Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се сравняват цените на обувките във Виена и Джакарта?
Какви са размерите на обувките Javari в сравнение със стандартните?
Как мога да почистя обувките си, които са пожълтели след пране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се сравняват цените на обувките във Виена и Джакарта?
-
Какви са размерите на обувките Javari в сравнение със стандартните?
-
Как мога да почистя обувките си, които са пожълтели след пране?
-
Каква е валидността на промоционалния код от Amazon и какви са условията за използване?
-
Как мога да премахна пожълтяването на моите маратонки, които стават жълти след изсъхване?
За първи път поръчвам от javari, и по-конкретно от .de. Странно, но успях да си купя едни обувки без да съм потърдила или въвела код, пин, 3D secure code или каквото и да е там, но както и да е.. Поръчвала съм обувки, за които обаче нямам никаква референция, тракинг номер или каквото е там. Ровихй, търсих, четох на първа страница и нищо от указаното там не намирам нито в писмото, което съм получила, нито в инфото за поръчката в профила ми в javari.de. Пише ми само, че е стандартна доставка в рамките на 2 седмици и крайната възможна дата на доставка. Това е всичко.
. Не знам вече какво да правя, то бива, бива наглост, ама прекаляват. Пиша аз на английски, те ми отговарят на френски, ами аз не съм длъжна да знам френски като искам да пазарувам от тях. Вече тотално ме отказаха да поръчвам от тях.