СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 502
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Нашият матрак не е кокосов, но и аз не ги харесвам. От каката е със сваляем калъф и латекс или пенолатекс. Не е нито мек нито твърд. Преди да е вмъкнат в калъфа е обшит в още една торба. Ще се опитам после да направя снимки , ако някой иска.

# 436
Аз ето този харесах, но не съм ходила да го видя, а и пак пише че има кокосови влакна ...
http://kasida.bg/bertoni-detski-matrak-eko-teks-101-437.html

# 437
sentex - може ли да кажеш колко е дебел самия матрак, че и на сайт-а нищо не пише.
Аз също го заглеждах, иначе съм харесала този http://kasida.bg/ortopedichen-matrak-dizain-baby-101-11395.html  , но за него си пише, че е 17см.
Да ви се похваля - взехме леглото от Щъркела - имаха само 1 останало с две решетки и викаме - мятайте ни го, да не ни го вземат, та така  Heart Eyes

.... сега видях на сайта на arbor, че пише, че е 10см   Whistling

# 438
sentex а колко см е този ?
Аз гледах в айко един 10см. и един в пакостник 14см. и сега се чудя кое е по добре  newsm78
Мисля утре да отскоча до айко и да видя тези 10см. ...

# 439
Аз ето този харесах, но не съм ходила да го видя, а и пак пише че има кокосови влакна ...
http://kasida.bg/bertoni-detski-matrak-eko-teks-101-437.html

Най-добре е да го видите на място  Peace
Аз съм виждала такива с кокос, но не ми е правило впечатление да мирише  Heart Eyes

Ариел доста дебел матрак сте си харесали ... нашия ще е най-много 10-12 см  Crazy
А снимки на леглото ... нали знаеш какви сме "МариЙки" всички  Mr. Green ... ще чакаме да го снимаш и да го видим  Hug

# 440
  • Варна
Ами моя е 10см. Има и по-дебели ама са друга марка май.

# 441
Мацки, ще падне покрива hahaha hahaha hahaha hahaha

*Georgia*, antonia79, elio, ilina_td, kami2004, krassymira, Melly.G, Milena_87, mobsi83, pecata, ro6li4ka, rossy-pm, stefanel, stefiss_1978, susamenna, tolinka, Vasilena P, zornitsa85, Августа (+ 2 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема

не знам за покрива, ама на мен преди малко ми падна полилея и се строши  Joy и се чудя кога и откъде да ида да видя да купя нов, че хазяйна ако разбере...  #2gunfire

Joy Joy Joy хахаха ... е как така падна  Crazy
За Варна се сещам само за Габровски - магазина за осветителните тела. Иначе във Практикер, Мусю-то и Алати също трябва да има  Hug

Ми и аз не знам как падна  Laughing май удари мълния /или поне аз така си мисля/ и по едно време го гледам на половина виси... и както си седя на лаптопа и по едно време се чу само едно "тряс" и гледам полилея на земята на парченца  Joy благодаря за информацията за магазините   bouquet ще трябва да ида да поразгледам или да видя да обясня на хазяйна, ама пак ще трябва аз да го купувам полилея ми се струва.
И нямам търпение да стане 17.07, че да ида на преглед при гинеколога да видя с бебка дали всичко е наред, че в последните 2-3 дни не рита много много /повече рита и се върти като легна/.
И едно въпросче към майките във Варна /понеже гледам сте обсъждали болниците по повод дните на отворените врати/.. има ли някой, който е ходил на деня на отворените врати във АГ /мисля, че беше вчера/ и ако може да споделите мнение.

# 442
Ние взехме матраче на Вис Виталис 140/70/10 противоалергично,пяна и кокос.Добре ми изглежда за беба ама точно тоя не мога да го намеря за да дам линк,а още не съм снимала да кача в албумчето,а купих почти всичко още преди седмица Crazy

# 443
Здравейтеее, първо и аз да стисна палчета за мамите с проблеми. Вярвам, че на финала всички ще гушкаме здрави бебоци.  Simple Smile

Вчера бях на преглед и всичко ни е наред. Каза ми да не спирам магнезия докрая. Аз обаче се чудя дали да следвам този съвет. Последните няколко консултации слушаме тонове и все са около 134, което било нормално. Дано не бъркам, но мисля, че това са същите тоново, за които и вие говорите. Аз мисля при АГ-то да си ги следя. Сега не плащам отделно за тях, влизат ми в цената на консултацията, която е 30 лв.

За матраците. Ние взехме Тед сандвич лукс. Харесва ми. Със зимна и лятна страна е. Средно мек е. Бебето е толкова леко, че няма начин да пропадне в матрака и да има проблем за гръбчето. Вкъщи ние от години спим на Тед и съм доволна. Затова не ми се рискуваше с разни матраци Бертони и подобни.  Simple Smile
Един съвет от мен. Хубаво вижте размерите на леглотопреди да го вземете, най-вече на сгъваемите кошари, че има много нестандартни. Нестандартните размери са проблем после, защото матраците по поръчка излизат бая скъпички.
Имах още да пиша ама трябва да ставам, после пак ще ви досаждам Wink

# 444
Момичета, аз пратих моя мъж тази вечер до местния Техномаркет да пита за намаление утре дали евентуално ще има. Аз съм от Велико Търново. Служителите в Техномаркет са му казали, че много хора питали, но те не са чували за такова нещо и, че нямало да има. Почвам да се замислям, ако има, защо служителите не знаят, или пък послъгват клиентите, че да няма много народ. newsm78

# 445
Здравейте мами, имам един въпрос към мамите от София, който не е много по темата Blush Знаете ли за някакъв склад в София за бяла техника с изгодни цени или евентуално да правят отстъпка при покупка на повече от един продукт.  Търсим си печка, хладилник и пералня. Веригите ги отписахме, че там правят отстъпки при суми над 2500 лв....... Ще съм ви много благодарна за инфо.  Hug

# 446
monika21, аз бях вчера на отворените врати в АГ-то. На мен ми хареса. Имаш няколко опции според парите, които/ако плащаш. Всички стаи са макс. по 2 легла, има и единични, които се плащат допълнително. Във всички стаи имаше сякаш ТВ, баня и тоалетна.Акушерката говореше толкова сладко, че раждането би ти се сторило песничка. Добре, че съм раждала и вече знам, че не е толкова приятно изживяване  Laughing Общо взето са по новите тенденции- не дават вода, кърмене на поискване, бебето си е при майката. Ако си секцио ти го давали на 3-я ден, през които 3 дни дават АМ. Дрешките за бебето си ги носиш ти. Ако нещо конкретно те интересува питай.

На малкия матрака е кокос и не ми е миришел на кокос. Тъпото е, че няма допълнителен калъф, а стърготините са пресовани и напъхани директно в калъфа, който се сваля.

Стискам палци на всички мами, които имат проблем да удържат максимално повече и да си имаме всички живи и здрави сладки бебчета.  Praynig Hug

# 447
Lucky* благодаря ти за отговора. А докато бебето е при майката пускат ли бащата и другите роднини в стаята? И имаш ли информация при естествено раждане до колко време след това ти дават бебчето /т.е. ти го носят в стаята/?

# 448
Ева, утрешното намаление в Техномаркет не ти ли върши работа? Там е възможно да успеете да се обзаведете на по-ниски цени.
Момичета, на мен намаленията зле ми се отразяват на бюджета. Подлъгвам се, отивам специално и грабя. Евтино, евтино, ама на касата сумата все дебела.  Simple Smile
Така вчера се озовах в Пренатал. И аз да намажа от онези 60%, с които Флауърс ни зариби  Laughing Купих толкова много и толкова готини нещааа. Умрях от кеф  Wink
Днес пък минах през Вис Виталис. Искахме да видим леглото, което харесахме на живо, обаче го нямаше. Е познайте, излязох с торба с бодита, гащеризони, жилетки... Разочарованието дойде вкъщи. Копчетата са отврат. Повече никаква дреха няма да купя от тях. Дори има един гащеризон, който не успях да закопчая повторно, а и мъжа ми не успя с повече сила. Успокоява ме, че щели да се оправят като се раздвижат, ама аз не вярвам.

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11804&cat=105

Ето на това креватче се спряхме последно, но никъде не го намирам. Май накрая ще го поръчам без да съм го видяла.

# 449

millenitta Какво ще представлява това намаление утре? От няколко места чувам, но нищо конкретно не мога да разбера. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт