Пепинка, Какче, да са ни честити лудаците

Боян, ако не е въдворен в количка, със сигурност ще се тръшка и вършее, а понеже не стои вързан избягвам такива места с него - то си е взаимен тормоз. Ама то не е от дивотия, просто са любознателни
Боян, ако не е въдворен в количка, със сигурност ще се тръшка и вършее, а понеже не стои вързан избягвам такива места с него - то си е взаимен тормоз. Ама то не е от дивотия, просто са любознателни
За ръка не иска да се държи. А че са любознателни е меко казано, направо са си любопитни! 

, когато не иска не настоявам - бута си количката, бяга пред нея, за ръка .... и в мн крайни случай се носим, почнах да го отучвам, че доста ми натежава, ама понякога ми е хубаво да си го нося след някоя друга година и да искам, няма да мога
С другите деца гледам да го оставям сам да се оправя, вече ако е напечено се намесвам
мн почнах да се разколебавам, а тия дни ако ще ходи от септември трябва де пуснем молба
Хем искам да си е при мен, хем за него ще е по-добре да е сред връстници, хем пуста му адаптация ме притеснява.... 

[color] 
Препоръчани теми