платен паркинг, защото знам, че тези малките аксесоари застрахователите не ги изплащат, а за сметка на това като гледам май са най-често крадените. Ужасно е просто! Съчувствам ти...  Confused

Леле, аз уж само детската щях да преправям, сега ми влезнаха едни мухи в главата и нещо много мащабно почнах да разсъждавам, направо не е истина...  ooooh!  ММ душицата с всичко е съгласен поне. Само кинтите трябва да организираме, че да не си остана само с идеите.  hahaha

А, и още нещо да споделя - тая Маша голяма зарибявка бе! Може да я гледа по 100 пъти (възползвам се основно сутрин, за да я сложа на гърнето). От замундата свалих бая серийки и е тотален хит. Другото, което се гледа с интерес са бейби Айнщайн. Голямо цвърчене!  Mr. Green

# 88
Пепинка, наистина прекрасна новина Hug Много се радвам за вас
Много хубаво, вече имаме 5-6 бременни мами Heart Eyes

Сега се чух със Зайка, добре е, но си лежи в болницата на системи. Сигурно до края няма да я пуснат. Каза, че спрат ли системите и веднага започва родилна дейност. Но пък тя е вече 32 седмица и ще и правят втори курс кортикостероиди, което е много важно

Люба, няма ли наблизо камери? Според мен едни и същи хора ти ги свалят

Откакто сложихме камери на блока спряха всякакви видове зулуми

# 89
Сега се чух със Зайка, добре е, но си лежи в болницата на системи. Сигурно до края няма да я пуснат. Каза, че спрат ли системите и веднага започва родилна дейност. Но пък тя е вече 32 седмица и ще и правят втори курс кортикостероиди, което е много важно 

Душичката тя! Да си стои там и да стиска!  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт