Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 143
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!
С тази луна и аз се бях  Shocked до никое време,но пък се чувствам наспана.
Емили ,надявам се бързо да минават неразположенията на Сами,и Нелката за три дни видимо беше отслабнала,но след две седмици апетита и се възстанови напълно. Hug
Любе,мила радвай се ,че въобще сте взети в яслата,доколкото знам ги взимат по етапно за да могат да ги успокояват и приобщават по лесно,само си представи 20-25 подсмърчащи дечица на едно.А и 15.10 не е чак толкова далече.
Адис Hugважното е ,че сте сменили обстановката Mr. Green

# 631
lyuba84  Hug Ами аз знам от каката,че малките ги приемат поетапно - през няколко дни по пет,шест деца Rolling Eyes. Аз пък сега съм се замислила нещо друго - понеже двечките са в една стая и съм поръчала бюро на което каката да учи след обяд и то ще е в същата тази стая,та не ми е много ясно как точно ще се получи ученето при положение,че малката спи много леко и съм сигурна че самото присъствие на каката в стаята означава неспане за малката ooooh! При вас как е?

# 632
  • sofia
Няма вариант да са в една стая. Където спи малката никой не влиза, че се буди. Просто ще учите в хола. Ирен рядко пише на бюрото си.

# 633
  • София
привет момичета,
от вчера и Дани е в отбора на болните. Симптомите са температура и разтройство. Не знам откъде го е лепнал при положение, че не е бил в контакт с никой. Явно тия бацили летят из въздуха на воля. Давам хидрасек и е на диета, но продължава да дриска. Вашите хлапета за колко дни пребориха тая гад?

Бързо оздравяване и на останалите болни

# 634
lyuba84 хм,не ми се щеше,ама май така ще стане Rolling Eyes А е хубаво да си създаде от сега навик да пише и учи на бюрото си, а не по маси и дивани Thinking
 Hug

bimbim а и на всички останали болничета - бързо оздравяване Praynig Hug

# 635
  • sofia
Използвайте, докато дребното спи, че иначе се разсейват. Няма значение къде, да е удобно и да е седнала хубаво, а не краката на главата.

# 636
Люба А,това за краката е ясно Peace А пък тя ако знаеш колко се кефи,че ще си има бюро, сигурно няма да е много доволна от факта,че понеже сестра й спи няма да учи на него Rolling Eyes Tired
Ама все някакси ще ги нагласим нещата Hug Peace

П.С Момичета,малко оспамих темичката Embarassed Sorry Wink

# 637
Добър ден и от нас!

Рал, мерси за закуската! И аз нещо не мога да спя и много ме мори това.

Бимбим, много неприятно, дано бързо оздравеете.

Нас ще ни вземат на яслата от 1-ви септември, щото сме с връзки Mr. Green. Свекърва ми работи там, та затова. От нея знам, че  новите деца изискват много повече внимание и ако са много наведнъж, не могат да им обърнат внимание и да се погрижат както трябва за тях.

# 638
Ралче, а ме може ли на обяд дребна да спи в хол.или вашата спалня,а с кака да си учите на бюрото?......А за целодневното обучение какво ви е мнението?
Тази ококорена лунна нощ пак бе ревлива от дифицита на мляко,но една идея по-леко беше...Очаквам довечера пак протести, но дано бъдат пак по-малко.
Нека болничките дечковчи се лекуват бързо,че лятно време не е си работа да си болен.  Confused
Ние пък днес си топнахме дупетата в морето с нежната Зори и Буби. Party
Вчера опитах да подстрижа Виктор, ама той като не може да стои мирен, една прическа станаааа.Татко му като се прибра каза че има толкова дупки, че прилича на Румънеца и Енчев.След това реши да се изяви творчески след мен и направо включи неговата машинка и газззз.Сега си имам скинарче. Mr. Green много ми е сладичък.Малко наказан изглежда.(Едно време това е било наказание за непослушание)А мм вика еми така е като не спи нощем. hahaha

