Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 886
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Джанче, бебетата пpи къпане

# 61
вал, честито дипломиране! и аз много ти се кефя как успя с двете зверчета в къщи. пример си ми, да знаеш! Simple Smile

буби, да споделяш за стаята, че ми е интересно Simple Smile

дара пък има нов номер с гърнето. когато и да я сложа пуска по една дара-донка Laughing Laughing Laughing
преди винаги акаше сутрин и другите 1-2 пъти само пишкаше, а сега си върши и двете работи по малко. и все пак не мисля, че мога да й махна памперса. как да го махна като не може да си каже!?

# 62
Аз пък като чуя думата осоляване си представям риба....веен сафрид ..е такива работи. Joy

# 63
# 64
Осоляването, миенето с жълтък, издърпване на врата и други такива бабешки истории се пробваха да ме убедят при баткото преди 8 години, ама като не получих рационално обяснение- НЕ МЕРСИ. Stop
И при мен асоциацията е за парче месо- или пък агнешка или  ярешка  кожа за гайда!!!  Joy
То си е до настройка на организма- ММ  е осоляван- много се поти, момчетата също се потят- пък не са.

А пък за Сандански имам спомен от началото на май 2010 г. в 21,00 ч. температурата беше 29 градуса
Сега не смея да си представя!
Във Варна уж има морски бриз, ама хич не го усещам Tired

# 65
  • В две тъмни очички
Валл, честито!!! И мен това ме чака, а още не съм седнала и ред да прочета  Rolling Eyes

Бонболина, не съм осолявала въпреки постоянните мрънкания на баща ми и свекърва ми, която даже веднъж се опита да сложи сол без да ме попита  #Cussing out (но това е друга тема). Влади се поти ужасно много също докато спи. Цялата е вир вода! Спи само по памперс в най-тънкия възможен чувал, на отворен прозорец и отворена врата... Не мисля, че имаш причина да се притесняваш. Аз и до ден днешен съм така  Confused

Буби, честити ви ключове  Mr. Green сега започва голямото местене  Mr. Green А къде е новият апартамент?

Гали, АПЕТОН-а меко казано подейства! В момента Влади е като Ламята Спаска  Mr. Green , няма наяждане! Днес рева, че й е свършила порцията  Crazy
Раничката можеш да мажеш с Витамерфен! Аз съм изключително доволна от него!

Ви Фреш и аз скоро си мислех дали да махна нощния памперс, само че реших, че е по-добре да съм напълно приключила с памперсите, изхожданията и да съм сигурна, че всеки път си казва. Та горе долу смятам ако всичко е наред до около 2 г да го държа....

Мила и ние имаме планове в началото на септември да отидем до Сандански  Wink

МарияП, мило, не сравнявай горещените тук с тези при вас! Вие не сте хора, нали си знаеш.....в Сандански е мор, та мор!!!

Днес дребната ми прави номера с ходенето по нужда! Понеже сякаш е оглушала тези дни (за белите) се карам доста честичко, ама без да викам, само повишавам тон, а тя понеже е много тънкообидна  Mr. Green веднага започва да се сърди! И на всяко сърдене ми пикаеше по килима!!! Идваше ми да я напляскам, ама се разминахме само с "мамо, хайде другият път ми кажи, че ти се пишка, за да идем в банята", а отсреща получавах "не- не- не" или "неиш" (неискам)

Имаме и още един проблем - започнала е много да хапе!!! Не знам как да я отуча и се притеснявам да не се задържи, че скоро смятам на ясла да я пускам! Дано премине както преминаха шамарите...хапе зверски и докато се радва и когато някой й се скара или й взема нещо от ръцете

# 66
хапе зверски и докато се радва и когато някой й се скара или й взема нещо от ръцете
А Вико в такива случаи удря главички Laughing

# 67
Елч, ще разправям, сега избистрям концепцията.  Wink А това за дара-донката много ми хареса!  Laughing

Бубе, я кажи този Витамерфен директно върху раничката ли го нанасяш? Аз все се чудя дали да не взема нещо за морето - дезинфекциращ спрей за ранички или нещо от сорта и все се ослушвам за мнения. Тути беше казала, че ползва Пантенол спрей. Това твойто за първи път го чувам.  newsm78
А апартаментът е на 100м от стария, до църквата. Сега ни предстои пренасяне на катуна, плюс лек ремонт на новото и освежаване на старото жилище... Не ми е много ясно как ще стане, но ММ да му мисли...  Mr. Green

Това с миенето с жълтък пак нищо не е, поне не е опасно. Не съм чувала да го прилагат за бебета, чувала съм, че си правят маска на косата с жълтък, понеже подхранвал... Но за осоляването е зверско просто...  ooooh!

# 68
  • София
Добър вечер!

Ние пак сме в някаква черна серия, или по-скоро не сме излизали от предишната  Sad. Бобо нещо го ухапало по крака, въпреки че беше намазан с Аутан и кракът му жестоко се поду. Ходихме в Пирогов, казаха, че е алергична реакция, както и очаквах. Ади пък падна от едно детско колело назад и си удари много лошо главата. По този повод научи думата "боли"  Confused.

И за да не пиша само гадни работи, да ви разкажа и нещо смешно. Като започна днес дъжда, Ади ме изведе на терасата, сочи ми го и вика: "Мамо, пиш!"  hahaha

За осоляването - силно се надявам никой вече да не го практикува  ooooh!

Тази вечер пийвам Загорка Фюжън, много е вкусна, но за мен това не е бира  Naughty

bouquet

# 69
абе все се каня да ви питам - този пантенол не беше ли за изгаряния?
а рекламират и някаква паста за рани, ама как ще нанесеш паста, върху прясно ожулено?

и забравих да ви се "похваля", че дара не хареса нито една от днешните манджи от кухнята, нещо повече - докато беше на стола се появи баща ми и тя като го видя започна оживено да му плямпа и сочи мен, сочи кутийските с храната и прави отвратени физиономии. два пъти му го повтори. явно много държеше да му се оплаче Laughing Laughing Laughing

а вярвате ли в това:
http://-spam070-/2012/07/10/%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD … %B8/#.T_yTnpFAPYJ

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 00:08 от Елч

# 70
Здравейте, мили мои.
Искате ли една новина за добро утро?... Хубава, прекрасна, невероятна.
Дойде време и аз да се разкрия. Бременна съм.
Хубав ден и много усмивки. Подробности в следващата емисия  Grinning, че Рая спи и реве и отивам да си я гушкам.

# 71
Утрото наистина е прекрасно! Пепинка , честито!  Flutter Hug

# 72
Пепинка, наистина страхотна новина. Усмихна целият ми ден, днес клиентите ще се радват да ме видят, цял ден ще съм ухилена. Много се радвам и ще чакам още новини.

За осоляването чух за първи път, тук в Бургас. По нашият край /Плевенско/ няма такъв обичай. Никой не ме е карал да соля бебето, не съм го и правила.

Хайде да бягам, че ще ходя да се трудя.
Хубав и прохладен ден!

# 73
  • София
Ето това е хубава, прекрасна, невероятна новина  Hug

Честито Пепинка, ще очакваме подробности  Hug

svet0slava как ги обичам тези сладки, ммммммм  Crazy

Аз не мога изобщо да се мотивирам да се постегна, ям постоянно и всичко, как ще се събличам на морето не ми е ясно, всички се оплакват как в жегите не могат да помислят за храна, а на мен не ми действат  Tired

Елч, аз доколкото знам Пантенола е ефикасен освен при изгаряния и при повърхностни кожни наранявания, на себе си съм го прилагала и мога да кажа, че охлажда кожата и наистина върши работа  Peace

Аз да се похваля мъничко, Тийче от 3 дена започна изведнъж да повтаря доста думи, докато й говоря, напр. манджа - манне, игра - га, кола - коа, както и за пръв път каза " тати ", ММ щеше да падне от дивана  hahaha

# 74
ей, пепинка, това е страхотно!
видя ли, че не трябваше с такова съмнение да подхождаш Wink
много се радвам за теб! Simple Smile
и да кажеш кога ще се ражда следващата маша Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт