"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 447
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • somewhere near the sea
Относно Филис Дилър:

Филис започва кариерата си през далечната 1952 г. Тя получава своята известност с участията си в телевизията заедно с Боб Хоуп през 60-те години на миналия век.

По-късно Филис започва своето собствено шоу "The Phyllis Diller Show". Тя също участва редовно в комедийното предаване “Laugh In."

Дилър остава активна до самия край, появявайки се във филма от 2005 г. "The Aristocrats", в който казва мръсна шега по-добре от половината комици два пъти по-млади от нея.

В близкото минало актрисата Джоан Ривърс по време на участие в телевизионното предаване "Watch What Happens Live" заяви, че Дилър е “прокарала пътя за всичките жени-комици”.

# 511
Краят на Дързост и красота през 2013!

http://novinar.bg/news/pisah-na-siuzan-flanari-no-tia-ne-mi-otgo … ori_Mzk4Njs0.html

За съжаление, снимките прикючват през 2013 година.
Не стига, че Казанджиева работи толкова години, и че е толкова близка с филма, ами даже не знае за разминаването на номерациите.

# 512
  • somewhere near the sea
Отвратителни бяха поредните лигавения между Ник и Пам. Само преди месец той и майка му уволниха Амбър, че била непочтена... ooooh!

# 513
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
И на мен също ми беше много противна сцената с Ник и Пам, както и всяка друга с двамата. Като се има предвид на колко светлинни години са и двамата един от друг.  #Crazy Много ми е гнусно  Sick, ама Джаки показа, че освен да продаде сина си на една бабушкера за няколко модела, вече е готова на всичко като Сали Спектра  Peace; дори може вече да я наричаме така.  Mr. Green Mr. Green

# 514
Ник и Пам   newsm25 newsm25 newsm25, противно.
Много е кратичка серията, докато седна да я гледам и свърши.

# 515
Ник и Пам   newsm25 newsm25 newsm25, противно.
Много е кратичка серията, докато седна да я гледам и свърши.
Чудесно е. Отегчаващите 43 минути бяха много нещо. Е, ако върнат епизодите с Италия (Венеция), Шийла, и въобще от детството ми - и 90 мин бих търпял - защото ще е интересно. Сега 20 минути са достатъчни. А освен това, имам чувството, че съм свикнал вече с кратките серии, а в същото време действието хич не ми се струва бавно.

# 516
Наистина ли най-накрая спират записите на нови епизоди на тая боза?  newsm44 Днес гледах един епизод, ей така да видя какво е нивото. Отчайващо, едва не заспах от скука. Лиъм лежи в болницата, Бил реве до леглото му, Амбър цялата в черни сажди, Хоуп реве до леглото му, брук и Кейти се правят на много загрижени, всички задружно оплюват Амбър. Ску-кааа. Тая па брук как не я хвана срам да плюе Амбър за същото, което тя самата правеше толкова години? Нагло същество.

# 517
  • somewhere near the sea
...ама Джаки показа, че освен да продаде сина си на една бабушкера за няколко модела, вече е готова на всичко като Сали Спектра  Peace; дори може вече да я наричаме така.  Mr. Green Mr. Green
Само дето Сали нямаше претенциите на глезлата Джаки. Тя си признаваше, че краде...Аз затова посочих как наскоро тя не искаше да приеме Амбър, че нямала морал smile3527

Чудесно е. Отегчаващите 43 минути бяха много нещо.
+1  newsm10

# 518
Относно това че сериалът свършва през 2013 искам да кажа нещо-По договор телевизията е длъжна да кажа дали спира дадена продукция 6 месеца минимум предварително. Казвам случаи с Всички мои деца и Уан лайв то лив по ей би си- те казаха през март 2011 спирането на сериалите съответно през сетември 2011 и януари 2012. Си би ес направи същото с Пътеводна светлина договорът изтичаше през септември 2009,а декември 2008 се знаеше че сериала спира и тогава беше казано че и Докато свят светува ще спре през 2010.
Случаите с ДиК и БиЖ по си би ес са малко поразлични-те са външни продукции т.е. телевизията плаща на продукцията за сериала,а те и го предоставят. БиЖ е съвметно с белл драматик корпорейшън и Сони пикчърс а ДиК е на Фил-Белл продакшъл и ББЛ дистрибюшън. Си Би Ес не може да спре тези два сериала,може да не им даде ефирно пространство по тяхната ТВ (пример сериалът Страсти по ен би си бе пак външна продукция ен би си си прекрати договора с продуцента,но сериала се премести по др тв).
За спиране на ДиК през 2013 е глупаво да се говори,при положение че договорът им бе подновен за две години от август до 2012 до август 2014. И това че Стефани остава го съобщават от соап опера дайджест,това не е официален източник щом си би ес соапс ин деп казаха че напуска значи найстина напуска,това списание е на самата си би ес

# 519
Да се надяваме, че няма да спира. А чакай първо да оживеем 21.12. аз честно много се притеснявам за тоя гаден ден....

# 520
  • somewhere near the sea

# 521
Тва с лозето все едно в България Grinning Grinning Grinning

# 522
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов

ПРЕДСТОИ В "ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"

Пам хваща Ник и Дона да се целуват

Стефи предупреждава Кейти да не тормози Бил и твърди, че е приключила с него, защото обича Лиъм. Кейти не й вярва.

Скрит текст:
Джъстин ухажва Алисън. Бил му казва, че планира семейна почивка. Джъстин го закача, че харесва Стефи. Бил си мечтае как Стефи зарязва Лиъм заради него.

Хоуп и Оливър си говорят за кражбата на моделите и за младежите от дома за сираци. Той я пита как понася раздялата си с Лиъм.

Томас моли Брук да подкрепи връзката му с Хоуп, но тя вярва, че Хоуп е влюбена в Лиъм.

Брук казва на Хоуп за разговора си с Томас и я пита дали връзката между нея и Лиъм е приключила. Хоуп й признава, че още го обича и се надява, че той ще зареже Стефи.

Ридж предупреждава Лиъм да не наранява Стефи. Той не отрича чувствата си към Хоуп, но обещава на Ридж да бъде верен на Стефи. Когато обаче остава сам, Лиъм пак гледа снимката на Хоуп. В този момент тя идва и му казва, че е говорила с Брук и се надява, че Стефи ще се провали. Лиъм я уверява, че ако тя му изневери, ще я зареже.

Брук казва на Ридж, че Хоуп още е влюбена в Лиъм, но той й казва да не се намесва в брака на дъщеря му Стефи и Лиъм.

Брук заварва Дона да украсява лодката на Ник и я пита защо още е при него. Дона й казва, че Ник не е крадец.В този момент идва Ник и Брук иска обяснение. Ник казва на Брук, че кражбата на моделите няма да разори "Форестър Криейшънс", и Дона се досеща, че той е знаел. Ник я моли да не се карат и й напомня, че кражбите на модели са редовна практика в модния бизнес. Тя го моли да й каже кой е крадецът, но той отказва. Дона решава да се изнесе.

Форестър нямат какво да покажат на ревюто си. Ридж вярва, че кражбата е на вътрешен човек и двамата с Ерик решават да пазят новите си модели вкъщи.

Хоуп и Стефани се чувстват виновни пред Бевърли.

Брук се оплаква на Ридж, че Ник е излъгал нея и Дона. За да я развесели, Ридж и предлага да пеят коледни песни, но тя няма настроение. Той се чуди дали Стефани ще успее да убеди Бевърли да й прости.

Стефани се извинява на Бевърли и я моли да се върне да работи за нея. Хвали я, че се справя без ничия помощ.

Дона казва на Кейти, че Ник я е подвел, но тя разбира желанието му да спаси "Джаки М".

Ник и Джаки заварват Пам да украсява дома им. Тя си изпросва целувка от Ник и му благодари, че я е поканил за празниците. Ник е раздразнен от идването й, но Джаки му напомня, че дължат успеха си на нея. Ник съжалява, че е ограбил Форестърови и че е провалил връзката си с Дона. Джаки го съветва да обърне внимание на Пам.

Приятел на Ник, облечен като елф, донася коледни подаръци на малкия Джак. Дона идва и Джак я моли да му почете. Тя обаче иска първо да се извини на Ник за острия си тон. Той я целува. Пам ги вижда и побеснява.

Ерик и Ридж настояват частните детективи да открият крадеца на моделите колкото се може по-скоро. Мадисън им съобщава, че ще замества Пам, която е болна. Ерик я инструктира да отказва каквито и да е коментари за ревюто.

Стефани казва на Ерик, че Бевърли още им се сърди. Той й предлага да натоварят Томас с организацията на спонсорските програми за сиражите. Бевърли изненадващо се завръща и Стефани я прегръща.

СЛЕДВА: Без да иска, Томас завежда Хоуп на същия курорт, на който са Стефи и Лиъм

източник: в. "Тв Сага"

# 523

Мен повече ще ме заинтригува снимка "Брук копае лозе"  Joy Joy Joy

# 524
  • somewhere near the sea

Мен повече ще ме заинтригува снимка "Брук копае лозе"  Joy Joy Joy
От Франция е Grinning

Малко скрийншотове:

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 14:27 от Marsia

Общи условия

Активация на акаунт