# 639
Рал, права си, най-важното е, че децата бяха здрави, че тези вируси по време на почивка са много неприятни. а, за търчането, то и тука е така, но някак е по-различно, а и тук дали ще пищи или ще се тръшка не се впрягам много, ама там все гледа да се съобразява човек. Имаше още няколко деца на нейната възраст, но на някои гласа не им се чуваше, а нейния...  ooooh! щом едно детенце ме попита защо все е недоволна, смятай  Whistling

И аз да се присъединя към въпроса на Еления, какво мислите за занималните? Той така или иначе ще ходи когато тръгна на работа, но се чудя поне докато съм вкъщи, дали да не си го взимам на обяд, да му помогна да си създаде определени навици за учене  Thinking А, на някакъв вид спорт, смятате ли да записвате децата?

Елч, започна ли да казва нещо повече от обикновено Дара? Ивайла все повече ме побърква с нейното "ммммммм" или "ъъъъ", взех и аз да се замислям и притеснявам по този въпрос.

Еления, и аз постигам същия ефект когато подстригвам мартин и то без да мърда, затова и вече само мм го подстригва  Simple Smile

Има ли новини за мама зайка, някой знае ли как е?

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 13:58 от адис

# 640
Привет момичета! Hug

Благодаря ви за отзивите!  Hug Сами от вчера след Ентерола не е правил нищо, но вчера е бил само на препечени филии, бисквити и 1 банан. Днес хапна сутринта принцеса с кашкавал, на обяд само като видя лъжицата със супата и се обръща настрани, бута ме, едвам изяде 5-6 лъжици. Не знам с какво да го храня. Напоследък изобщо не иска да яде от ДК, а преди нямаше проблем.
Моля ви, кажете ми с какво си храните децата...някаква идея да разнообразя... newsm78

Нощни Hug беше ми много интересно да прочета скрития текст. Много ми допадна всичко, но ще го чета пак по-бавно, че обикновено все бързам.

И Сами е подстриган с машинка, сладък е много така, но е трудно, хич не стои.

Оф, пак трябва да ставам, дано се включа по-късно.
 Hug за всички!

# 641
Емили, със сигурност при вас е по-различно положението, но съм забелязала Калоян, че като си е на столчето за хранене и си изяжда всичко, но като идем при бабите и дядовците (там няма такива екстри) и изяжда половината ядене и после започва да търчи и не може да го накараш да яде повече. Ако има и някакви неща да го разсейват и само се занимава с тях. Иначе яде от кухнята, но напоследък започнаха да му харесват доматите и много напира да ги яде.

# 642
Здравейте, момичета!

Нощни, мноого ми харесва анализа на ситуациите. Някой неща ги прилагам, за други не съм се сещала и ми харесват. Въпреки че и аз гледам да не крещя и да викам, понякога не се издържа  Crazy

От вчера записах Дани на кухня с надеждата да прояде, все още изяжда някакви минимални количества. Вчера нямаше особен успех, но днес си изяде сам почти цялата супа.  Party
А махането на памперса - отново буксуваме яко. Не иска гърне, не иска тоалетна, не иска нищо. Явно детето не е готово още, но аз не мога да се примиря.

И днес сме на подстрижка. Първата. Така трудно ме нави ММ, че съм сигурна, че ще съжалявам, но вече прилича на момиченце и има нужда  Laughing

Емили, в тази жега - с каквото иска. Домати, краставици, диня, пъпеш. Ако не прояви желание не се опитвам да му пробутам някоя готвена храна. Сутрин сме на овесени ядки, мюсли. Правех и кус-кус, но не се одобрява. Принцеси някаква също е ок за мен.

Адис, и Дани е още на ъ. Рядко изпуска по някоя друга дума и то главна като е сред деца. Алекс горе-долу на тази възраст се отпуши на приказки, но ходеше на ясла и това повлия доста според мен. Да взема да пусна и Дани, че да проговори вече  Mr. Green

# 643
  • sofia
Ирен е целодневна форма на обучение, не на занималня, но въпреки това понякога, а и събота и неделя имат домашни и трябва да се учи някъде.
Учат от 8 до 17.20ч., имат по 10 учебни часа.

# 644
  • sofia
ВиФреш, прати един тел, че Ети ме помоли.

Общи условия

Активация на акаунт