Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 158
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, някой знае ли какъв е резултата от прегледа на снуки? Май не е писала след неделя  newsm78

Нощни, много полезен скрит текст. Четох с интерес. Ще пробвам някои от нещата   bouquet

Имаме памперсен дерматит и вкъщи сме със слипове. Еми опика почти навсякъде. Също не иска да яде, в чудо съм се видяла. Иска само хляб, сухар и кисело мляко. Като вманиачен е. Допреди 10-тина дни ядеше без проблем. Обяснявам си го с жегите. Друга причина не виждам. Дано мине скоро, че ще ми скъса нервите. Станал е лош- тръшка се, реве, удря.

Болничките да оздравяват. До скоро!

# 646
еления При положение,че имам след обяд кой да се занимава с нея не виждам смисъл от занималнята Peace 1. Няма да е тяхната госпожа на занималнята 2. Сборни класове от всичките първи /в нашето у-ще 6 паралелки Crazy/ 3. Имат свободно време от 12.30 до 14 и след това след 16 докато някой отиде да ги вземе - т.е. де факто се занимават с тях не повече от два часа,през останалото време ги наблюдават да не се изтрепят и извадят някое око,счупят крак,ръка... пази Боже ooooh! 4. Задължително ще трябва да ходи на стол за обяд /не,че нещо против,напротив навремето и аз съм ходила на стол Peace, но като знам че в къщи ще има домашна храна..../ 5. Нашето у-ще предлага занималня само за първи клас - т.е. не виждам смисъл въобще да започва да ходи на занималня - само за няколко месеца...  И не на последно място - малко сме трудни в ходенето до тоалетна, а това ме притеснява Confused В детската понякога по цял ден не ходеше до тоалетна Confused Подозирам,че нещата не са се променили кой знае колко Whistling Освен това - ще ходи два пъти в седмицата на английски и т. к. времето се припокрива донякъде с занималнята,решихме че е по-добре да не ходи Peace Два пъти седмично е на балет /иска да продължи с балета,макар че това ще й е четвърта година,ама желанието още не се е изпарило Whistling / А пък и малко множко ми се вижда от 8.10 до 17 ч в училище, в една учебна стая Confused Разбира се, ако нямаше кой да я гледа щеше да ходи - тогава нямаше да имам избор Hug Защото и аз ще тръгвам на работа Peace

Адис - и ние сме на Ъъъъ Confused Казва ам-ам,ма-ма,тата,ка,да,ната,ада и стига толкоз. Онзи ден нещо си мърмореше под носа и аз аха да се зарадвам,ама... пак нейните си срички,само че по-бързичко Mr. Green Надявам се скоро да проговори Praynig Виждам,че понякога ме гледа в устата и се мъчи да повтори,ама нещо не може да си извърти езика,засега Confused Hug

Емили - Буба е на държавна кухня,която обаче в момента е почивка,чак до 10.09. Crazy Взимам й храна от Хер бебе, а освен това хапва и от всичко друго каквото види ooooh! Hug Laughing Прави му супички на Сами,някаква по-лека храничка,защото може и от горещините да не му се яде Peace

# 647
  • София
Сега се сетих, че още нещо исках да питам. Ако някой има същия проблем и най- вече ако го е разрешил успешно, ще се радвам да сподели. Вечер Боби се буди по някое време и иска да спи между нас. Докато не го вземем, не се успокоява и не ляга в леглото си. Слагам го, а той се изправя на решетката. Кротва, когато го взема на спалнята. После почва да се мята, върти, скубе и т.н. което превръща нощта в мъчение, да не говорим сега в тая жега. Мислим да го оставим довечера сам в стаята, за да не ни вижда като се събуди. Пробвали сме и преди за 3-4 вечери. Като че ли имаше някакъв резултат. После обаче заминахме за Хасково и дотам. Друго легло, обстановка и пак искаше на голямото легло. Отворена съм за всякакви предложения.

# 648
Здрасти!
Вие записвате малките на ДК,а аз отписах Калина.Еми 2 седмици изхвърлях поне едно бурканче с храна,а тя все си се наместваше да си дояде с нас и рещих ,че явно й е писнала.Засега добре се справяме.То тя постоянно мели нещо.Но определено явно от жегите намалят количеството.
Мама Зайка и аз я мисля.
Нощни,и на мен ми бе интересен скрития текст.
Памперса -тъкмо бях започнала да я изхващам няколко дни и почти цял ден пишкаше в тоалетната и пак греда.Нито в тоалетна,нито на гърне,нито клекнала.Никак.Пак си стои обута.
Не говори определено.Започна да прави като дадено животно  поне като я питаш/4-5 животинки/,целенасочено казва и търси баба,тате,дядо.А ,"браво"-"аво" и на водата-няня.Май има светлина в тунела,ама далеееееечна.
П.С.
Скрит текст:
абе малко офф-спрях да кърмя изцяло малкото преди точно една година.днес ми щъкна да си стисна едната гърда и си излезе коластра.и в другата имаше.не би ли трянвало вече да няма?и преди сме коментирали,но си мислех че след толкова време би трябвало да е спряла вече

