. Настина, би било хубаво да са заедно, ама Стефка взе, че се ожени за Лиъм. Но пък стана добре! 
Не бъркам, все пак за кратко бяха двойка, пък ако ще и за дни да е. Иначе внимателно гледам, и знам какво се случва, но нали знаеш, надеждата умира последна... аз мисля, че Бил и Стефи много си пасват и затова ми се иска да са заедно.
. Настина, би било хубаво да са заедно, ама Стефка взе, че се ожени за Лиъм. Но пък стана добре! 
Не бъркам, все пак за кратко бяха двойка, пък ако ще и за дни да е. Иначе внимателно гледам, и знам какво се случва, но нали знаеш, надеждата умира последна... аз мисля, че Бил и Стефи много си пасват и затова ми се иска да са заедно.
Иначе като визия Лиъм ми допада, но като поведение - никак, никак 

Ако не беше Брук кой щеше да прослави Форестър и да им докара пари, за които не са си и мечтали?
Пък Брук е напълно права за това, което се случи в Аспен. Стефи се омъжи за Лиъм с помощта на Доларчо Бил, който спря лифта. Браво на Брук!
Пък и в новите епизоди Брук отново показва колко се е променила и има много повече морал отколкото Стефи, Стефани и другите.
После и ти ще си Лоугън. Така че и с теб ще трябва да внимават другите.
Забелязвам че в Америка и простите колежанки от село успяват да измислят нещо ново докато развеждат поредния мъж осъзнавайки че това е мъжа на живота и
. Заради пърхащите пера на патицата Надка , никои нормален мъж не би я търпял, колкото и мъжете в сериала да не са много мъже

Как нагло лъжеше и гледаше в очите СЪПРУГА си Лиъм
Ако е толкова сигурна в брака си, щеше да си признае как тя и безкрупулния тип Бил спряха лифта 
с женен мъж? Препоръчани теми