Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 915
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
# 181
ЗайчеееееHug Hug Hug! Как да не те мислим, потим се с тебе и ние, само че от притеснение! Дано се задържите! Няма да кихаш, няма да шаваш! Аз знам, че е нормално да имаш сърцебиене от системите, даже и физиологичен разтвор да ти наливаха...  Tired  Много се надявам да устискате още малко поне, да порасне още малко юнакът. Гуш от мен!  Hug

Елч, много се радвам, че не сте си били вкъщи по време на земетръса, че ви мислих. Особено Лъч...  Confused Спокойни ли сте? Радвам, че сте си изкарали хубаво в Копривщица.  Hug

Ееее, един път ще оставя ММ да измие чиниите, че се порязах и потроши цялата посуда...  ooooh! Тва мъжете са много талантливи...

# 182
  • Пазарджик
Зайче  Hug Praynig
Дейзи,пояса е от тези с дъно и дупчици за крачетата,само да кажа,че задължително трябва да има памперс,щото ще им убива

# 183
  • ул. "Мечтание"
Нощни, не се ядосвай на хора, които те провокират.  Hug Аз съм станала много нечувствителна към разни дразнители, особено ако са чужди хора. Виж, с близките е трудно, защото там човек най-много преживява. Но тегли една майна и толкова!  Peace

Буби  Hug Hug Hug Благодаря ти!
То колкото и да съм нечувствителна и неебателна, пак понякога ми засягат някои места и започвам да се ядосвам.  Rolling Eyes Знам, че е безмислено и само себе си тровя, ама на... чувствата често пъти са ирационални. Simple Smile

Бебеш, честита ти оценка! Дано ти стигне бала да влезеш каквото искаш!   bouquet

Мамо Зай, радвам се, че още сте две в едно! Дано всичко се нареди и да устиска бебока максимално дълго!  Praynig Praynig Praynig Praynig

Днес Искрен ме дигна в 5:30 да яде  #Crazy (бях си легнала след 1 часа). Не се задоволи само със сукането и ме изтормози да му правя закуска. После поспа половин час и аз аха да заспя и той стана окончателно. В 8:30 го връчих на баща му и легнах да поспя, че едва гледах. Инатльо обаче не мигна и грам през това време. Към 14 часа вече беше връхкисели  преуморен, с триста зора заспа (първо аз трябваше да заспя, че след това той). Преди да заспи му дръпна един дълъг истеричен рев, не можем да го успокоим детето. Дано да е от зъби. Чакам останалите два кучешки.

Сега съм като кукувица, не ми се спи, то си проспах целия ден почти. Утре пък трябва да станем рано да се прибираме на село, че имаме много работа... не знам просто как ще стане цялото упражнение... Rolling Eyes

# 184
  • в Надежда-та
ЗайчеееееHug Hug Hug! Как да не те мислим, потим се с тебе и ние, само че от притеснение! Дано се задържите!
  202uu  Зайче  Hug сега поне ще си си "с нас", обещаваме мн да не те разсмиваме Wink

Аз за басейн залагам на плувки/раменки/щипки не знам кой, как му вика Rolling Eyes най-сигурно ми е, че няма да скочи в басейна без да забрави да си ги вземе.....особено откакто го научиха да скача в големия басейн ooooh!

# 185
  • Пазарджик
Добро утро!
Още сега не може да се диша,представям си в 11ч.какво ще е,а днес се очертава да си седим в къщи Sad
Снощи етърва ми и бебе Калина си тръгнаха за Англия и вече ми липсват CryБеше ми много хубаво един месец да си имам дружинка през целия ден
И все забравям да ви питам ,какво мислите за тези гащичкиhttp://bg.bambinomio.com/bg/our-products/potty-training

# 186
  • в Надежда-та
Тути аз някога бях поръчала на Ники, идеята ми беше да спи с тях на обяд за всеки случай. Ама не уцелих номера и му бяха големи.....та всичко си излизаше и си беше като обикновени гащи Confused

ПП Съхнат мн по-трудно от обикновените гащи.

