"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 406
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Моля  тези  , които са гледали  бозицата  в Америка, да ме светнат  , в крайна сметка   в близките серии ще имаме ли откъсната розичка или напротив Joy Joy Joy Joy. Гледам че  Лиъмчо и  бръкна  под блузката , и чудо Нада не се дръпна, като ощипана мома, ама знам ли.... Joy Joy Joy Joy
И Лиъмчо след Кама сСутрите  на Стефи, ще  се предаде  ли, след непорочния секс

# 16
  • somewhere near the sea
dmaria, след има- няма стотина наши епизода. Joy Надето първо ще се , докато не стане  smile3517 и после чак

През това време Лиам(язък, че е син на Бил- те да вземат пак да направят тест Thinking) ще точи ...

# 17
  • София
dmaria, след има- няма стотина наши епизода. Joy Надето първо ще се , докато не стане  smile3517 и после чак

През това време Лиам(язък, че е син на Бил- те да вземат пак да направят тест Thinking) ще точи ...
Искаш да кажеш че  още сега ще зареже младата Стефка , ли?Или ще си я ползва пък ще сънува изтръпналата Надка Grinning Grinning Grinning Grinning
И изобщо крайно несправедливи са тези  писачи  на историите във филма,   не може  селянките от долината само да получават, а другите  герои да им се отнема.  Освен ако идеята не е  че в Хамерика и от село да си,  майка ти да е проста  сервитьорка , баща ти да те е зарязал, ти  да си обикновена  колежанка, искаш ли, напорист ли си постигаш т.н. америкарска мечта/ съпруг  милионер и голяма къща в ЛА/ Laughing Laughing Laughing Laughing

# 18
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Значи докъм Димитровден шЪ гледаме стискане на кълки, мокри сънища и като цяло smile3507
А да видим колко зрителЕ шъ устискат.... Mr. Green tooth tooth tooth

# 19
Аааа, не! Аз не съм съгласен Лиъм да зареже Стефиту!

Между другото, все още се чудя, как може Надка, на баба Брук малкото момиченце, така да отиде там... в онзи град, на който му забравих името, и да развали релакса на бъдещите младоженци!  newsm12

А пък в днешната серия, Лиъм като разбра, че Надка е видяла сватбата, че е била там, веднага отиде при нея! Аз ако бях, щях да си стоя вкъщи и да се "таковам" със Стефка Junior!

И помнете, че ще направя всичко възможно, за да може Хоуп да не се ожени за Лиъм!  #2gunfire

# 20
Томас, душко, ти да не би да си в Австралия, където сега е зима? Или халюцинираш снежни човеци newsm62
Да, бях ял някакви боровинки  ooooh!

Между другото, все още се чудя, как може Надка, на баба Брук малкото момиченце, така да отиде там... в онзи град, на който му забравих името, и да развали релакса на бъдещите младоженци!  newsm12

А пък в днешната серия, Лиъм като разбра, че Надка е видяла сватбата, че е била там, веднага отиде при нея! Аз ако бях, щях да си стоя вкъщи и да се "таковам" със Стефка Junior!

И помнете, че ще направя всичко възможно, за да може Хоуп да не се ожени за Лиъм!  #2gunfire

От къде знаеш български,  Биле  newsm12

# 21

Между другото, все още се чудя, как може Надка, на баба Брук малкото момиченце, така да отиде там... в онзи град, на който му забравих името, и да развали релакса на бъдещите младоженци!  newsm12

И помнете, че ще направя всичко възможно, за да може Хоуп да не се ожени за Лиъм!  #2gunfire

Здравей Бил. Добре дошъл. От незнам колко време не бях чела по свеж коментар от твоя. Страхотен си.

ПП : Аз съм луда фенка на Стефи.

Томас с тея боровинки тотално ме довърши.   love001

# 22

Здравей Бил. Добре дошъл. От незнам колко време не бях чела по свеж коментар от твоя. Страхотен си.

ПП : Аз съм луда фенка на Стефи.

Всички, в тази горещина, имаме нужда само от малко свежест /като свежия коментар  smile3503/, сладолед и Дързост и красота!

# 23
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Всички, в тази горещина, имаме нужда само от малко свежест /като свежия коментар  smile3503/, сладолед и Дързост и красота!

И студена бирааааа!!!!! Mr. Green beer beer3 beer2 cheers

Bill Spencer , добре дошъл!!!!!! Party

# 24
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Добре дошъл, Бил и от мен! И аз се развеселих от коментара ти.  Mr. Green
П.П: Аз пък съм си фен на Брук.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 22:50 от David_Charvet

# 25
Стефани е точно толкова гадна, колкото светица е брук  Mr. Green

# 26
Каква хубавица  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 27
Да ви кажа, аз преди не бях фен на Бил. Особено когато взе на Ричко "Forrester Creations" и направи  Кейтиту изпълнителен директор...

А пък сега, той иска Лиъм и Стефка да са заедно, не ще вече тази Надка, дето само разиграва сина му...  smile3501

А пък тоя Рич го намразих вече! Той нарича Надка своя дъщеря /ще види той като се върне Дикън  smile3508 /

П.С. Може ли някой да каже какво ще стане в ДиК след сватбата на Лиъм и Хоуп?

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 11:53 от Bill Spencer

# 28
И аз не бих върнала Долар Бил, така че ме бройте към фенките му  Laughing
Аз малко съм пас сега от сериите, че ми затъпяха яко  #2gunfire

# 29
  • somewhere near the sea
Ааааа Naughty , момичетаааа, да не ставаме на кълбо
Едно време се бяхме наредили на опашка за Масимо  hahaha(с маторя)... Joy Помните ли?

Общи условия

Активация на акаунт