Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 482
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Моля някой, който си е поръчвал Calvin Klein да сподели мнение умалени ли са? Благодаря предварително
Почти съм сигурна, но може и да бъркам но AniК си е вземала сандали и чехли от тази марка.

# 541
Моля някой, който си е поръчвал Calvin Klein да сподели мнение умалени ли са? Благодаря предварително
Не съм забелязала-имам три чифта поръчани,нося 36 взимам си 3 и са ми ок.

# 542
  • Варна
Аз си взех маратонки Calvin Klein, определено бяха уголемени с 1 номер, яко ми хлопаха, отпътуваха обратно.

# 543
  • Пловдив
Имам ботуши и боти, свободни са ми на глезена, но определено не са уголемени, нося 38н.

# 544
Имам ботуши и боти, свободни са ми на глезена, но определено не са уголемени, нося 38н.
и uk5 ли взимаш ?

# 545
  • Бургас
Харесах си обувки от френския сайт, за първи път ще пазарувам тук и се чудя, ако ги поръчам сега, дали има шанс да дойдат до 24-ти до обяд?  newsm78

# 546
  • Sofia
Почти съм сигурна, но може и да бъркам но AniК си е вземала сандали и чехли от тази марка.

Два чифта CK и 1 чифт CKJ са ми абсолютно точни 3-ката. CKJ са ми леко широки, но това си е от моя крак, на дължина са абсолютно точни. От всички отзиви, които съм следила досега, само маратонките на Toni_baraboni бяха уголемени и може да е било грешка някаква  Confused

milena1976, досега не са ми идвали за по-малко от 5-6 дни. Те даже поръчките ги пращат на следващия ден след плащането

# 547
  • Бургас
Благодаря, anik   bouquet

# 548
# 549
Дами,

Може ли малко помощ?  Praynig За първи път поръчвам от javari, и по-конкретно от .de. Странно, но успях да си купя едни обувки без да съм потърдила или въвела код, пин, 3D secure code или каквото и да е там, но както и да е.. Поръчвала съм обувки, за които обаче нямам никаква референция, тракинг номер или каквото е там. Ровихй, търсих, четох на първа страница и нищо от указаното там не намирам нито в писмото, което съм получила, нито в инфото за поръчката в профила ми в javari.de. Пише ми само, че е стандартна доставка в рамките на 2 седмици и крайната възможна дата на доставка. Това е всичко.

Има ли вероятност пратката ми да си пътува към мен, но просто инфото да липсва и на двете места или да го публикуват със закъснение, или когато пратката влезе в България?  newsm78

Съжалявам ако ми е глупав въпроса, но малко се притесних от цялата ситуация.  Rolling Eyes Писмото, което получих за поръчката, сметнах, че е от подобните на laredoute, с които те подканят да си поръчаш сложените в кошницата артикули, но явно не е същото.

# 550
  • Бг
Оффф, тия франсета ще ме побъркат. Смених каратата с друга, уж всичко беше ОК, днес влизам в акаунта да погледна и какво виждам, поръчката ми сторнирана  #Cussing out. Не знам вече какво да правя, то бива, бива наглост, ама прекаляват. Пиша аз на английски, те ми отговарят на френски, ами аз не съм длъжна да знам френски като искам да пазарувам от тях. Вече тотално ме отказаха да поръчвам от тях.

22, не се притеснявай, ще ти се появи инфо, щом си поръчала и виждаш поръчката, значи всичко е ОК. Немците и англичаните не искат код, пин и т. н., само франсетата се правят на интересни. Аз сега както пак съм им набрала.

# 551
Alexa_a: може и да е за добро, че франзуците искат, да ти кажа честно.. Иначе ей такива заблудени като мен мога да си източат картата за нула време без да разберат. После ще има едно канселиране.. Ужаст!  Embarassed

Благодаря ти за бързия отговор междувременно!   bouquet

Когато преглеждах артикулите, нямах дори акаунт. Не съм получавала даже потвърдителен мейл, че акаунта ми е активен, както е обичайно. Не съм потвърждавала поръчка дори - само ги разглеждах.. Много странна ми се стори цялата работа. Но както и да е де, важното е, че е дошло каквото съм искала, че разглеждах и други артикули. Виждам, че може и да се отказва поръчка, преди да са дръпнали сумата, което е полезно за такива като мен Simple Smile

# 552
Мацки, вчера четох отзивите ви за тези , че не били точно джапанки. Замислям се да взема едни за мама, когато ходи по центъра с бебетата, но все още се чудя дали са подходящи/живеем в малък град/? Дайте ми съвет, моля!!!
И да попитам мацките, които поръчаха в неделя вечерта, когато заговорихме във форума за тези джапОпки, получихте ли ги вече, защото чакам сандалки от същата вечер?
Благодаря ви много и много ниски цени и успешни покупки!

# 553
 Naq2009
Ил, тези били с номер умалени, поне така чета наред, все пак не зная дали някой ги е получил...от както сте ги показали ги заглеждам баш тези зеленките, ама вече ме е срам И тях да купя  Blush

http://www.javari.fr/Vans-Chukka-Baskets-mixte-adulte/dp/B0020MM … 1&discount=30 - Ванс, ама само за дами с голеееми (43) крачета

# 554

Общи условия

Активация на акаунт