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 09:50 от ViFresh

# 187
Добро утро!

Жегичките си ги бива, наистина. Да не говорим, че снощи незнайно защо изпих 1литър вода преди лягане и после цяла нощ сновах до тоалетната и обратно...  ooooh!

Тути, тези гащички за първи път ги виждам и нямам никакви впечатления, но честно казано не виждам нещо много иновативно и специално... Ние това лято ще караме по голо дупе...  Mr. Green

Днес си чакаме детето да се завърне от планина...  Heart Eyes

# 188
  • sofia
Тути, добра идея, поне няма да опикават цялата къща, аз не оставям Лия по голо дупе, че пикае по земята и нямам нерви.
В кои магазини ги продават тези гащи, виждали ли сте?

Зайка, как си днес?

# 189
  • В две тъмни очички
Момичета, влизам набързо, само да ви почерпя за именния ден на моята кукла!

Тортичка за гладните

И едно любимо мое питие за жадните  Mr. Green

Мама зай , стискам палци Hug

# 190
Бубе, да ви е жива  и здрава именичката!   bouquet

Тути, добра идея, поне няма да опикават цялата къща, аз не оставям Лия по голо дупе, че пикае по земята и нямам нерви.
В кои магазини ги продават тези гащи, виждали ли сте?

И на мен ми допада идеята, присъединявам се към питането?

мамо зайче, сигурно не е ти е лесно в момента, дръжте се още малко заедно с бебо, много  Hug

момичета, благодаря ви за думите, до сега отделянето на мартин от нас се свежда до един уикенд мин. год. с баба и дядо и 5 дена на лагер тази год., а и това, че въобще не показва да му е мъчно ме кара да се чувствам така, усещането никак не е приятно, но предполагам че сте прави  Hug

# 191
  • Пазарджик
Бубе да ви е жива и здрава Влади,много здраве и усмивки и желая!

Любе,Адис тези гащички ги видях съвсем случайно в една аптека.Както си вървях по улицата и гледам гърне на витрината на аптеката,в първия момент си помислих,че вече тотално съм откачила с тези гърнета,чак в аптека да се продават Mr. Greenно ги разгледах и доста ми допаднаха.Проблема при нас не е бърсането с парцала ами това,че ако се напишка в гащетата се случва да се подхлъзва и да пада,последното падане беше доста жестоко-удари си главата в масата,точно зад ушенцето и чак си е обелила кожата.А иначе ги видях в доста интернет магазини

# 192
  • София
А ние пък с Виктор сме болни! То винаги е гадно, ама като навън е 100 градуса е още по-гадно. Мен ме боли гърло и съм с хрема, дребното има хрема, за друго не знам...

Зай, мислиме те всекидневно и се радвам на добрите вести! Hug Ще устискаш и още как, ти си пушка! Mr. Green А Калинката как е?

Клео, как сте? Hug Пак зачезна...

Бубе, да ви е жива и здрава малката умница!  Hug

# 193
Момичета, благодаря ви за пожеланията за Лени!  Hug Hug Hug

Сега се връщам да чета, че не съм влизала от няколко дни.

Мама Зайка, с теб сме и разбира се че те мислим, лежи си и ни чети. Важно е да си спокойна и ще видиш, че най-малкото зайче ще си стои на топло толкова колкото трябва.

Адис, аз и друг път съм го казвала, но Лени от бебе ходи през ваканциите при бабите си, а сега и Кали е поела по нейните стъпки. Криво ми е като ги няма, а така се забавляват без нас, че ми става още по-криво. Но пък почнах да гледам от положителната страна- така с ММ имаме време да останем сами за известно време.

Бебеш, ха честито! Дано те приемат желаната специалност  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Бубе, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на ВЛАДИ!!!

Какче, съчувствам ти, и аз бях цяла седмица с хрема. Вчера вече ми се отпуши носа и започна гърлото да ме драска. Поне нямам Т в тая жега.

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 16:09 от pepita1973

# 194
Хайде, ударихме 40-така в Плевен! Да ни е честито!   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт