"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 446
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Чудя се Рич на стари години какъв ли бизнес ще завърти У гаража с други дядовци, пеейки кънтри...  bigdance2.
Да не ходи догодина да целува ръка на бай Бел , да го вземе обратно.....Щот кат' свършат мангите... newsm45 Banghead....и жената го емне .... smile3527 afwitch af newsm66 bambam fight
ХИ-ХИ-ХИ...... Joy

# 421
Сериите от БНТ също ще бъдат достъпни само с регистрация, но ако вече съм ви одобрил - няма проблеми да гледате. Ако не съм - поискайте ми и ще ви дам.

# 422
  • София, България
Е, болдендбютихюл, що така ?

# 423
Е, болдендбютихюл, що така ?
Какъв е проблемът да си направиш регистрация и да ми поискаш приятелство? Натискаш тикче "запомни на този компютър" и така завинаги ще си бъдеш с тази регистрация и няма да се налага да влизаш всеки път.
В момента епизодът е свободен.

# 424
  • somewhere near the sea

# 425
 Взе да ми става мъчно. Целия сериал ще се промени сега. Дано да е за добро.

# 426
  • София, България
е, то при нас ще дойде след цяла година, няма какво да го мислим от сега - до тогава - я камилата, я камиларя  Wink

# 427
newsm59 newsm59 newsm59

✿*•.¸¸.•*✿*•.¸ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН .•*✿*•.¸¸.•*✿

ДЕЙВИД !!!

# 428
По форумите почнаха да изтичат подробности. Засега историята ми се струва странна и не съм сигурен дали е истината, но все пак някои неща наистина се навързват. Ето ще ви обобщя. Настроенията на снимачната площадка са били ужасни последните седмици. Рон се е чувствал пренебрегнат и сякаш „избутан настрани” от Брад Бел и е говорил специално за това с него неведнъж. Преди да пуснат актьорите на почивка през Юли месец, Рон е решил да говори със всички, свързани с продукцията като им е обяснил, че не му харесва сегашното положение и изявява желание за нова главна история с Брук и Рич. Помолил е Брад  Бел да върнат Дикън, който да разтърси отношенията на Брук и Рич.  Брад отначало се поинтересувал и дори е трябвало Дикън да остане. Тогава обаче Катрин Кели е заявила, че в никакъв случай няма да играе с Дикън, защото чувства, че това е деградивно за нейната героиня. Аз го разбирам, че просто й е писнало да играе курвенски номера, което е разбираемо. Изказала е мнение, че Брук трябва да продължи да изгражда новата си позиция в сериала ала Стефани, а не да повтаря старите си грешки отново. Не е ясно дали точно това е подтикнало Рон да се откаже напълно, но май има някаква връзка. Вчера е била много „дива” атмосфера на снимачната площадка.  Раздаден е бил съвсем различен сценарий на актьорите, сериалът сменял посоката и всички щели да са шокирани. Днес ще снимат последния епизод с Рич и всичко се пази много секретно.Катрин Кели Ланг е била много емоционална вчера. Едва е успявала да си каже репликите.Накрая се била разкрещяла на екипа, че сериалът не може без Бридж – Брук и Ридж. Брад се ядосал и й казал да отиде в гримьорната да се успокои.  newsm78 Дали е истина всичко това май ще разберем тези дни.

# 429
Оф, за три седмици тъкмо бЕх забравИла как брукличка се слага на всеки в панталон, и вчера....оп, разни въздушни подмазвачески цАлувки на Ник-чУ.....    Joy Joy Joy  тая жена наистина е готова да се предложи на всеки, само и само да получи каквото иска.   

# 430
boldandbeautiful , защо така собственически? Защо трябва да сервилничим на едно такова "приятелство"? Това не е приятелство, а зависимост и подчинение.

# 431
  • София
Ясно значи пак св. Брук е виновна  за финале гранде за Ричко. Grinning.Мос за разлика от Ричко  се оказва по мъж, разбира се че, ще е по интересно да вкарат и Диикън в идилията им , която силно писва  вече.
Кейтата и този път  разигра  сърдечни болки, викам си аха и  нея ще изкарат от сериала, но не би, явно ще гледаме безличната и физиономия още дълго.

# 432
# 433
Кейтата и този път  разигра  сърдечни болки.................
Аха...     Mr. Green  като не й отърва нещо , и се хваща за сърцето....
Ама и Бил не й цепи басма много-много тоя път.
Как само я уведоми, че е назначил Стефи в борда и "Това е положението-Свиквай!"   Grinning   Laughing

# 434
  • София, България
Да бе, болдендбютифул, тука сме 10-20 човека, които следим сериала от профила ти. Но иначе гледам, че има по 700-900 гледания.  Другите Ора, како шъ праат?

Общи условия

Активация на акаунт