"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 418
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Чудно ми е как сега ще оправдаете Стефито  Whistling Whistling Whistling Как нагло лъжеше и гледаше в очите СЪПРУГА си Лиъм  #Crazy Ако е толкова сигурна в брака си, щеше да си признае как тя и безкрупулния тип Бил спряха лифта  santa2
Не може да надмине Брук, спокойно, даже когато оправяше гаджетата  на дъщерите си те  бяха виновни, тя без да иска ги сексува

# 46
  • somewhere near the sea
И преди Брук имаше известна , голяма и печеливша в модата  фирма.
Кога е било това newsm78 Бъркаш Naughty
Брук заради тази "Вяра"  взе контрола над "Форестър", отне компанията, без да ѝ  мигне окото и както Кейти по-късно се разпорежда доста време.
Дейвид, като само на Брук се дължи просперитета на "Форестър", защо сестри Логан не го спасиха, когато Стефани отиде в "Джаки М""  Истината е, че Логан винаги само са се пречкали.
 Но Брук наистина заприличва все повече на Стефани, а Стефи на нея.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 17:45 от Marsia

# 47
# 48
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Чудно ми е как сега ще оправдаете Стефито  Whistling Whistling Whistling Как нагло лъжеше и гледаше в очите СЪПРУГА си Лиъм  #Crazy Ако е толкова сигурна в брака си, щеше да си признае как тя и безкрупулния тип Бил спряха лифта  santa2
Разбира се, че ОЩЕ не е сигурна в брака си! NaughtyДостатъчно е УМНА, за да схване, че една 1-годишна връзка не може да се заличи за един ден.. Naughty.Достатъчно е УМНА, за да разбира, че сигурно ще има носталгия(Лиам) по миналите дни... Naughty..Достатъчно е УМНА и разбира, че трябва да спаси това добродушно момче от ..''Гнездото на осите''... Naughty..Дори и с цената на ЛЪЖА.. Sad..БЛАГОРОДНА!... Naughty Naughty Naughty...И всичко това защото го ОБИЧА......(за друго досега няма индикации!) Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 49
  • somewhere near the sea
Чудно ми е как сега ще оправдаете Стефито  Whistling Whistling Whistling Как нагло лъжеше и гледаше в очите СЪПРУГА си Лиъм  #Crazy Ако е толкова сигурна в брака си, щеше да си признае как тя и безкрупулния тип Бил спряха лифта  santa2
Ние нищо няма да казваме. Вие ще го направите. Просто ще се сетите думите, с които оправдавахте Брук, когато скачаше от брат на брат и от зет на зет

# 50
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Стефи да обича някого, освен себе си не може. Причината поради, която се омъжи за Лиъм е, за да го раздели с Хоуп, за да може така да си отмъсти както на нея, така и на всички Лоугън.  Peace
И сега най-безсрамно лъже, защото иска Хоуп вън от картинката.  ooooh! Ама ще бъде за кратко женена за глупчото.  Grinning

# 51
Стефи да обича някого, освен себе си не може. Причината поради, която се омъжи за Лиъм е, за да го раздели с Хоуп, за да може така да си отмъсти както на нея, така и на всички Лоугън.  Peace
И сега най-безсрамно лъже, защото иска Хоуп вън от картинката.  ooooh! Ама ще бъде за кратко женена за глупчото.  Grinning

Знаеш че не е вярно. Само търсиш начин да ги оправдаеш.

# 52
  • София
Брук заради тази "Вяра"  взе контрола над "Форестър", отне компанията, без да ѝ  мигне окото и както Кейти по-късно се разпорежда доста време.
Дейвид, като само на Брук се дължи просперитета на "Форестър", защо сестри Логан не го спасиха, когато Стефани отиде в "Джаки М""  Истината е, че Логан винаги само са се пречкали.
 Но Брук наистина заприличва все повече на Стефани, а Стефи на нея.
Вярно е че първите серии ми се губят, но нали стария Мечо беше утвърден дизайнер , Ричко и той а Стефани беше някакъв директор....

# 53
  • Пловдив
Това са абсолютни глупости. От всякъде си личи, че тя обича Лиъм. Наистина сияе когато е с него. И щом за Брук са разрешени всякакви методи, когато се бори за любовта си, значи и за Стефи са!

# 54
Интересно е станало тук...    Grinning
Мисля, че тук стана малко объркване....   Изречението би трябвало да е :"И преди брук и "Вяра", ФК си беше известна дизайнерска фирма с име в бранша.
А така написано, като в цитата, звучи, все едно И брук е ИМАЛА известна, голяма и печеливша фирма.
Ама може и аз да не съм схванала...   Simple Smile

Чудно ми е как сега ще оправдаете Стефито  Whistling Whistling Whistling Как нагло лъжеше и гледаше в очите СЪПРУГА си Лиъм..................
Ами, сетИ се как оправдавахте баба брукаситка за лъжите и манипулациите й, може да ги тропосаш на Стефи.   Simple Smile

# 55
Стефи да обича някого, освен себе си не може. Причината поради, която се омъжи за Лиъм е, за да го раздели с Хоуп, за да може така да си отмъсти както на нея, така и на всички Лоугън.  Peace

И откъде е тази информация newsm78 newsm78 newsm78
Защо пък да НЕ МОЖЕ да обича!!!!!! ooooh!
Може би изборът й не е правилен (поне на мен не ми харесва!),но това няма нищо общо с ОБИЧТА, по принцип!!!!
Като си помисля, по колко магарета съм си падала!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 56
  • София
Интересно е станало тук...    Grinning
Мисля, че тук стана малко объркване....   Изречението би трябвало да е :"И преди брук и "Вяра", ФК си беше известна дизайнерска фирма с име в бранша.
А така написано, като в цитата, звучи, все едно И брук е ИМАЛА известна, голяма и печеливша фирма.
Ама може и аз да не съм схванала...   Simple Smile

Чудно ми е как сега ще оправдаете Стефито  Whistling Whistling Whistling Как нагло лъжеше и гледаше в очите СЪПРУГА си Лиъм..................
Ами, сетИ се как оправдавахте баба брукаситка за лъжите и манипулациите й, може да ги тропосаш на Стефи.   Simple Smile
Разбра ме Краси, в бързината да  не пропусна нещо в оплюването на Брук, то не че е малко но....точно това имах предвид

# 57
По повод на ''ВЯРА"
70-те години на миналия век,''текстилни химици'' измислиха две ''революционни'' материи...''Ямболен'',заместител на лек памучен плат и ''Тропикал''-ерзац,  на вълнен плат......БЕха мноо модерни,,,Не се мачкаха....само дето някои хора получаваха обриви, щото материите бяха 100% химия.....Та за известно време ''изобретателите'' направиха пачки.....В последствие от тези материи правеха само артикули за бита като работни гащеризони и покривки за маса.........Та и с брукината ''вяра''....''Ден до пладне''.....Ай, да не й се приписва тооолкУз голЕм принос..... Whistling

Рич:''Говориш като майка ми!!!''
Брук:''Само дето тя сгреши за мен, а аз не греша за Стефи!!!
Баси, наглото,себично,егоцентрично,самовлюбено,самонадеяно и глупаво същество!!!!!! ooooh! Sick

# 58
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
susy, извинявай, ама къде са 70-те, къде 90-те.  Naughty Пък всяка страна прави различни открития и после се пренасят от държава на държава. А се сменят и материалите, химическите вещества и всичко.  Peace

# 59
susy, извинявай, ама къде са 70-те, къде 90-те.  Naughty Пък всяка страна прави различни открития и после се пренасят от държава на държава. А се сменят и материалите, химическите вещества и всичко.  Peace
Дадох само един аналогичен пример и то съвсем истински, а не измислен от нЕк'ви напушени сценаристи....Всяко откритие за времето си е ФАКТОР, но в последствие потъва в ежедневието и няма чак такава стойност, както в началото.....Справка: електричеството, телефонът, компютърът, ролковата тоалетна хартия,сандвичът....и др. и др. и др...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт