СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 559
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро и от нас  Mr. Green Hug
Снощи почти не сме спали с малкия ... през час до тоалетна  Whistling а към 04:00 часа като излезе един вятър, духа сигурно половин час - разхлади малко и си викама айдееее сега ще завали  Party Да, ама не ...  Tired прокапа малко и туй то  Crossing Arms

Миленка .... ние имаме климатик, но не съм му привърженик и избягвам да го пускам лятото. Тези дни обаче мъжо не издържа и вечер за по два три часа го пускама малко да пречупи въздуха. Иначе аз като съм вкъщи през деня пускам всички щори и вентилаторчето - абе живее се  Mr. Green

Франчи ... щом се налага мила, отивай  Hug Знаеш, че всички мами сме с вас  Praynig Hug

maimunkata1 много мило ми стана и на мен, само от поста ти  Heart Eyes ще чакаме тогава снимчици  Hug

Аз сега се оправям и ще отида да я видя тази "Промоция" в Техното  Mr. Green има ли я, няма лия  Thinking Mr. Green

Хубав и прохладен ден на всички  Hug

# 466
Здравейте,момичета! Hug
Evvaa ,единственото,което знам(но май не е това,което търсиш) е магазин,в който продават 2ра ръка електроуреди,но супер качествени. Нашата хазяйка преди време ни пита чисто нова пералня ли искаме или от въпросния магазин,ние избрахме употребяваната.Пералнята е много добра,според мен по нашите магазини няма такива добри модели. Тези ел. уреди се внасят от Германия...Малко се отплеснах...та,ако това те вълнува,мога да питам хазяйката за координати Simple Smile
За матрачета си говорите...И ние взехме Пиер Карден на Магнифлекс Whistling
Легълце си купихме,много искам да ви го снимам,но едва ли ще го сглобим скоро Confused

Приятен ден на всички(днес май не е много горещо сутринта в София) Thinking

# 467
Здравейте, по загубих се два дена, но вече съм на линия.
Вчера ходих на консултация в Щерев, пуснах стерилна урина - нямам никакви бактерии,  Simple Smile. За залозите за първо бебе отпадам момичета - плацентата ми е 2 степен на зрялост, но няма никакви калцирания по нея, около плодни води в норма, шийката въобще не е скъсена и изгладена.На тоновете няма регистрирана нито една контракция, перфектни. Лекарката ми каза, че няма никакви индикации за ранно раждане. Всичко е спокойно, бебан е добре, 2100гр. и заел стартова позиция с главичката надоу. Остана да ми излезе микробиологията.
Мама Зайка, стискам палци и ти пращам много сила  Praynig, още малко мила  Hug, стискай зъби. Вярвам, че всичко ще има един прекрасен и ревящ финал  Heart Eyes
Антония, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав, много да ви радва  Hug
Канелка, стискам палци малката да си качва грамчетата, хубаво е че си спокойна  Hug

meri-geri За стъклените шишета и стерилизатора пишеше някъде, че е възможно да повредят пластмасата на стерилизатора, т.к се нагряват повече от пластмасата.
Това важи само за стерилизатор за микровълнова, стъклените шишета се изваряват само в електрически  Peace. Аз съм със стъклени и си купих ел. стер. Мери Гери спокойно си го ползвай, направила си правилен избор  Hug

Понеже ви дочетох до 26 стр., ако съм пропуснала нещо важно отивам да ви изчета  Hug

# 468
Фейт, виждала ли си като твоята нощница другаде в пловдив, освен на илиенци?

# 469
Еееее Мартичка .. браво Heart Eyes пък и наистина има още време ... нека порасне момъка  Hug

Фейт, виждала ли си като твоята нощница другаде в пловдив, освен на илиенци?

На Капитан Райчо в търговския център / с/у Гранда /също има магазин за такива нощници на първия етаж  Peace
Другаде, другаде  Rolling Eyes май съм виждала, но сега не мога да се светна къде точно Mr. Green
Пък и в почти всеки магазин за бельо би трябвало да има  Hug
За кой квартал става на въпрос ... все ще има такива и на други места освен в Илиенци. Аз скоро пак ще ходя - да видя в магазин Стеда дали не са пуснали нещо намалено, че вече сигурно ще зареждат есенно-зимни неща  Crazy

# 470
Добро утро,дами!
Тук днес е доста приятно времето...но май към обяд ще става пак гадно горещо.
Преди малко изгладих бебините неща,а вчера изпълних списъкът на болницата и общо взето ще сме на стартова позиция.Утре само ще сглобим кошарката и ще сложа един голям мечок вътре,че и аз съм чувала,че не е хубаво да стои празна.
Мартичка....Радвам се страшно много за теб!  Hug Аз също нямам контракции,изследванията ми са абсолютно чисти.За степен за застаряване на плацентата не са ми казвали,но за сметка на това ми казаха,че е сериозно калцирана.Което явно са две различни неща....Аз се настройвам за скорошна среща....пък когато тогава.
Желая ви хубав петъчно тринайсти ден  Crazy
  bouquet

