СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 561
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Айде хубав ден ,милички и пишете по малко,че човек не мой ви изчете  Laughing

Mr. Green нас ли не може  ... като гледам в Августовската отчета как се стопяват страниците за два-три дена Mr. Green  тук направо сме песен с пет-шест Party Hug

Магнезия и аз го спрях ... свърши ми и не съм купувала ... пък и да чукама на дърво нямам проблеми  Praynig Ако нещо стане ще бягам да го взимам - няма как  Whistling

Оххх ... обличам се и наистина вече изличам, че още е хладинка  Hug

# 256
Привет и от мен.Снощи уж много ми се спинкаше,беше ми хладничко а толкова пъти се будих и толкова ми беше топло.Станах много рано,пихме кафенце ,изпратих мъжа на работа и разходих кученцето...Сега ще се чудя какви да ги върша днеска.Пак жегичка...

# 257
Май я оправих лентичката...и гледам щъркелчето вече е в къщата...лъже това щъркелче,лъжееее  Mr. Green 40 дни има още  Crossing Arms  Laughing

# 258
Добро утро и от мен  Heart Eyes

радвам се че след вчера ви е разхладило и сте се наспинкали аз отново не можах   Embarassed мен не ме мъчи жегата ,защото от както са почнали жегите климатиците не са спирани и така поддържат приятна температура у дома ,но голямо ходене до wc правя вечер по 3 пъти ставам ,преди да забременея не ставах нито веднъж  Blush и като стана и се разсъня не мога да заспа и така докато не ме налегне пак дрямка ,но не мога да се наспя после и възглавницата става неудобна и леглото и ....
Виждам за раждането вече си говорите може вече предстартова треска да ме хваща като наближава въпреки че имам още много време  Heart Eyes като се сетя какво е и направо ми се подкосяват краката ,предният път като не знаех /само бях изчела всичко в интернет какво ще бъде /бях по спокойна  Embarassed 
Да се похваля купихме на каката раничката за училище ,остава само тоалета да изберем за първият учебен ден  Mr. Green

# 259
Добро утро и от мен след вчерашния кофти ден  /лека рима/ Laughing
Тази сутрин се затресохме с малкия до лабораторията и след 12,00 ще си видя резултатите и ще коментираме с вас /вече превърнали се в специалистки/  doctor
Вчера си легнах с коремни болки и спазми  и като загърмя и затрещя ми мина коремчето като се отпуснах в леглото -хлад и прегръдките на любимия   loveuuu се наспах както от доста време не бях се наспивала .Толкова от мен за сега връщам се да ви чета /поетесаа съм си / smile3503

# 260
  • Варна
Добро утро, момичета. От 5 часа малкия ме събуди, но ме домързя да стана и чак сега се надигнах. Как усещате бебешоците? Моя направо ще ме изкорми. Ръчка ме в ребрата, вече различавам лакти и крака. Направо имам чувството, че ако можеше да излезе, щеше да го направи направо през корема. Вкъщи супер много се шашкат, защото вечер им правя шоу. Заголвам корема и всички гледат акробатични изпълнения  Mr. Green

# 261
  • Русе
Благодаря още  веднъж за топлото приветствие на всички !!!

uioaninа , Здравей,
 Като чета какво пишеш за безсънните нощи направо ми става мъчно, на мен ми е абсолютно същото - и ставането до тоалетна, неудобната възглавница и въобще ужас Simple Smile

Аз като ми стане непоносимо си казвам, че трябва да се успокоя и се замислям за нещо хубаво - за моята София (още я няма, но пък си представям момента Simple Smile) .

# 262
Благодаря още  веднъж за топлото приветствие на всички !!!
Аз като ми стане непоносимо си казвам, че трябва да се успокоя и се замислям за нещо хубаво - за моята София (още я няма, но пък си представям момента Simple Smile) .

Добре дошла мила охо и име и всичко си имате вече smile3525
rossy-pm много са ти сладурски покупките

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 10:17 от nikita_gd

# 263
Euphorica, добре дошла!   bouquet

Аз да питам някой дали е ползвал този прах и дали го е виждал някъде по търговската мрежа във Вн? Rolling Eyes
http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/producti-za-bebeta-htm … t-angel-baby.html

# 264
Аз се завърнах ... стига толкова разходка за днес  Mr. Green

Канела вече се вИди СиЧко  Mr. Green Hug

uioanina аз по-малко от 3 пъти не ставам на вечер  Mr. Green ... има случаи и по 5/6 пъти ходя  ooooh!
Стискайте зъбки още малко  Hug

sentex и вкъщи е така, но докато кажа на мъжо погледни ... и малкия спира  hahaha hahaha hahaha
Иначе и аз усещам вече де е главата, краката и ръцете ... в момента даже е застанал странично  /хоризонтално/  ooooh! но знам че ще се обърне пак, има още място - после вече няма къде да мърда  Mr. Green

# 265
Лъки, не съм го виждала тоя прах, но от описанието звучи доста добре.
Като лудите сама се смях 10 мин. на постовете на Августа- верно големи бисери изкарваме  Joy
Моята акробатка се мята като луда, и мести целия корем, от никой не се смущава и си показва номерата на всички. Голямо забавление е за децата  hahaha само ходят да ме дебнат.
Euphorica, добре дошла при най-готините.   bouquet
Като гледам, почнаха се 45 дневните болнични... Май вече ще броим не в кой месец сме, а колко дни остават.
А за залозите- Фейт запиши ме и мен за първо бебе-момче  Laughing

# 266
Аз гласувам за мома за първо бебче! Hug

# 267
Здравейте и от мен! Тази нощ наистина беше благодат и успяхме да поспим спокойно. Е, като изключим ставането до wc по 3-4 пъти ... Simple Smile
Аз да дам отчет: Вчера бех на последната фетална и всичко е наред с малката. Преди имах проблем с кръвотока към бебето от едната ми страна, но сега съм успяла да го нормализирам  newsm18 . Бебка си расте, даже е с една седмица напред. Тежи 1640 гр., а иначе коремът ми е привидно малък. Има си достатъчно вода, плацентата е перфектна, шийката и тя. Дано всичко е ок до края  Praynig
Единствения проблем е, че не иска да се обърне с главичката надолу нашата калпазанка. Седи си упорито на задника и това е. Док каза, че е малко вероятно да успее да се завърти понеже нямало много място, но аз не искам да губя надежда.
Моля ви, дайте кураж! Хич не ми се иска секцио  Cry

Euphorica ,  welcome !
Честито и на новодомците!  Wink Желая ви само хубави моменти в новото жилище!

# 268
А за залозите- Фейт запиши ме и мен за първо бебе-момче  Laughing

hahaha hahaha hahaha хахаха ... ами аз никъде не водя статистика ... помнете си tongue
Аз още не знам ... но май залагам на сини гащи и аз  Crazy

Barborani има още мноооого време докато реши дали да се обърне .. аз съм сигурна, че ще го направи  Praynig Hug

Ох ... много ми е отпаднало  ku-ku  а трябва да чистя да се къпя и чинии има да мия  ooooh!
Ще си направя сега едно фрапенце да живна и после започвам  clean prostor

# 269
 Здравейте,на мен както и на вас като гледам хич не ми беше хладно пак ставах 1000 пути като всяка нощ и ми беше толпло въпреки дъждеца Sad

Мисля и аз да пиина едно фрапенце добра идея  F.a.t.e.

meri-geri Simple Smile Аз съм на 25.07 на отворените врати там,пиши впечатления после Simple Smile

Исках да попитам момичетата от София,дали се събират и кога и къде,доста съм изпуснала и незнам как стоят нещата,ще се радвам да се запозная с вас на живо   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт