. Е, малко се спъва и пада от време навреме, но после става и продължава още по-нахъсана. Класически козирог!
, ама и аз го казвам от позицията на имаща войнствен Боян и кротка кака. Ми той си я биеше и блъскаше за добър ден (с добро чувство, за играта или ако иска някоя играчка), а тя все бягаше и се пазеше. Сега са почти на едни кила и той е по-силен много се радвам, че се отучи, не без моя помощ. Но ето - аз също се намесвам, ако се стигне до физически разправии, а каката става все по-смотана с децата- не и стига до акъла сама да се справя.

Счупени се количката,разцепи се на две докато пресичах улицата
и най накрая си купихме свястна,много ме измъчи този Хаук.За капак на всичко вечерта ни дойдоха гости и Нелката не спря да плаче пред вратата,превъзбуди се милата и заспа чак в 1,30ч.

Мама и тате са алфите (доминиращите възрастни) или поне би трябвало да е така. Ако не е, обикновено е поправимо при това с доста лесни дребни трикове. Мъжа ми още не може да схване някои от идеите, но това е защото аз му преразказвам какво съм гледала, нещо явно пропускам. Но не мога да го накарам да гледа и той за момента. 

! Стискай зъби, ще мине! 

Сега, като го няма ММ познай коя е първа! 

Препоръчани теми