"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 52 037
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Вече написах, че няма да избелиш брук като очерняш друг герой от сериала.  Peace А защо всички се нахвърлят върху брук - ами колко години тя упорито гради определен имидж, учудваш ли се, че е обичайния заподозрян в такива ситуации?  Laughing Разбира се, че Стефани ще мрази брук. Колко злини и болка причини тя на Стефани през годините ... Стефани не е толкова късопаметна. А защо брук не каза на Рич за цлеувката в самолета - ами тя го смутолеви преди 2 епизода, страх я е от реакцията на Рич и се надява той да я обича достатъчно, за да й прости.  Laughing Тия странични извинения да не нараняла Томас и Рич и да не повлияе на отношенията между баща и син са чиста проба прикриване на истинската причина - страх я е от реакцията на Рич и да не я зареже.

# 661
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
И какви злини толкова е причинила Брук на Стефани? Това, че е имала връзка с Ерик, Ридж и Торн и е била омъжена и за тримата може ли да се сравни с това, което Стефани й е причинила?  Thinking Не, не може. Защото Стефани все се оправдава, че това което е сторила на Брук е от любов към семейството й.  Crossing Arms  ooooh! Каква любов е това,не знам.       Спомни си как Стефани отне Хоуп и Ар Джей от майка им Брук и как по вина на Стефани, Брук беше изнасилена от Анди. Май тази част я пропускаш и ти, както и всички други съфорумци, но аз не съм. Точно това нещо винаги ще го мпомня, защото само показва на какво е способна вещицата Стефани, за да постигне целта си.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire       И после най-лицемерно и нагло ще отива тя при Брук и ще я моли за прошка.  ooooh!

# 662
И какви злини толкова е причинила Брук на Стефани? Това, че е имала връзка с Ерик, Ридж и Торн и е била омъжена и за тримата може ли да се сравни с това, което Стефани й е причинила?  Thinking Не, не може. Защото Стефани все се оправдава, че това което е сторила на Брук е от любов към семейството й.  Crossing Arms  ooooh! Каква любов е това,не знам.       Спомни си как Стефани отне Хоуп и Ар Джей от майка им Брук и как по вина на Стефани, Брук беше изнасилена от Анди. Май тази част я пропускаш и ти, както и всички други съфорумци, но аз не съм. Точно това нещо винаги ще го мпомня, защото само показва на какво е способна вещицата Стефани, за да постигне целта си.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire       И после най-лицемерно и нагло ще отива тя при Брук и ще я моли за прошка.  ooooh!

А, не - да разбиеш нечие семейство, да преспиш с баща и двама сина, да се намърдаш в чужда компания, че и да се разпореждаш ... не, никак не е много това. Какво толкова е причинила брук на Стефани през годините наистина ... ни-що.
И отново се опитваш да избелиш брук като очерниш друг герой. Ами не се получава, защото брукините гафове, излагации, грешки и прегрешения са си само нейни и никой друг не е виновен за тях. Но ми се струва, че си се вживял толкова в сериала и в ролята на защитник на брук, че си сляп за ставащото. Безсмислено е да се продължава дискусията в този случай.

# 663
Извинявай много, но ако не беше Брук, компанията нямаше да има успеха, който има сега.  Naughty  Защото благодарение на нея и на откритието на формулата "Вяра" за немачкаемата материя и колекцията й "Спалнята на Брук", Брук донесе на семейството милиони, за които Стефани не си е и мечтала и не би могла да направи. Защото тя само си седеше у дома и готвеше, или измисляше интриги срещу Брук.  Peace

# 664
  • somewhere near the sea

Давид, предлагам следното: Никой не ти пречи да обожаваш телевизионната героиня.Айде не пречи и ти на хората да си я коментират. Не го приемай лично, това е само сериал.

# 665
Извинявай много, но ако не беше Брук, компанията нямаше да има успеха, който има сега.  Naughty  Защото благодарение на нея и на откритието на формулата "Вяра" за немачкаемата материя и колекцията й "Спалнята на Брук", Брук донесе на семейството милиони, за които Стефани не си е и мечтала и не би могла да направи. Защото тя само си седеше у дома и готвеше, или измисляше интриги срещу Брук.  Peace

Не, не си извинен. Що за глупости? Сега ще кажеш и че брук е изградила компанията сигурно. Тя дойде наготово в изградена и утвърдена компания, правеща милиони, и буквално прегази по пътя си Стефани, с чийто пари компанията е основана и която заедно с Ерик я изгради. Явно обожаваш някакъв измислен от теб вариант на брук, в който тя е най-най идеалната и прекрасната, невинната и безгрешната. Аз обаче коментирам героинята в сериала и нейните думи и действия.
Айде, обожавай си я, аз ще се придържам към сериала и брук от сериала.

# 666
Ще си я харесвам Брук, ако искам. А на вас, които не я понасяте ще кажа следното - това че един персонаж ви е неприятен и антипатичен (в случая Брук), не означава, че трябва да убиете актьора, който го играе.  Peace

# 667
Ще си я харесвам Брук, ако искам. А на вас, които не я понасяте ще кажа следното - това че един персонаж ви е неприятен и антипатичен (в случая Брук), не означава, че трябва да убиете актьора, който го играе.  Peace

Кой пък в темата е искал да убие актрисата?  Shocked

# 668
  • somewhere near the sea
А на вас, които не я понасяте ще кажа следното - това че един персонаж ви е неприятен и антипатичен (в случая Брук), не означава, че трябва да убиете актьора, който го играе.  Peace
Това пък откъде ти хрумна. newsm78 Ти друга тема ли четеш?  #Crazy ooooh!

# 669
Интересно ми е как така помните грешките на Брук, а тези на Стефани ги отричате.  Thinking  В това число и грешките на Тейлър. Или забравихте, че тя спа с д-р Джеймс Уоруик, когато бяха на покрива на сграда, където ги заключи Шийла, и падна сняг и хайде, за да не умрем от студ и най-вече девствени (Уоруик)  luvbed  И после се спасиха и Тейлър каза на Стефани за това, че е изневерила на Ридж с доктора, и Стефани й каза да не казва за това на Ридж, за да запазят брака си. И Тейлър го направи.  Crossing Arms  И колко години Ридж беше в заблуда, а сега за една целувка, за която е виновен Томас, а не Брук, вие пак я нападате.  ooooh!  Първият път на подиума, когато Томас целуна Брук, тя не очакваше от него да направи такова нещо, а после, когато я целуна отново, докато спеше, пак Брук е виновна, а не е.  Naughty  Защото не го е искала и е било без нейно съгласие.  Peace

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 15:18 от David_Charvet

# 670
Погледнах да не съм влязла в някоя стара тема....ама , не, в 77-ма съм....     Mr. Green

И какви злини толкова е причинила Брук на Стефани? Това, че е имала връзка с Ерик, Ридж и Торн и е била омъжена и за тримата.....................
Знаех си аз, че днешните млади са мноУ разкрепостени.....    Laughing  това , да се ожениш за една жена, пък после за свекървата, пък после за сестрата, брат'чедката, учинайката , нищо не е ....Че така де, все е женка....   Joy Joy

# 671
  • somewhere near the sea
Погледнах да не съм влязла в някоя стара тема....ама , не, в 77-ма съм....     Mr. Green

И какви злини толкова е причинила Брук на Стефани? Това, че е имала връзка с Ерик, Ридж и Торн и е била омъжена и за тримата.....................
Знаех си аз, че днешните млади са мноУ разкрепостени.....    Laughing  това , да се ожениш за една жена, пък после за свекървата, пък после за сестрата, брат'чедката, учинайката , нищо не е ....Че така де, все е женка....   Joy Joy

Дет' се вика: "Ние човек не връщаме...." Joy

# 672

Дет' се вика: "Ние човек не връщаме...." Joy

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

И аз да напиша нещо. Тая малоумна ревяща, незнаеща какво иска и тропаща с крачка Надка не я понасям. Образът й ми е адски антипатичен.  #Crazy А сериала в момента е боза от всякъде. Всичко се върти около тая малоумната.  Sick

# 673
Краси, днешните млади наистина имат различен морал ... Ако изобщо имат такъв. Дано извадката от тая тема не е представителна за младежта в България, защото ако не - жална й майка на България.

Кой отрича грешките на другите герои? Я виж пак какво ти написах - ето с друг цвят и удебелено:

И отново се опитваш да избелиш брук като очерниш друг герой. Ами не се получава, защото брукините гафове, излагации, грешки и прегрешения са си само нейни и никой друг не е виновен за тях

А защо брук не каза на Рич за целувката в самолета - ами тя го смутолеви преди 2 епизода, страх я е от реакцията на Рич и се надява той да я обича достатъчно, за да й прости

И не става дума за това, че Томас я е целунал, а че брук не му е казала, а е крила поредната тайна от него, след като няколко пъти тържествено обеща (при предишни гафове), че повече никога няма да крие тайна от Рич. Паметта й е къса и трае до следващия гаф. Точно това наранява Рич. Че не може да има доверие на собствената си жена.

Дай по-сериозно.

# 674
Ето едно доказателзтво за това колко е добра Брук и наистина обича Ридж и държи на семейство то. А Стефани какво прави? Отива при Ник и му казва да се събере с Брук, за да не се омъжи за Ридж. Това показва колко я мрази Стефани и че не уважава нищо и никого. Дори това, че Фелиша почина и че бебето на Бриджит и Ник също почина. Тя вместо да скърби отива при Ник и просто иска да се отърве от Брук като я тика в ръцете му само и само да не е с Ридж. А Ридж предлага на Брук да избягат заедно, много лесно ей така да избягаш и да зарежеш всичко. Сякаш Стефани няма да ги догони. Но Брук му казва, че иска да остане при децата си.  Peace
http://vbox7.com/play:86cb8a99
Интересно ми е, ако Ник не беше отишъл и спрял сватбата, дали Брук и Ридж щяха да се оженя. Но мисля, че щяха. А когато Стефани разбра, че състоянието на Фелиша се влошава, тя спря Брук и й каза: "Ти няма да идваш! Фелиша иска семейството да е до нея, а ти не си от него!"  ooooh!  Дърта вещица.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Ако се бяха оженили с Ридж, пак ли щеше да гониш Брук, бе?  Thinking  Я се осъзнай!

Общи условия

Активация на акаунт