"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 465
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Цитат на emiliq.nikolova88 в Нед., 12 Авг. 2012, 20:23 »
Цитат
Цитат на: boldandbeautiful в Нед., 12 Авг. 2012, 19:05
Не мога да повярвам..... това няма да е Дързост и красота без Ридж! Нека се променя сериала, да идват нови хора, но да изгонят Ридж?
Тоя Брадли Бел вече съм на 100 % сигурен, че нарочно иска да развали сериала, да го спрат, за да не му е на главата.

Hororman и аз го четох това. ККЛ неще да играе с Дикън и го имаше истипосано в страницата на CBS. Бях го показала на Чарли - той може да го потвърди.

Така е, чел съм го.  Peace

# 406
E това не мога да го повярвам.Сериала няма да е същия,аз лично не си го представям без него и съм сигурен че много хора ще го зарежат.

# 407
Не мисля, че ще го зарежат феновете серала така бързо. Ридж отдавна се плюе какъв плужек е. А и предполагам, че Ридж ще изчезне с опция за връщане както Тейлър.

И според мен винаги Брук е била водещата силна фигура от двамата. Той беше просто нейната вечна любов - Ридж на Брук, а не обратното - така си тръгна от първите серии още...

# 408
  • somewhere near the sea
Марси той има ново музикално предаване. Казва се "От гаража" или "Гаражът". Гледала съм клипове във ютуба и го четох в неговата страница. Кани рок и кънтри банди в гаража си и свирят и пеят стари рок и кънтри хитове.

Да, знам за това, дори бях писала в темата преди няколко месеца.

# 409
Не мисля, че ще го зарежат феновете серала така бързо. Ридж отдавна се плюе какъв плужек е. А и предполагам, че Ридж ще изчезне с опция за връщане както Тейлър.

И според мен винаги Брук е била водещата силна фигура от двамата. Той беше просто нейната вечна любов - Ридж на Брук, а не обратното - така си тръгна от първите серии още...

100 процента държа, че ще изчезне изведнъж, както изчезна Уип, Аги, Джаки, Оуен, Ник и да не изброявам. Какви убииства? В този филм няма такива неща.

# 410
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Е, имаше убийства до едно време. Половината герои ги убиваха. Пример са Дарла, и Тейлър и Мейси, които колко пъти ги убиваха и съживяваха. А и Долар Бил нали замисляше убийството на г-ца Амброзия.  Peace Ама се размина, слава богу, благодарение на Стефи, която я спаси.

# 411
  • София, България

100 процента държа, че ще изчезне изведнъж, както изчезна Уип, Аги, Джаки, Оуен, Ник и да не изброявам. Какви убииства? В този филм няма такива неща.
Нееее, няма да изчезне изведнъж ... 100% ще си оставят вратичка да го върнат. А и Рич не е Аги все пак  Naughty

Сега, а пък според мен не си права, че още от началото си беше Ридж на Брук. Доста дълго време в началото на филма Ридж беше основната фигура - неговите любови с Карълайн, Брук, Тейлър, мотора, мъката му ... Брук излезе като централна фигура някъде след брака си с Ерик и то може би заради играта на Катрин. И напоследък вече стана Ридж на Брук ... преди това доста време не се знаеше на кой е, все не можеха да си го поделят с Тейлър

# 412
  • с/у ОколоМръсТното
Жалко, че Рон така е решил...
Той е емблематична фигура за сериала, но явно е решил да се отдаде само на музиката.

# 413

Нееее, няма да изчезне изведнъж ... 100% ще си оставят вратичка да го върнат. А и Рич не е Аги все пак  Naughty

Сега, а пък според мен не си права, че още от началото си беше Ридж на Брук. Доста дълго време в началото на филма Ридж беше основната фигура - неговите любови с Карълайн, Брук, Тейлър, мотора, мъката му ... Брук излезе като централна фигура някъде след брака си с Ерик и то може би заради играта на Катрин. И напоследък вече стана Ридж на Брук ... преди това доста време не се знаеше на кой е, все не можеха да си го поделят с Тейлър
А?

# 414
Колко хубаво,че отвратягата рич най-накрая се маха.
Всъщност той е доста бездарно пишман актьорче,обаче някУЙ персони са се заблудили,че той може да играе,понеже рон мос адски си пада по Катринчето и тУЙ си личи по сцените,гдето само я гледа мазно ooooh! Перфектно оправдание да се натиска с нея-уж по работа ooooh!
Марш #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хич няма да ми е мъчно за него Naughty
Отдавна трябваше да се махне Naughty
Джуклата да го последва Naughty
Важното е,че ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ остава тук Naughty
Всички останали са абсолютно без значение Naughty
А най-добре да остане само Брук-тогава ще има най-голям рейтинг Naughty Naughty

# 415
  • София
Когато трите харпии се съберат заедно винаги се ражда  сюжетно действие за още поне 50 серии. Малката мечка още прясно разведена и св. Брук намери как да я пласира. Сега като  махнат Ричко лопатаря от сериала, Брук на кого  ли ще скочи и ще бъде влюбена до края на живота си в него.А може и да оставят Донка да си ходи в друг град,  но предпочитам Кейтата да махнат
Как им роди  в режисьорските тикви  да развеждат Донка, нали  беше там гранде аморе , а сега ни в клин ни в ръкав развод.Донка беше  вярна май, кой прегреши.Ник се явява  дежурни оправяч на  харпиите Лоугън, само Донка не беше оправял до сега, нЕма празно Joy Joy Joy Joy
Много се радвам че , пак  започна любимата ми комедия Simple Smile

# 416
  • somewhere near the sea
От Bell Phillip Television потвърждават новината за раздялата с коментара: "Рон прекара 25 невероятни години с "Дързост и красота". Винаги ще гледаме на него като на член от семейството и му желаем всичко най-хубаво във всички негови бъдещи начинания."(което навежда на мисълта, че наистина оставят отворена вратичка.)

Рон Мос ще заснеме последните си сцени като Рич утре, на 14 август. Последният епизод с негово участие пък ще бъде излъчен по CBS през септември.

# 417
# 418
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Здравейте олимпийци!!!!!  Hug

Питам се newsm78 .....Какво обича Ник повече: МЕД или ЛИМОНОВИ СЛАДКИ....Или ЛИМОНОВИ СЛАДКИ с МЕД hahaha Joy

# 419
Току що казаха по БНТ новините за Ридж, че напуска.

Общи условия

Активация на акаунт