Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 200
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Привети от горещааааааааа София Wink

Първо го удрям на молба - нещо като читав детски клуб в Младост или наблизо с климатик, че децата обезумяват вече вкъщи, пък бабите им не дават да ги разхождам преди 7-8 вечерта?

Второ - ако има смели дами за среща с децата някъде из София съм винаги на линия Simple Smile

# 541

Може ли да мине ангина само с Меркуриус и Пирогениум??????? Вчера изтрая компреса с извара само 30 минути Cry Какво да дам за разстройство?
Може само с хомеопатия, но ти си знаеш детето и лекаря.Аз съм се убедила неколкократно как Меркуриус действа и за 1 ден налепите намаляват.На нас са ни изписвали и двата вида меркуриус според тежестта на ангината.Следи и температурата.
За разстрайството - диета, може да включиш варен ориз, варени моркови и оризова вода.Не е много вкусно, ама...Може да поръсиш някоя каша или ориза с  ябълков пектин/  до 1 ч.л. на ден- примерно на два приема/.Печени ябълки- пасирани  като пюре  също са много полезни и вкусни / гледай да не загубиш пектина, който ще се отдели в сока при печенето/.

# 542
  • В две тъмни очички
Агентке, ха добре дошла! Скачай бързо в другата тема да направим една организация! Ще се радвам да ви видя!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641742.495

Елч  Praynig другият път да се похвалиш  Praynig

Буби весело ви!

# 543
  • София
Agent, привет!

Някой давал ли е Дентокинд (хомеопатичното за зъбки)? Споделете по каква схема, имаше ли ефект и т.н. Малката се изтормози от тия кътници.

# 544
Аз съм ползвала Дентокинд още при първите зъбки, не видях особен ефект, но пък има родители, които са много доволни.

Гали, ами това е семеен лагер на община Хасково, в гората сме, на въздух, на хладно, заградено е отвсякъде, няма къде да изчезнат децата, по цял ден навън, какво повече да иска човек.

Буби, аз пък съм  с такъв корем, че все едно съм в деветия месец. Не знам какво ще стана още два месеца има.

# 545
  • ул. "Мечтание"
За успокоение на зъбни болки съм най-доволна от комбинацията за зъби от баховите есенции.

# 546
  • sofia
Agent, привет!

Някой давал ли е Дентокинд (хомеопатичното за зъбки)? Споделете по каква схема, имаше ли ефект и т.н. Малката се изтормози от тия кътници.
3х1 преди ядене, има ефект
 Hug

# 547
Люба, вие като сте на Албена ако отскочите до Варната някой ден, обадете се Simple Smile

# 548
  • sofia

Първо го удрям на молба - нещо като читав детски клуб в Младост или наблизо с климатик, че децата обезумяват вече вкъщи, пък бабите им не дават да ги разхождам преди 7-8 вечерта?

Второ - ако има смели дами за среща с децата някъде из София съм винаги на линия Simple Smile
Аз я водя в Слон балон, но в Гео Милев. Има и в Младост, влез в сайта да разгледаш

Бенджи, ако ме водиш на кафе!

# 549

Аз я водя в Слон балон, но в Гео Милев. Има и в Младост, влез в сайта да разгледаш

Бенджи, ако ме водиш на кафе!
Ще те водя нямаш грижи Simple Smile

# 550
  • София
Оооо, Агентке, добре дошла! Hug И аз ще се радвам да се видиме! Peace

Люба, кога ще сте на Албена, че и ние може да отскочиме до там за някой и друг ден?

Давах Дентокинд и не мога да кажа, че съм доволна, но и не бях кой знае колко сериозна в даването...
Когато беше супер кисел от зъбки давах Нурофен за болката.

Елч, другия път ще стане! Hug

Клео Hug

Буби, вярно времето лети страшно бързо... кога беше в 5 г.с., а сега си вече в 17 г.с.! Hug

# 551
  • sofia
15-22.08, идвайтеее

# 552
  • Пазарджик
Бебо пробвай да сложиш пак компрес,и Нелката го държеше по 30-40мин.За разстройството давам прахчета Хидрасек+Биогая+диета.Стискам палци да минава бързо Praynig Hug

Агентке,добре дошла Hug

Елч,мила Hug,нали знаеш,че хубавите неща стават бавно.

Бебеш,дай отчет ,че ме заболяха пръстите от стискане

Моите дзверчета още не спят,хайде за Таня хубаво,ама дребната.В момента пада луда игра с една торба ластици,от тези най малките,вероятно са към 500-600бр.ще има да събирам после ooooh!

# 553
тути, в сайта са обявили 31ви като дата за второ класиране, аз се надявам да е утре, че не ми остана коса от дърпане вече  hahaha

Дентокинд съм давала на Явор, на Тея давам от рескю капките на Бах и веднага я успокояват.

# 554
  • Пазарджик
тути, в сайта са обявили 31ви като дата за второ класиране, аз се надявам да е утре, че не ми остана коса от дърпане вече  hahaha

продължавам тогава да стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт