"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 409
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
И аз съм фен на Бил! И на Стефи. А най-много на Бил и Стефи като двойка:) Искам да помоля, ако някой знае, да ми напише в скрит текст или в бяло, дали и кога Бил и Стефи ще са заедно.

# 31
И аз съм фен на Бил! И на Стефи. А най-много на Бил и Стефи като двойка:) Искам да помоля, ако някой знае, да ми напише в скрит текст или в бяло, дали и кога Бил и Стефи ще са заедно.

Да, наистина бяха хубава двойка, но на мен повече ми харесват Лиъм и Стефка Junior!
П.С. Да видим сега какво ще каже Стефи, когато разбере, че нейният съпруг е ходил при Надка!  fight

Може ли някой да каже какво ще стане в ДиК след сватбата на Лиъм и Хоуп?

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 13:23 от Bill Spencer

# 32
  • Пловдив

Нещо бъркаш. Бил и Стефи никога не са били двойка, Бил я заряза smile3514. Настина, би било хубаво да са заедно, ама Стефка взе, че се ожени за Лиъм. Но пък стана добре!  newsm10

Simple Smile Не бъркам, все пак за кратко бяха двойка, пък ако ще и за дни да е. Иначе внимателно гледам, и знам какво се случва, но нали знаеш, надеждата умира последна... аз мисля, че Бил и Стефи много си пасват и затова ми се иска да са заедно.

# 33

Нещо бъркаш. Бил и Стефи никога не са били двойка, Бил я заряза smile3514. Настина, би било хубаво да са заедно, ама Стефка взе, че се ожени за Лиъм. Но пък стана добре!  newsm10

Simple Smile Не бъркам, все пак за кратко бяха двойка, пък ако ще и за дни да е. Иначе внимателно гледам, и знам какво се случва, но нали знаеш, надеждата умира последна... аз мисля, че Бил и Стефи много си пасват и затова ми се иска да са заедно.

Не съм прочел правилно, редактирах коментара си  newsm10

# 34
  • Пловдив
Лиъм е голям шемет. Повече прилича на онзи п..ьо Рич, отколкото на баща си Бил. Не понасям такива мъже!
Надка е точно като за Лиъм, и тя шемет Simple Smile Иначе като визия Лиъм ми допада, но като поведение - никак, никак  Sick

# 35
Лиъм е голям шемет. Повече прилича на онзи п..ьо Рич, отколкото на баща си Бил. Не понасям такива мъже!
Надка е точно като за Лиъм, и тя шемет Simple Smile Иначе като визия Лиъм ми допада, но като поведение - никак, никак  Sick

Тъй де, нали Лиъм мислеше, че Ричко е баща му, после пък Торн се надяваше да му е син... И накрая се оказа, че е син на Бил  newsm62

# 36
  • София
Тъпата бяла  птица Надка не се е научила от мама си  голямата патка да влетява и да проваля бракове Simple Smile
Ало сценаристите сложете  Брук и Ричко в кревата  отдавна не сме виждали Брук по гащи. Вече видяхме  че мисленето  не се отдава на Брук,  видяхме  само че злобата  и отмъщението и е в повече Laughing Laughing Laughing

# 37
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Мисленето не било се отдавало на Брук?!  Shocked Да бе, да!!! Ако не беше Брук кой щеше да измисли формулата "Вяра"?  Peace Ако не беше Брук кой щеше да прослави Форестър и да им докара пари, за които не са си и мечтали?  Thinking Пък Брук е напълно права за това, което се случи в Аспен. Стефи се омъжи за Лиъм с помощта на Доларчо Бил, който спря лифта. Браво на Брук!   bouquet  bouquet Пък и в новите епизоди Брук отново показва колко се е променила и има много повече морал отколкото Стефи, Стефани и другите.
Ало, баба Пами, коя си ти ти, че да казваш: "Пази се от Хоуп. Тя е Лоугън." Мале, мале, ами ти нали си влюбена в бащата на Брук, Кейти и Дона?  Naughty После и ти ще си Лоугън. Така че и  с теб ще трябва да внимават другите.  Joy Joy Joy hahaha

# 38
  • София
И преди Брук имаше известна , голяма и печеливша в модата  фирма. Вярно че когато се мяташе  в18790 поредни серии по гащи в така прочутата си  спалня, в която се смениха  същия брой мъжове, продажбите малко  се покачиха. В последно време не са ни припомняли  че  "Вяра" е върха на материите Simple SmileЗабелязвам че в Америка и простите колежанки от село  успяват да измислят нещо ново   докато  развеждат поредния мъж  осъзнавайки че това е мъжа на живота и Laughing Laughing Laughing Laughing.....
В предната серия викам аха-аха  ще откъснат  розичката Надкина, ама не би, те пак говорят ли , говорят. Мамата на Надка, на нейната възраст, само с поглед смъкваше гащите си, да се надяваме че в следващите серии ще заприлича на мама си Joy Joy Joy Joy

# 39
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Мале колко нагло лъже малката Стефи.  ooooh! От къде ли се е научила? А, ами да - от баба си Стефани, вечната манипулаторка.  Naughty

# 40
  • София
Ако съм мъж  веднага  ще бягам с мръсна газ от Стефка, непрекъснато  го кара да обяснява, да се чувства виновен , няма секс , е за какво по-дяволите  да има и връзка Grinning. Заради пърхащите пера на патицата Надка , никои нормален мъж  не би я търпял, колкото и мъжете в сериала да не са много мъже Joy Joy Joy Joy

# 41
Лиам, Лиам, кой ли не може да го излъже него, като започнем от Амбър, майка й, Хоуп го лъга с Оливър  Mr. Green Чудя се какво намира Стефи в тоя плужек   ooooh!

# 42
  • somewhere near the sea

Лиъм признава на Хоуп, че е получил посланието и е отишъл на върха на планината. Хоуп казва, че Steffy някак си е разбрала и се е озовала там първа. Тя казва, че е сгрешила и е трябвало Лиъм да бъде на първо място през цялото време. Толкова съжалява. Опитала на следващия ден след неговото ергенско парти да му каже, но се сблъскала със Steffy, която вече е била с пръстена ѝ . Наранена е, но все още вярва в тях. Тогава е открила, че е напуснал града, така че  го последвала там. Steffy се е намесила и нищо не е могла да направи, освен да гледа сватбата от кабинковия лифт ..... Steffy и мъжът, когото обича.

Брук разпитва Steffy как се е случило всичко. Steffy се подиграва на нейните подозрения, че  би могла някак си да  спре  кабинковия лифт. Брук казва, че никога  Лиъм не е очаквал да я види там на върха на планината в сватбена рокля. Хоуп и Лиам са предназначени да бъдат заедно и бракът може да бъде анулиран.
Ridge намира Маркъс, който е на обяд с Dayzee. Иска от него да продължи връзките с пресата относно  линията „надежда за бъдещето” и да отхвърли всички спекулации около сватбата на  Лиъм.
Брук казва на Ридж, че на него може да не му хареса, но  току-що е видяла Steffy и ѝ е казала, че е съобщила истината на Лиъм. Тя трябва да защити дъщеря си, когато е наранена. Той иска тя да спре да се намесва и да остави Steffy и Лиам да продължат живота си. (така се молеше и Ерик, ама кой го слушаше...)Брук заявява, че обича дъщеря си, знае, че и Ридж я обича, но тя няма същите чувства към Стефи. Тя манипулира хората и създава интриги...
Ридж: "Не искам да го казвам, но майка ми казваше същото за теб"
Брук: "Аз не съм като майка ти!" Ридж: "Но говориш също като нея!"

Пам  предупреждава Steffy, че Лиъм е в офиса на Ridge с Хоуп....
Надежда казва на Лиъм, че  иска  да се върне назад и да поправи всичко това, но е твърде късно. Той е женен. Трябва да е имал много по-силни чувства към Steffy, отколкото към нея някога. Сватбата се случи толкова бързо. Стана както Steffy искаше да я направят възможно най-скоро.

Steffy се втурва, но преди  да може да изгони Хоуп, Лиъм пита дали е знаела, че Хоуп е в Аспен и дали  има нещо общо със затварянето ѝ  в кабинковия лифт. Защото ако е така, значи го е вкарала в капан.

Лиъм повтаря, че би искал да знае дали Steffy има нещо общо с това. Тя заобикаля този въпрос и напомня на Лиъм, че те отлетяха в Аспен за романтично бягство. Не е могла да знае, че Хоуп ще ги последва там, тъй като никой, освен Бил  не е знаел кое е мястото, където те са отишли. Обръща се към Хоуп и казва, че беше с мъжа, когото обича, и това е всичко, което има значение. Този разпит не е честен. Присмива се на идеята, че може да се спре  кабинковия лифт. Казва на Лиъм, че се опитва да разбира, но Хоуп няма право да я държи отговорна за случилото се.

Ridge казва на Брук, че  не вярва в теорията за конспирация, която Steffy уж причинила. Това би означавало, че Лиъм е глупак, а той не вярва. Тя парира, че Steffy би направила всичко, за да съблазни Лиъм. Има това влияние върху мъжете.
Въпреки че вратата е затворена, Тейлър ги прекъсва и е ужасена, че Брук говори за Лиъм и насърчава Хоуп, да говори с него. Ridge повтаря отново, че не му харесва дъщерите му да са влюбени в един и същи мъж – това ще нарани едната.

Steffy припомня на Лиъм, че случилото се в планината е импулс. Нека знае, че никога не би направила това, което я пита. Лиъм иска да чуе отново, че Steffy не е знаела нищо за Хоуп, че там. Тя го гледа право в очите и отговаря  три пъти, че не е знаела нищо за спирането на кабинковия лифт. Хоуп не вярва, според нея Steffy може да лъже лесно. Steffy казва на Хоуп, че обича мъжа си и ще му бъде любовница, приятел, истински спътник. Той никога няма да има основание да се съмнява кои са приоритетите ѝ, както ставаше до сега. Винаги ще бъде на първо място за нея. Той е №1 в живота ѝ. Излиза.
Тейлър се оплаква на Ридж, че това е лов на вещици. Брук е твърдо решена да продължи, докато не  разбере истината. Ridge ги увещава, че са без значение резултатите, всички ще трябва да приемат решението на  Лиъм.

Хоуп казва на Лиъм, че може да е незряла и глупава, но той отиде по-далеч в неговата глупост. Това било глупост на съвсем друго ниво. Целуна Steffy докато бяха сгодени, а след това бързо се ожени за нея, преди да може да му обясни. (Ами нали искаше да говорят, тя му затвори) Тя била готова да му се отдаде( бреййййй, сякаш ще му дава слънчев прах). Зачита брака, така че  ще се придържа към това. Целува го за довиждане и  му пожелава късмет.

Оооох,пак преговор... ooooh! ooooh!

Значи когато Стефи страдаше от Рик, това е нищо според Брук. Или не се е състояло?
Ридж трябва да обича дъщеря ѝ, да разбира и прощава на сина ѝ, но тя нямала същите чувства към неговото дете. Супер лоялност, няма що.

Ето, нали ви казах...: "Въ'ри при жена си, не съм за тебе!!!" smile3513

# 43
Чудно ми е как сега ще оправдаете Стефито  Whistling Whistling Whistling Как нагло лъжеше и гледаше в очите СЪПРУГА си Лиъм  #Crazy Ако е толкова сигурна в брака си, щеше да си признае как тя и безкрупулния тип Бил спряха лифта  santa2

# 44
Чудно ми е как сега ще оправдаете Стефито  Whistling Whistling Whistling Как нагло лъжеше и гледаше в очите СЪПРУГА си Лиъм  #Crazy Ако е толкова сигурна в брака си, щеше да си признае как тя и безкрупулния тип Бил спряха лифта  santa2

А ти как ще оправдаеш поведение на малоумницата с която след седмица ще си имате вземане даване  да се опитва да разруши брака на идиота Лаим и Стефи задна с простата си майки...... Ричко хич не ми се коментира.

И къде й изчезна морала? Що се  kiss kiss с женен мъж?

Общи условия

Активация на акаунт