# 649
Хора, има ли други деца, които като нас да ги е страх от морето. Мартин направо изпада в ужас от морето, само като приближим водата и започва да плаче. А за влизане във водата и дума да не става. Иначе му е хубаво на плажа и като цяло много обича водата, но морето не го кефи явно

# 650
  • ул. "Мечтание"
Пате, Дани нали още го кърмиш? Напълно е възможно да си доставя повечето от нужните хранителни вещества чрез кърмата. Полека-лека ще прояде и друга храна, няма страшно!  Hug

камче, вераинт е да си набавиш многократни пелени. Добре се отразяват на деца с памперсен дерматит. Може да са ви полезни, ако още не сте стигнали до момента с успешното използване на гърнето.  Peace Също тренировъчни гащички могат да свършат работа, поне да не прави локви.

бонболина, възможно е и не би трябвало да е притеснително, ако принципно гърдите ти са спокойни, не ги усещаш да се пълнят, не се зачервяват болезнено, не ти се образуват втвърдявания.
Големия го кърмих 4 месеца и след това повече от година също имах нещичко като стисна.  Peace

Како Рале, Божидар го беше страх до миналата година. Не припарваше до морето. На пясъка си играе, в басейн - не можеш го извадиш. Но в морето - нъц! Сам си го преодоля. Тази година като отидохме за първи път на плаж, той се съблече и направо се изстреля към водата. хахава работа!  Crazy

Радвам се, че това, което съм писала ви е било полезно.

# 651
  • София
KakaRala, радвай се - каката я беше страх на тази възраст и си изкарах спокойно море. От следваото лято (на 2,5) едвам я изкарвам от водата. Боян не го е страх и влиза, като обикновено пада от някоя вълна и гълта вода - после 20 мин. рев и отново - аз съм все в бойна готовност.
Бонболина, след морето Боян 2 седмици яде само хляб и мляко, ама и аз не разбрах защо. Отмина, но пък мойте и двамата много ядат държавната кухня, а тя е в почивка.Поръчвам частни, но не ги искат. Готвя ядене и супа всеки ден за тях и накрая все картофите изяждат.
Аз пък днес по случайност се видях с Агентката - разпознах я по децата и фотоапарата в една градинка Simple Smile

# 652
  • sofia
Рали, Ирен все още е така.

# 653
  • в Надежда-та
newsm10  202uu  може да се пържиш на спокойствие, вместо да кръжиш на брега в пълна бойна готовност Wink

# 654
И ние с Рая сме болни. Първо аз се тръшнах, после и тя. Много гадно.
За водата - ние сме точно наобратно и капчица вода да има там ще се  завре.
И Рая яде предимно хляб и диня тези дни.
Нощни - и на мен ми беше много интересен анализът ти  Wink

# 655
какорали, Ивайла също не пожела да припари до морето, започваше да плаче още преди да стигнем до брега, като плача и ужаса в очите й се засилваше все повече с приближаването на брега. и в басейнче не искаше, играеше си известно време на пясъка, и хукваше към стълбите да си ходи от плажа  Laughing Марти първата година също го беше страх, но от втората нататък не може човек да го извади от водата.

Люба, в държавно у-ще ли е това целодневно обучение?

Рал, и мен ме притеснява времето от обяд до 14ч., просто защото съм виждала как децата се разхождат из целия двор без надзор от учител, може да ги наблюдават от вътре знам ли, но минават и зад у-щето, където няма видимост от класните стаи.

пепинка, бързо оздравяване и двечките  Hug

Нощни, много хубави подходи, да споделя нещо което прилагам при Марти от известно време и наистина много помага, но е подходящо за по-голяма възраст. даването на правото на избор, когато иска или не иска да направи нещо му предлагам и друга алтернатива, която обикновено е изгодна за мен  Mr. Green и той избира как да постъпи в дадена ситуация. незнам дали го обясних добре, но понеже пиша този пост повече от час, ми е трудно да навлизам в подробности и дам примери.

лека вечер на всички  Hug

# 656
Момичета, вашите деца като играят в пясъчниците на площадките и са с памперс, после имат ли пясък в дупетата?

# 657
  • София
Момичета, вашите деца като играят в пясъчниците на площадките и са с памперс, после имат ли пясък в дупетата?

Да  Crazy

# 658
  • sofia
Не, в държавно у-ще е. 35то, тази година пак ще са целодневно. Нали уж гласуваха всички първолаци да са по цял ден?!
Аз съм много доволна, децата имат шкафчета и не разнасят тежки чанти. Само по 2-3 тетрадки носят вечер,за да видят майките какво са писали.

# 659
  • ул. "Мечтание"

Пълнеше му се памперса, да.

Общи условия

Активация на акаунт