Кого наричаш заблуден бе? Мери си приказките, Ягуар!

Верно, че не им се сменят само декори, ама да си подхвърлят един и същи апартамент през 20-тина серии 
заради любимия ни филм. Гледам си го сутрин като пич 

ох, чак се възмущавам на себе си, че зяпам тия глупости
Тя най-безсрамно излъга Лиъм в очите пред Хоуп, че не знаела, че тя е била в Аспен.
Но няма защо да се очудвам, щом Томас успя да излъже баща си, че е правил секс с Брук на острова, какво й коства на Стефи да излъже в своя полза.
Тя най-безсрамно излъга Лиъм в очите пред Хоуп, че не знаела, че тя е била в Аспен.
Но няма защо да се очудвам,щом Томас успя да излъже баща си, че е правил секс с Брук на острова, какво й коства на Стефи да излъже в своя полза. : 

Но не приемам доказателства като 'Гледай ги Стефи, Стефани и Тейлър колко са долни и как само почернят живота на Главната Героиня'... Не ги намесвайте тези тричките. Намерете други начини да я оправдаете в действията й спрямо различни мъже и техните жени през годините. Но не започвайте и с приказките за 'преследването на любовта', защото тогава ще трябва да признаете също така, че и Стефи е прекрасна жена, която гони любовта си, а разни там само я обвиняват без да я разбират. 
Но не приемам доказателства като 'Гледай ги Стефи, Стефани и Тейлър колко са долни и как само почернят живота на Главната Героиня'... Не ги намесвайте тези тричките. Намерете други начини да я оправдаете в действията й спрямо различни мъже и техните жени през годините. Но не започвайте и с приказките за 'преследването на любовта', защото тогава ще трябва да признаете също така, че и Стефи е прекрасна жена, която гони любовта си, а разни там само я обвиняват без да я разбират. 

Верно, че не им се сменят само декори, ама да си подхвърлят един и същи апартамент през 20-тина серии 
заради любимия ни филм. Гледам си го сутрин като пич 

ох, чак се възмущавам на себе си, че зяпам тия глупости 

Аз си признавам, че епизодите с нея ги даваха като ходех на работа и не съм ги следяла много. Беше нежна и хубава, как можа да си падне по Рик

Ето това е заблудата!
А Рич с това лилаво шалче е убийствен просто. Преди беше хубав мъж, а новата му визия ми е противна. Прилича ми на ... Емил Димитров (лека му пръст). И Торн, 100 пъти изтъкна, че Рич не е Форестър, пък после пледира за правата на децата му. Ми ако той не е от родата, те още по-малко са
Препоръчани теми