"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 428
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
  • somewhere near the sea
А и всичко, което е химия днес не се толерира. NaughtyОсобено богаташите дават луди пачки за биопродукти

# 61
А ти как ще оправдаеш поведение на малоумницата с която след седмица ще си имате вземане даване  да се опитва да разруши брака на идиота Лаим и Стефи задна с простата си майки...... Ричко хич не ми се коментира.

И къде й изчезна морала? Що се  kiss kiss с женен мъж?
И аз да съм на мястото на Хоуп и аз ще се опитам да разруша този така наречен брак.Те (Лиъм и Хоуп) дори не се изясниха двамата помежду си и Стефи има голяма вина в това, както Бил.Хоуп и тя има вина и си я призна, но Стефи не биваше да се намесва.А какво се ядосваш на Ричко? Така като го гледах днес той взе страната на Тейлър и Стефи... newsm78

Не може да надмине Брук, спокойно, даже когато оправяше гаджетата  на дъщерите си те  бяха виновни, тя без да иска ги сексува
Ами както въри Стефи може и да я надмине.След 20 години пак ще си говорим  newsm39

Ние нищо няма да казваме. Вие ще го направите. Просто ще се сетите думите, с които оправдавахте Брук, когато скачаше от брат на брат и от зет на зет
Знаех си, че ще намесете Брук и ще я сравнявате със Стефи.Брук да, направи доста грешки, но и Стефи не й отстъпва   chef Смешното обаче е, че доскоро Стефи обвиняваше каква била Брук, а тя същата стана  Whistling

# 62
Чудно ми е как Бил Спенсър още не се е изказал по темата?  Grinning

Томас в новите епизоди Стефи е на светлинни години от Брук. Не се притеснявай ще си признае грешките, но ще страда повече отколкото някоя героиня е страдала в тоя сериал. Единствено ще се гледа щастието на оная малоунма идиотка Надинка. Всичко и всички ще тичат и ще защитават нея, щото сигурно горкичката не мой да са опрай в тоя живот без маминка и родата й балабар със цялото стадо Форестър, с изключение на Томас и Тейлър.

# 63
  • somewhere near the sea

Знаех си, че ще намесете Брук и ще я сравнявате със Стефи.Брук да, направи доста грешки, но и Стефи не й отстъпва   chef Смешното обаче е, че доскоро Стефи обвиняваше каква била Брук, а тя същата стана  Whistling
Е, и? Той мъжът й я намеси и я сравни с майка му, ние защо да не го правим?
Впрочем какво значи "същата"? Жертва ли имаш предвид Joy Щото, нали Брук все била жертва на този и онзи.
Сега друго да питам: Колко трябва да чака Лиам, че да се обяснява с Хоуп? Мислите ли, че ако беше чакал, тя нямаше да го врътка и да му се цупи дни наред, да му набива канчето за всички земни грехове? Стефи не го е стиснала за врата. Може да е постъпил импулсивно, но Надка какво направи- много умна, нали? Сега ще му троши камъни на тиквата и ще му вменява вина под диктовката на майка си.

# 64
  • Край ''синьосиньото синьо море''

На годините на Стефи, брук вече беше скрила писмото на уж най-добрата си УМИРАЩА приятелка с цел да й отмъкне годеника,беше прелъстила баща му,само и само да се докопа до фамилията,после обърна и брат му, пак с цел да ОСТАНЕ във фамилията....смогна да народи и деца за затегач... Whistling
И сега таа скрофа вее знамето на честността, добродетелта и морала.....Еййй ooooh! Whistling
Че и бута онуй нефелното и то да се ерчи......Сякаш някой му е длъжен, да му лапа егоизма и прищевките, и побърканите му представи за живота..... Angry smile3511
За сега Стефи не е предала приятел, не е разбила семейство и деца от баща със спорен семеен статус не е родила.... Naughty
Прав си Thomas Forrester, няма място за сравнение!!!! Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 21:12 от susy

# 65
Нямам време да гледам, затова   bouquet  bouquet  bouquet, Марси!

# 66
И още!!!!
Стартовата позиция на брук и Стефи е различна... Naughty
Едната е МИШКА от Долината, дето гледа с острите си зъбки да докопа мазното сиренце от Бевърли хилс......Другата е ПРИНЦЕСА, родена със сребърна лъжица в устата...... Naughty
Коя ли се води от любовта и коя плюнчи молива и смята келепира!!!!!! smile3515

# 67
Сузи  Peace права си, но колко пъти трябва да им се обяснява на останалите фенове на сериала очевАдното  ooooh!

# 68
  • Пловдив

На годините на Стефи, брук вече беше скрила писмото на уж най-добрата си УМИРАЩА приятелка с цел да й отмъкне годеника,беше прелъстила баща му,само и само да се докопа до фамилията,после обърна и брат му, пак с цел да ОСТАНЕ във фамилията....смогна да народи и деца за затегач... Whistling
И сега таа скрофа вее знамето на честността, добродетелта и морала.....Еййй ooooh! Whistling
Че и бута онуй нефелното и то да се ерчи......Сякаш някой му е длъжен, да му лапа егоизма и прищевките, и побърканите му представи за живота..... Angry smile3511
За сега Стефи не е предала приятел, не е разбила семейство и деца от баща със спорен семеен статус не е родила.... Naughty
Прав си Thomas Forrester, няма място за сравнение!!!! Mr. Green

Изцяло подкрепям!!!  newsm10  202uu

# 69
 newsm78
Сузи  Peace права си, но колко пъти трябва да им се обяснява на останалите фенове на сериала очевАдното  ooooh!
Е, Дрийми....Луд умора няма!!!! Mr. Green Докато и последният ''фен'' на брук престане да я ПРЕВЪЗНАСЯ, СРАЗЕН от фактите!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green rotfImbo
Дет'се вика а дано, ама надали!!!! Joy

# 70
Ще си дочета старата тема тия дни.

Сузи, Дрийм -   bouquet Страхотни сте!

# 71
Рич:''Говориш като майка ми!!!''
Брук:''Само дето тя сгреши за мен, а аз не греша за Стефи!!!

Не знам защо тук не се коментира повече това важно изказване на Брук, от което на човек може да му стане лошо. Sick Сценаристите набутват в устата на тази героиня такива нелепици, а заблудените й фенчета слушат и приемат всичко такова, каквото е казано... без и за миг да се замислят над идеите, скрити зад тези набутани в устата й думи! Смешно звучи, наистина, но дори и в страшно бозавия ДиК и до ден днешен си има дълбоки, завоалирани идеи... Но фенчетата на Брук не са от хората, които съумяват да ги схванат. Затова винаги ще продължават да обвиняват за какво ли не Стефи, Стефани, Тейлър и др... а междувременно ще изтъкват Брук като несправедливо оплювана мъченица. ooooh!

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 00:02 от SuperGeorgi

# 72
Рич:''Говориш като майка ми!!!''
Брук:''Само дето тя сгреши за мен, а аз не греша за Стефи!!!

Не знам защо тук не се коментира повече това важно изказване на Брук, от което на човек може да му стане лошо. Sick Сценаристите набутват в устата на тази героиня такива нелепици, а заблудените й фенчета слушат и приемат всичко такова, каквото е казано... без и за миг да се замислят над идеите, скрити зад тези набутани в устата й думи! Смешно звучи, наистина, но дори и в страшно бозавия ДиК и до ден днешен си има дълбоки, завоалирани идеи... Но фенчетата на Брук не са от хората, които съумяват да ги схванат. Затова винаги ще продължават да обвиняват за какво ли не Стефи, Стефани, Тейлър и др... а междувременно ще изтъкват Брук като несправедливо оплювана мъченица. ooooh!
Кого наричаш заблуден бе? Мери си приказките, Ягуар! newsm66 newsm66 newsm66

# 73
# 74
а заблудените й фенчета слушат и приемат всичко

Цитат
Но фенчетата на Брук не са от хората, които съумяват да ги схванат.
Престани с тая истерия,която демонстрираш дълги години в темата срещу факта,че Главната Героиня има фенове Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Няма по-нормално нещо от тУЙ,човек който гльода цял живот един сериал,той да харесва ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ,ясно ли ти е Naughty Naughty Naughty Naughty
Ако ти е толкова непонятен този факт,проблема е сериозен Naughty

Общи условия

Активация на акаунт