"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 479
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
Рон Мос напуска ДиК - не са се разбрали за заплатата.

# 391
  • София, България
Младото Стефче прасна ли дъртия Спенсър и ли не?
Следя канал2..

Дъртия ... не можа, но ... айде малко ти остана, няма да издавам  Wink

Рон Мос напуска ДиК - не са се разбрали за заплатата.

Е, че то без него ... верно, че малко  Flutter го разваше напоследък, ама пък си е култов Ричката ... то целия филм ако изволнат кво ше гледаме /дъртите сигур ше пукясат скоро, и кво остава ... #Puppy dog/

# 392
Голям шок е напускането му, той си беше ембематичен просто- както вика наш Форестър, беше си Главният Герой, заедно с дядо Ерик. Чудно ми е какво ли ще му измислят сценаристите- дали ще го убият или ще направят така, че да замине?

# 393
Сигурно ще оставят отворена вратата, за да може евентуално да се завърне. С неговия "талант" едва ли кариерата му ще просъществува без ДиК.

# 394
  • София, България
ква кариера бе Робинсън, той за пенсия вече  hahaha

# 395
Е тва е просто...разбирам да бяха махнали Стефани или Ерик, но Рич...мислех че Брук и Рич ще останат до края на сериала, то какво стана...И кой ще гледаме тогава? Тъпата муцуна на Лиъм ли?  Outta Joint

# 396
Да, вече е почти 100 процента сигурно. Рич ще остане в историята на Дързост и Красота. Все още не мога да го възприема. След като го махат, сериала ще бъде принуден да се промени на 180 градуса. Какво ще стане с Брук? Не мога да скрия - радвам се от сърце. Най-накрая нещо вълнуващо, някакво размърдване в тоя сериал. Рич ми лази по нервите последните 10 години.  Laughing Само се надявам да не го последват и други ветерани. Но признайте, ще бъде много интересно... дали ще го убият.. как ли ще страда Брук.  Ще има тръшкане и нови любови на Брук.  Joy

# 397

БУХАХАХАХХАХАХА. Бъдещето на Дързост и Красота.  Mr. Green 

# 398
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Знам го този момент. Брук, Ридж, Бил и Кейти вечеряха заедно и Брук си изцапа блузата и Долар Бил веднага започна да й гледа в деколтето и да си я фантазира. В присъствието на жена си, не го е срам!  Naughty ooooh!

# 399
Катрин Кели е написала в туитър, че не може да спре да плаче и че мрази всичко, което се случва.Освен това феновете говорят за някакъв скандал между Хънтър и Кели. Хънтър била написала, че заради Кели актьрът, който играе Дикън е бил премахнат. Кели пък отговаря на фен по този начин.
 it is too bad people have to resort to this type of behavior. I never speak badly about her. Лошо е когато хората се държат по този начин. Никога не говоря лошо за нея. I am not in the mood for drama either but unfortunately some people thrive on it.
Не съм в настроение за драма, но някои хора за съжаление живеят за нея.

https://twitter.com/KatherineKellyL
Хънтър казва на Кели, че не било истина и й пише.   It's a sad time for us all right now. I'm sure you are devastated. I hope you know I'm here 4 U Simple Smile Heart

Вече стана голяма каша.
Май нещо много куца в отношенията между актьорите.
https://twitter.com/TaylorMade4U

# 400
Не мога да повярвам..... това няма да е Дързост и красота без Ридж! Нека се променя сериала, да идват нови хора, но да изгонят Ридж?
Тоя Брадли Бел вече съм на 100 % сигурен, че нарочно иска да развали сериала, да го спрат, за да не му е на главата.

# 401
Не мога да повярвам..... това няма да е Дързост и красота без Ридж! Нека се променя сериала, да идват нови хора, но да изгонят Ридж?
Тоя Брадли Бел вече съм на 100 % сигурен, че нарочно иска да развали сериала, да го спрат, за да не му е на главата.

Hororman и аз го четох това. ККЛ неще да играе с Дикън и го имаше истипосано в страницата на CBS. Бях го показала на Чарли - той може да го потвърди.

# 402
  • somewhere near the sea
Но повечето фенове обвиняват Рон, че се глези и буквално "хапе ръката, която го храни вече 25 години". Умоляват го да бъде по-благороден в името на  сериала и милионите фенове. Той отговаря, че ще се посвети на музиката.

# 403
Я, гледай ти - без Рич в чие легло ще се намърда брук?  newsm78 Да не би да я пенсионират и нея от креватните похождения?  Thinking

# 404
Но повечето фенове обвиняват Рон, че се глези и буквално "хапе ръката, която го храни вече 25 години". Умоляват го да бъде по-благороден в името на  сериала и милионите фенове. Той отговаря, че ще се посвети на музиката.

Марси той има ново музикално предаване. Казва се "От гаража" или "Гаражът". Гледала съм клипове във ютуба и го четох в неговата страница. Кани рок и кънтри банди в гаража си и свирят и пеят стари рок и кънтри хитове.

Общи условия

Активация на акаунт