# 471

meri-geri За стъклените шишета и стерилизатора пишеше някъде, че е възможно да повредят пластмасата на стерилизатора, т.к се нагряват повече от пластмасата.
Това важи само за стерилизатор за микровълнова, стъклените шишета се изваряват само в електрически  Peace. Аз съм със стъклени и си купих ел. стер. Мери Гери спокойно си го ползвай, направила си правилен избор  Hug

Мартичка благодаря ти за инфото  Hug И много се радвам за прегледа, че всичко е наред  Party

# 472
Мерси, Фейт!
И без това имам път натам тия дни и ще си взема една.
Иначе има един склад за детски дрехи на Sunny kids до ДНА на главната и са хубави и евтини - в една къща на партерния етаж, мисля че имаше табела - Съником. На Анхела подаръка гащеризонче с жирафче е на тази фирма.

# 473
http://vbox7.com/play:80f959d0

Поздрав за всички   bouquet

# 474

Моля  Wink

Стефис ... мерси за поздравчето  Hug

И докато не съм забравила ... без да искам да ви развалям деня  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

По принцип на този ден винаги ми върви - и като цяло на зодия скорпин  Mr. Green така, че хич не ме притеснява  Laughing
Аз вече наистина тръгвам към Техното  Mr. Green Hug

# 475
За тоновете да се включа, че да не остана назад  Mr. Green. Не са задължителни и се плащат отделно, навсякъде цената е различна.
За момичетата в Щерев - когато съвпадат с ЖК не се заплащат отделно, но когато ходим само за тонове се плаща 17 лв. Аз ходя на тонове през две седмици, вчера ми правиха запис на ЖК не съм плащала тоновете, на 25.07 съм само на тонове. Мери - Гери с два дена пак се разминаваме, явно лекарките ни са в различни смени  Hug

Честити покупки на всички, отивам да ги разгледам, сигурна съм, че са прекрасни  Heart Eyes. Аз се спрях за сега, че ще ме бият вкъщи вече.

Барбера, за чаршафите на Тач, тези които си поръчала са на фирма Кристал. И в сайта им го пише, явно не си обърнала внимание, мила. Те са само два комплекта на тази фирма и то за момиченца http://tac.bg/bebeshko-spalno-belio-c-45_98.html?filter_id=16

# 476
Добро утро мамчета   bouquet   Много ми е трудно това спане на мене ..... потя се и сменям поне 3-4  тениски през нощта , незнам вие дали сте така ама ми става едно нервнууууу  Close не стига че после няма да спинкам ми и сега , ако не спя е или от криза или от потня .... аман вече . Днес поне е приятно времето навън , но смятам да не мърдам . За закуска изядох 3 филии  Embarassed Embarassed така е то като не спи човек от жега влиза в хладилника  Laughing  От другата седмица започвам и аз с покупките стига съм чакала вече Simple Smile Ама откъде да започна  newsm78

Лек и спокоен ден на всички  Hug Hug

# 477
Добро утро  bye
И аз не можах да заспя до 2,30 но после разхлади и до преди малко.Чакам Фейт да се завърне да каже има ли смисъл да тормозя мъж ми да ходим до Техномаркет .Естествено връщам се да чета пропуските.Ох с тези тонове съм забравила какво точно беше ... а днес влизам в 8 - ми месец и до този месец нищо на лекар съм на 26.07,четох че се правят по чести прегледи ама като знам какво е при моя лекар имам чуството че има 2000 бременни и като на конвейр сме там

# 478
Добро утро  bye
И аз не можах да заспя до 2,30 но после разхлади и до преди малко.Чакам Фейт да се завърне да каже има ли смисъл да тормозя мъж ми да ходим до Техномаркет .

хихихи и аз така, Фейтче е нашия вестоносител. Hug
 Сега се обадих по телефона в Техномаркет, да попитам дали ще има такава промоция. Отговориха ми- "Не", да не би миналия път да е съвпаднало с Великден и затова... newsm78

# 479
Добро утро и от мен в последния ми работен ден  Party
Явно спането вече е проблем за повечето от нас - и аз се въртях като пумпал нощес, малката ме сритваше накъдето и да полегна.
Мартичка, браво за добрите новини от прегледа  Hug
Мери-Гери, аз съм на 17 на преглед, после сигурно ще ме викнат към края на месеца  Wink
Франческа, стискам палци всичко бързо да се оправи и да се прибереш вкъщи  Praynig
Фейтче, пиши после дали наистина има намаления в Техното, да се спуснем и ние да разгледаме  Heart Eyes
Миленита, аз също си бях харесала това креватче и вчера го видях на живо - не е точно каквото изглежда по снимките - като голяма люлка е, нямаше крачета (може би се монтират допълнително, незнам). Може да се застопори да не се люлее, но нещо ми се стори странно и съм още в чуденка за него newsm78

Общи условия

Активация на акаунт