Тея е от бойните, скубе, щипе и хапе, попива всичко от батко си. Мен особенно много ме тероризира от около седмица, бие ме яко
яко ми отговаря. И много добре ме разбира като я поправям, но си е инатче /на кой ли да се метне
/
яко ми отговаря. И много добре ме разбира като я поправям, но си е инатче /на кой ли да се метне
/
Аз лично винаги правя забележка в такива случаи. Днес едно дете започна да рита Диана, която искаше да му вземе кофичката. Направих му забележка и то се кротна. Обаче другите деца ме чуха и забележи какво последва. Нашта взе някаква чужда играчка, а едно момченце реши, че си я иска. И дойде при мен, попита ме тя как се казва и й каза: "Диана, може ли да ми дадеш меча?" Тя веднага го върна и то й каза: "Мерси", а тя беше супер щастлива и само повтаряше: "Бати, миси, бати, миси" 

), после е Сладка хапка и след това Божидар и мъжО. Божидар само хленчи и се дърпа - облиза ме, бутна ме, гони ме. Аз му казах, че докато се държи така лигаво кучето никога няма да го слуша. Мъжа ми само й се кара. Обясних му какво да прави, но той само вика истерично-сърдито, та няма да стане неговата. Той си мисли, че тона му е строг и категоричен, дръжки.

Заспа преди 12 и се събуди преди малко.
Бях я забравила. Даже май имам личен екземпляр. Трябва да се поровя да янамеря и да си я припомня.
(скривам го, че стана огромен чаршаф)
).

то май всеки си мисли ,че ги знае тези неща,но като дойде момента прави друго 
Ивайла непрекъснато проявяваше някакви претенции, пищеше и се тръшкаше за най-малкото нещо
съответно с отварянето на очите сутрин м/у 6:30 и 7ч. излизахме на вън и се прибираше в стаята вечер за спане, за да не смущаваме останалите хора, а ние с мм на смени през деня. А и почти не спеше това дете денем, два пъти по половин час, а постоянно тичаше на някъде и все някой от нас трябваше да я гони, доста енергия изразходваше и тя и ние. на тръгване повечето хора ни пожелаха добронамерено, догодина да е по-спокойна и послушна 

И понеже съм без деца вече месец и половина
не мога да взема отношение. Но, в събота пътувам за Плевен и ще ги видя
И другата седмица ще споделя какъв напредък има Кали. 

аз навремето много им се изкефих. 

Не се притеснявай,сега и да го караш да яде,то като му е лошичко..няма как да стане

Е,поне сте били здрави но морето, а за търчането то е ясно
Аз от сега се подготвям за него;-) Психически
Предполагам добре ще се разбира с маминка 

Това с неспането и реването по цяла нощ е направо.. 
Виж, ако гониш някакви срокове с работа това вече е друго 
Ама пък то и детето си показва какви точно методи да приложиш... Например на каката и до ден днешен в момента в който й се скарам /не,че го правя често
/ очите й се напълват веднага със сълзи /много чувствителна натура/,а пък сестра й - ако й повиша тон и тя ми се смее и все едно нищо не съм казала
Че даже и на мен ми става смешно и яда ми минава